Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρισμα ζαντες και τασια ...

Οτι εχει απομεινει απο το ibiza 1.2 του 2003 του γιου μου

Οι ζαντες ειναι σε αριστη κατασταση 3 τεμαχια

Τα τασια το ενα πολυ καλο το αλλο με μικρες γρατζουνιες απο 2 τεμαχια καθε ειδος

Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης

Αν υπαρχει ενδιαφερον πρωτα γραφουμε εδω και μετα με προσωπικο μυνημα συνενοηση.

post-40980-0-36795100-1382891703_thumb.jpg

post-40980-0-64746100-1382891712_thumb.jpg

post-40980-0-63284300-1382891726_thumb.jpg

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ηθελα απλά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που πήραν τα πραγματακια,

για τη συνεργασία και την υπομονή τους!! :D :D

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα κουζινακι τετοια φαση ¨http://www.hpmylonas.gr/fournakia-kouzinaki-fulton-esties-magirematos/447-fulton-fournaki-kouzinaki-esties-magirematos.html δεν ειναι αυτο,ειναι στο περιπου.Δεν το εχω δουλεψει καθολου αλλα δεν ειναι καινοργιο.Το ειχα αγορασει μεταχ. απο εναν λαλακα και τελικα το ενα ματι δεν δουλευει σωστα.Ειναι σε οκ κατασταση αν και η λαβη απο το φουρνακι καω ειναι σπασμενη.Αν το θελει κανεις η για σιδερα etc  ας με πειτε.Ν φιλαδελφεια ειναι κοντα στο νεκροταφειο του κοκκινου μυλου.cu

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μερικά πραγματάκι ακόμη τα οποία μια και τα χω βγάλει θα πάνε ανακύκλωση κι ειναι κρίμα...

Nokia 6110 αγρατζούνιστο με μπαταρία και φορτιστή.(λειτουργεί...μόνο ένα μικροπροβλημα στην οθόνη)----->>DIGITHEOS

κουτακι e-sata(μόνο) , A.C.Ryan για δίσκο 2,5 με θηκούλα.------>>dolis

sony mdx c6500r minidisck αυτοκινητου.----->>sintalkas

sony minidisc recorder deck και μερικά δισκάκια.------>>dolis

Philips CDR765 CD player and recorder deck.------>>dolis

handsfree htc νομίζω από HTC HD.(καινούριο)----->>sintalkas

τρία δισκάκια 2.5 χαλασμένα.1 wd 250g kai 2 toshiba 160g.(παρακαλω μη με κράξετε οτι χαρίζω τα σκουπίδια μου...θα τα κρατήσω λίγες μέρες μήπως χρησιμεύσουν σε κάποιον...)----->>sintalkas(x1)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μηνυμα.

Με λίγους περιορισμούς στην παραλαβή λόγω αλλαγής ωραρίου εργασίας...

από Ν. Φιλ/φεια ή μετά τις 22.00 από κέντρο, Κλαυθμώνος.

Ευχαριστώ όλους.

Γιάννης

χίλια ευχαριστώ στον φίλο john911 για τα πραγματάκια που μου έδωσε ,αυτές τις μέρες θα επιχειρήσω να βάλω το ραδιόφωνο..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυμηχάνημα HP Photosmart C5280.

Είναι σε άψογη αισθητική κατάσταση.

Λειτουργικά έχει ένα θεματάκι. Δεν...τυπώνει. Πράγμα μάλλον κακό για ένα εκτυπωτή!!!

Πέρα απ' τα αστεία να πω ότι το μηχάνημα έχει θέμα με την τροφοδοσία του χαρτιού.

Μου το έδωσαν έτσι πριν λίγο καιρό, είπα να το παλέψω λίγο αλλά δεν μου βγήκε.

Έτσι με τη σειρά μου το δίνω στον επόμενο μπας κι έχει περισσότερη τύχη.

Συνοδεύεται από τροφοδοτικό ρεύματος (χρειάζεται και usb για την σύνδεση με τον υπολογιστή), τα διάφορα trays που έχει (για χαρτί, cd και τα ρέστα) και 3 cdάκια. 2 με προγράμματα εγκατάστασης, κλπ και ένα για εκτύπωση (τυπώνει και πάνω σε cd).

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, συνεννόηση με pm.

Ενημερώνω (για την αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι έχει μπει η ίδια αγγελία και σε άλλο φόρουμ.

Θα παρακαλέσω ο ενδιαφέρομενος να το παραλάβει άμεσα (παραλαβή από Νέα Σμύρνη) αφού είναι αρκετά μπουγιόζικο (όπως κάθε πολυμηχάνημα που "σέβεται" τον εαυτό του).

Για τον ίδιο λόγο (όγκος) καλό θα είναι να έχετε και μεταφορικό μέσο

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.

Θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τον petros_samurai για το φουρνακι που μου χαρισε!

Να σαι καλα φιλε μου!  :lol:

Np my friend!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   φορητο  ραδιοφωνο   παγκοσμιου   ληψεως   Philips  Digital World Receiver AE3750  με   το  εξης   προβλημα.

Αλλαχτηκε   η   κεραια   με   αλλη   και   μετα   κανα   μηνα   ψαχνει   να   βρει    σταθμο    αλλα  δεν  βρισκει.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και  αμεσα   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   μονο   απο  την  εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο  στην  λεωφορο  αλεξανδρας.

Συναλλαγη   εντος   48ωρου   διαφορετικα   παιρνει   σειρα   ο  επομενος.

EΦΥΓΕ....

digital_world_receiver_ae3750_874240.jpg

Χαριζεται   ο   επιγειος   ψηφιακος   δεκτης   technisat  digipal 2 tx   στο   κουτι   του   σαν  καινουργιος.

Δεν   γνωριζω   αν  τον  χρειαζεται   κανεις    αλλα   λυπαμαι   να  τον  πεταξω.

Παραλαβη   απο   την  εδρα   μου   αμπελοκηπους   αθηνας   πισω   απο  εφετειο/αρειο  παγο.

Μπορω   να   σας  τον   στειλω   και   ταχυδρομικα   εαν  εισται  εκτος   αθηνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!   ΕΙΝΑΙ   MPEG2!

technisat_digipal_2_tx_wie_neu.jpg

Ακομα   διαθεσιμος.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Χαριζεται   φορητο  ραδιοφωνο   παγκοσμιου   ληψεως   Philips  Digital World Receiver AE3750................

θα με ενδιέφερε

στέλνω και pm

Δημοσ.

Χαριζεται η παρακατω καρεκλα γραφειου

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Welltrust-Leather-DAVE-BLACK.htm

ειναι σε μετρια κατασταση, το δερμα εχει σκιστει σε αρκετα σημεια και ειδικα στο καθισμα εχει κρεμασει και καθεσαι πανω στο μηχανισμο

αν καποιος εχει ορεξη διορθωνεται ή απλως βαζετε ενα μαξιλαρι για πιο ανετο καθισμα

ο μηχανισμος (αμορτισερ, ανακλιση, ροδακια) ειναι σε πολυ καλη κατασταση

παραλαβη απο το χωρο μου στον Βοτανικο, Αθηνα

post-51430-0-25977900-1383291725_thumb.jpg

Δημοσ.

αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος φίλος θα με ενδιέφερε μπας και την φτιάξω και την χρησιμοποιήσω,φυσικά αν ενδιαφερθούν άλλοι φίλοι τους παραχωρώ αμέσως την θέση μου...

Δημοσ.

προς το παρον δεν εχει υπαρξει ενδιαφερον απο κανεναν αλλον

αν θελεις να την παραλαβεις στειλε μου ενα πμ να συννενοηθουμε  :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...