άδικος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται USB κάμερα Trust SpaceCam Lite καθώς & ένα ΙΕΕΕ 1284 printer καλώδιο (DB-25 to 36 pin Centronics) της hp. Περιοχή Πάτρα. Επίσης ένα heat gun 1500 watt της Peugeot στο οποίο δυστυχώς έχει καεί η μία αντίσταση (η εσωτερική που δε βγαίνει αν δε βγάλεις τη πρώτη) και βγάζει μονάχα χλιαρό αέρα. Ροή κανονική. Στο ταλαιπωρημένο κουτάκι του. Παραλαβή από Λιβαδειά μιας & ξέχασα να το πάρω μαζί μου. Ενδεικτική φωτό - το πιστόλι είναι μπλε.
tzivas1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται LCD Monitor 15'' NEC 1501 με υποδοχή VGA χωρίς καλώδια. Μόλις χτες το έσωσα απο έναν φίλο μου, που ήταν έτοιμος να το πετάξει στα σκουπίδια. Μου είπε ότι είναι πλήρως λειτουργική, απλά δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας μαζί του. Περιοχή Καλλιθέα, στο ύψος του Κωτσόβολου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm, θα είναι διαθέσιμη για 2-3 μέρες πριν καταλήξει στον κάδο. Καλησπέρα, αν δεν την πάρει ο loupis θα την ήθελα.
FilipposMD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ηχοσύστημα JVC mx-d601t. Έχω χρόνια να το δουλέψω και απλά πιάνει χώρο στην αποθήκη. Λογικά θα λειτουργεί, γιατί όταν το αποσύραμε δεν είχε πρόβλημα. Παραλαβή από Μαρούσι, το αργότερο μέχρι 25/11. Μετά θα το φάει το μαύρο χώμα μάλλον. Όποιος ενδιαφέρεται, pm.
FilipposMD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα. Πρώτος επικοινώνησε ο Captain Nemo για το ηχοσύστημα και έχω και μερικά ακόμα pm, οπότε μη στέλνετε άλλοι. Αν δεν τα βρούμε με τον Nemo, θα πάω στον επόμενο.
antreaslam Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 4 screen protectors στη θήκη τους, για google nexus 7αρι, 2013 εκδοση (με την τρύπα για το ηχείο δεξιά όπως το κοιτάς, και όχι στη μέση)! Με πμ, και παραλαβή υποχρεωτικά από Μεταμόρφωση ή Λυκόβρυση. 1
xrit86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 χαρίζεται τηλεόραση conet 20ara με πρόβλημα .δεν ανοίγει. όποιος τη θέλει για ανταλλακτικά ή θέλει να τη φτιάξει παραλαβή απο καμάρα θεσσαλονίκη .
haris_216 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Παίδες το UPS υπάρχει ακόμα και είναι κρίμα να πεταχτεί.......... Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο paylidis για το ups. Ήταν ταχύτατος, ευγενέστατος και είχε τυλίξει και με προστατευτικό πλαστικό το ups για να μην γρατζουνιστεί. Ούτε πληρωμένη αποστολή να έκανε. Σε ευχαριστώ Γιώργο για ακόμα μια φορά
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο paylidis για το ups. Ήταν ταχύτατος, ευγενέστατος και είχε τυλίξει και με προστατευτικό πλαστικό το ups για να μην γρατζουνιστεί. Ούτε πληρωμένη αποστολή να έκανε. Σε ευχαριστώ Γιώργο για ακόμα μια φορά Τιποτα, μακρι να πιάσει τόπο! Επιπλέον θα δώσω μία καρέκλα ΙΚΕΑ σαν αυτή http://pics.ricardostatic.gr/14_718785048_Big/epipla-grafeiou/karekla-aspri-ikea.jpg σε μαύρο χρώμα με ένα σπάσιμο στην πλάτη πλάγια απο ένα γομάρι που έκατσε και ξαπλωσε περνώντας την για πολυθρόνα (κολλιέται). Για κανένα πιτσιρίκι ή νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Παραλαβή αθηνα κέντρο. Ισχύουν τα γνωστά περί post/pm Η καρέκλα υπάρχει ακόμα αν υπάρχει ενδιαφέρον για ανταλλακτικα!
Captain Nemo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τέλος τα δώρα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από Captain Nemo
yannis27gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Με το αβαταρ που έχεις και τη φράση που έγραψες νόμιζα ότι εγκατέλειψε ο Αη Βασίλης 5
Captain Nemo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Χό Χό Χό έχω διπλή πρόσκληση για απόψε θέατρο στην Βικτώρια στις 21:00 όποιο παιζάκι ήταν καλό την χρονιά που μας πέρασε και θέλει ας μου στείλει γράμμα.
loupis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται LCD Monitor 15'' NEC 1501 με υποδοχή VGA χωρίς καλώδια. Μόλις χτες το έσωσα απο έναν φίλο μου, που ήταν έτοιμος να το πετάξει στα σκουπίδια. Μου είπε ότι είναι πλήρως λειτουργική, απλά δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας μαζί του. Περιοχή Καλλιθέα, στο ύψος του Κωτσόβολου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm, θα είναι διαθέσιμη για 2-3 μέρες πριν καταλήξει στον κάδο. Παρελήφθη σήμερα, ολα καλά, σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια.
Captain Nemo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ηχοσύστημα JVC mx-d601t. Έχω χρόνια να το δουλέψω και απλά πιάνει χώρο στην αποθήκη. Λογικά θα λειτουργεί, γιατί όταν το αποσύραμε δεν είχε πρόβλημα. Παραλαβή από Μαρούσι, το αργότερο μέχρι 25/11. Μετά θα το φάει το μαύρο χώμα μάλλον. Όποιος ενδιαφέρεται, pm. Παρέλαβα χθές ευχαριστώ και δημοσίως τον FilipposMD και παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας.
dhmak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει ένα πακέτο σύνδεσης WIND F2G, που δεν το χρειάζομαι. Με δωρεάν χρόνο ομιλίας, αξίας 5€ Ενεργοποίηση πακέτου, μέχρι Ιούνη του 2014 Αν κάποιος / κάποια το θέλει, είμαι Καλλιθέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις