solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται τροφοδοτικό σκασμένο. Thermaltake toughpower 480Watt. Μόλις μπαίνει στην πρίζα, ρίχνει την ασφάλεια. Έχει "σκάσει" ένας μετασχηματιστής. Οι πυκνωτές φαίνονται ok. Όποιος θέλει μπορώ ν΄ ανεβάσω φώτο. Λόγω βάρους, από θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αν μπορείς ανέβασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται τροφοδοτικό σκασμένο. Thermaltake toughpower 480Watt. Μόλις μπαίνει στην πρίζα, ρίχνει την ασφάλεια. Έχει "σκάσει" ένας μετασχηματιστής. Οι πυκνωτές φαίνονται ok. Όποιος θέλει μπορώ ν΄ ανεβάσω φώτο. Λόγω βάρους, από θεσσαλονίκη. ενδιαφερομαι και ειμαι θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τελικά έκανα λάθος, είναι σειρά truepower όχι toughpower Πώς ανεβάζω εικόνες; Μόνο σε imagehosting γίνεται; Πατάω το σηματάκι της εικόνας και ζητάει url Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται απ όσο ξέρω. αλλα οχι απ τη φορμα γρηγορης απαντησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παίδες ήρθε η σειρά μου να προσφέρω και εγω κάτι... Λοιπόν έχουμε ένα ups το οποίο λειτουργεί κανονικα αλλα: 1ον θέλει μπαταρία (10€) 2ον ώρες ώρες κάτι το πιάνει κ είναι υπέρευαίσθητο στη μεταβολή της τάσης με αποτέλεσμα να μπαίνει σε λειτουργία μπαταρίας για ένα δευτερόλεπτο επι 2-3 φορές συνεχομενα και να επανέρχεται (με τα ανάλογα μπιπ που προσωπικα δεν μπορω να ακούω για αυτο και το χαριζω) Θα δωθούν μαζι και δυο μπαταρίες σε κακή κατάσταση απλα και μόνο για να δει ποια χρειάζεται να πάρει ο χψ ενδιαφερόμενος (12v7ah)-οι οποίες προορίζονταν για ανακύκλωση. Είναι μάρκας lamtech και αν δε κάνω λάθος 625 η 650 va. Παραλαβή αθηνα κέντρο. Ισχύουν τα γνωστά περί post/pm Ευχαριστω. Παίδες το UPS υπάρχει ακόμα και είναι κρίμα να πεταχτεί εφόσον λειτουργει... Επιπλέον θα δώσω μία καρέκλα ΙΚΕΑ σαν αυτή http://pics.ricardostatic.gr/14_718785048_Big/epipla-grafeiou/karekla-aspri-ikea.jpg σε μαύρο χρώμα με ένα σπάσιμο στην πλάτη πλάγια απο ένα γομάρι που έκατσε και ξαπλωσε περνώντας την για πολυθρόνα (κολλιέται). Για κανένα πιτσιρίκι ή νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Παραλαβή αθηνα κέντρο. Ισχύουν τα γνωστά περί post/pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Περισσεύει μία θέση για την Εθνική όποιος ενδιαφέρεται να το πεί.Ο πρώτος που θα μου στείλει Pm θα είναι ο τυχερός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 O μεγάλος μετασχηματιστής ( 0313 C ) έσκασε Οι πυκνωτές φαίνονται ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τελικά έκανα λάθος, είναι σειρά truepower όχι toughpower Πώς ανεβάζω εικόνες; Μόνο σε imagehosting γίνεται; Πατάω το σηματάκι της εικόνας και ζητάει url Τελικά έκανες λάθος, είναι η σειρά purepower όχι truepower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παίδες το UPS υπάρχει ακόμα και είναι κρίμα να πεταχτεί εφόσον λειτουργει... Να εκφράσω τότε το ενδιαφέρον μου, αφού δεν ενδιαφέρθηκε άλλος. Στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επιπλέον θα δώσω μία καρέκλα ΙΚΕΑ σαν αυτή http://pics.ricardostatic.gr/14_718785048_Big/epipla-grafeiou/karekla-aspri-ikea.jpg σε μαύρο χρώμα με ένα σπάσιμο στην πλάτη πλάγια απο ένα γομάρι που έκατσε και ξαπλωσε περνώντας την για πολυθρόνα (κολλιέται). Για κανένα πιτσιρίκι ή νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Παραλαβή αθηνα κέντρο. ομιζω πως Ισχύουν τα γνωστά περί post/pm νομιζω πως στο ικεα μπορεις να παρεις μονο την πλατη/καθισμα χωρις απαραιτητα και τον σκελετο μαζι οποτε με λιγα € να την ξανακανεις καινουρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 νομιζω πως στο ικεα μπορεις να παρεις μονο την πλατη/καθισμα χωρις απαραιτητα και τον σκελετο μαζι οποτε με λιγα € να την ξανακανεις καινουρια το ξέρω απλα πήρα καινούργια μεγαλύτερη και με μπράτσα... οποτε ισως καποιος τη χρειάζεται για ανταλλακτικά (π.χ. ροδάκια) ή να τη φτιάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται LCD Monitor 15'' NEC 1501 με υποδοχή VGA χωρίς καλώδια. Μόλις χτες το έσωσα απο έναν φίλο μου, που ήταν έτοιμος να το πετάξει στα σκουπίδια. Μου είπε ότι είναι πλήρως λειτουργική, απλά δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας μαζί του. Περιοχή Καλλιθέα, στο ύψος του Κωτσόβολου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm, θα είναι διαθέσιμη για 2-3 μέρες πριν καταλήξει στον κάδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loupis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σου στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις