Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται     κουφαρι   απο   νετμπουκ   TOSHIBA  NB200  μαυρο   σε   αριστη   οπτικη   κατασταση.

Λειπουν   μνημη, φορτιστης  και   mini  wifi  που   χαριστηκαν   σε   φιλο.

Εφαγε   φλασια   απο   δεη   και  μαλλον   καηκε   μητρικη  και   δισκος.

Παραλαβη   απο  εδρα  μου.

image24_03.jpg

ΕΦΥΓΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα παιδια,

Λογω αναβαθμησης και επειδη πιανει χωρο (εχω γκρινιες!!!) χαριζεται κουτι Η/Υ .
Ειναι καλο για οποιον θελει να "κουμπωσει" m/b κτλ και δεν εχει κουτι.

Καλο θα ηταν η παραδοση να γινει Αθηνα (Δυτ.Προαστια/Αγια Παρασκευη) αλλα τα βρισκουμε αυτα.

Οποιος θελει ας απαντησει και με pm

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

1380122_10201693036904352_2005520937_n.j

Xαρίζονται δώδεκα (12) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες GP NiMh.

ΠΙο συγκεκριμένα πρόκειται για 4 ΑΑ (2700mA), 4 ΑΑ (2300mA), 2 AA (2100mA) και 2 ΑΑΑ (1000mA).

Τις έχω αρκετά χρόνια (δεν θυμάμαι πόσα) και γενικά είναι οκ.

Δυστυχώς δεν με εξυπηρέτησαν ποτέ αφού τις πήρα (τις ΑΑ) για την φωτογραφική μου αλλά πάντα τα έπαιζαν πολύ εύκολα κι έτσι έχω στραφεί στις αλκαλικές. Βέβαια ίσως σε αυτό να φταίει και η φωτογραφική μου που μπορεί να είναι πολύ "ευαίσθητη" στην τάση αφού οι αλκαλικές έχουν ονομαστική τάση 1,5 volt ενώ οι επαναφορτιζόμενες 1,2 volt.

Όπως και να χει είναι για να φεύγουν.

Αν κάποιος ενιδαφέρεται, πρώτα post εδώ και μετά pm για τα περαιτέρω.

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και θα προτιμούσα σύντομα (διαφορετικά πάνε για τον κάδο της...ΑΦΗΣ)

καλημερα.εχω μια θηκη για το zte v970 την οποια δεν χρειαζομαι.δεν εχω ανοιξει ουτε την συσκευασια.ειναι αγορασμενη απο ebay.

Καλημέρα Σωτήρη.

Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει πριν αρκετό καιρό όταν μου είχες δώσει κάτι (ούτε που θυμάμαι τι ήταν αυτό και πότε).

Θα ήταν χαρά μου να στο ανταποδώσω.

Θα σου στείλω pm

Xαρίζονται δώδεκα (12) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες GP NiMh............

Κλείσανε στον φίλο Sotos 1

• Like 1

Xαρίζονται δώδεκα (12) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες GP NiMh.

ΠΙο συγκεκριμένα πρόκειται για 4 ΑΑ (2700mA), 4 ΑΑ (2300mA), 2 AA (2100mA) και 2 ΑΑΑ (1000mA).

Τις έχω αρκετά χρόνια (δεν θυμάμαι πόσα) και γενικά είναι οκ.

Δυστυχώς δεν με εξυπηρέτησαν ποτέ αφού τις πήρα (τις ΑΑ) για την φωτογραφική μου αλλά πάντα τα έπαιζαν πολύ εύκολα κι έτσι έχω στραφεί στις αλκαλικές. Βέβαια ίσως σε αυτό να φταίει και η φωτογραφική μου που μπορεί να είναι πολύ "ευαίσθητη" στην τάση αφού οι αλκαλικές έχουν ονομαστική τάση 1,5 volt ενώ οι επαναφορτιζόμενες 1,2 volt.

Όπως και να χει είναι για να φεύγουν.

Αν κάποιος ενιδαφέρεται, πρώτα post εδώ και μετά pm για τα περαιτέρω.

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και θα προτιμούσα σύντομα (διαφορετικά πάνε για τον κάδο της...ΑΦΗΣ)

Ριξε μια ματια και στις επαναφορτιζομενες eneloop. Το λεω γιατι και η δικη μου φωτογραφικη ειναι με 4 ΑΑ (απο επιλογη πηρα τετοια φωτο) και με τις απλες επαναφορτιζομενες δεν κρατουσε τοσο πολυ. Στις απλες επαναφορτιζομενες και ειδικα οταν εχουν περασει χρονια, η ταση τους πεφτει καπως γραμμικα κατα την εκφορτιση ενω το σημαντικο ειναι να κρατανε σταθερη ταση για ενα σημαντικο χρονικο διαστημα. Με τις αλκαλικες ειναι ασυμφορο.

• Like 2

καλημερα.εχω μια θηκη για το zte v970 την οποια δεν χρειαζομαι.δεν εχω ανοιξει ουτε την συσκευασια.ειναι αγορασμενη απο ebay.

αν κάνουν και για το v967s θα την ήθελα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...