barman_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 η εδρα σου φιλε?ενδιαφερομαι για το λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τελικά με τις εκκαθαρίσεις προέκυψε και άλλο μόνιτορ............................ Υποθέτω ότι η αναφορά μου στην ηλικία του μόνιτορ λειτούργησε αποτρεπτικά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος. Επειδή όπως είχα πει χρειαζόταν να φύγει άμεσα, αφού είναι μες τη μέση, και αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, κλείνει η αγγελία (για την τύχη του, θα δούμε) Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Χάρη δες μήπως τη χρειάζεται κάποιο σχολείο ή ίδρυμα της περιοχής σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η ιδέα σου είναι καλή αλλά ζω σε μάλλον high περιοχή (Νέα Σμύρνη) για να χρειάζονται μόνιτορ CRT 15ετίας!!! Βέβαια και πάλι δεν ξέρω καθώς δεν έχω τις σχετικές άκρες. Για να είμαι και ειλικρινής, θα προτιμούσα σε σχολικό περιβάλλον να βρεθούν λιγότερο επιβαρυντικές οθόνες για τα μικρά παιδιά (lcd ή τουλάχιστον καλής ποιότητας crt). To συγκεκριμένο μόνιτορ το έβαλα μόνο μήπως ενδιέφερε κάποιον ρετροπαθή σαν κι εμένα που θα ήθελε να στήσει κάποιο παλιό σύστημα Σε ευχαριστώ πάντως 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πήρα μία gpu, και έχει δώρο έναν κωδικό για Pandaren Monk από το World of Warcraft: Mists of Pandaria: http://www.geforce.com/landing-page/free-pandaren-monk-pet Είναι ένας 24ψήφιος κωδικός. Δεν ασχολούμαι με τέτοια games. Αν κάποιος τον θέλει ας ποστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πήρα μία gpu, και έχει δώρο έναν κωδικό για Pandaren Monk από το World of Warcraft: Mists of Pandaria: http://www.geforce.com/landing-page/free-pandaren-monk-pet Είναι ένας 24ψήφιος κωδικός. Δεν ασχολούμαι με τέτοια games. Αν κάποιος τον θέλει ας ποστάρει. Αν υπαρχει ακομα ο κωδικος με ενδιαφερει!στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ο κωδικός έφυγε στον Στέφανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Η ιδέα σου είναι καλή αλλά ζω σε μάλλον high περιοχή (Νέα Σμύρνη) για να χρειάζονται μόνιτορ CRT 15ετίας!!! Βέβαια και πάλι δεν ξέρω καθώς δεν έχω τις σχετικές άκρες. Για να είμαι και ειλικρινής, θα προτιμούσα σε σχολικό περιβάλλον να βρεθούν λιγότερο επιβαρυντικές οθόνες για τα μικρά παιδιά (lcd ή τουλάχιστον καλής ποιότητας crt). To συγκεκριμένο μόνιτορ το έβαλα μόνο μήπως ενδιέφερε κάποιον ρετροπαθή σαν κι εμένα που θα ήθελε να στήσει κάποιο παλιό σύστημα Σε ευχαριστώ πάντως Χαρη καλησπερα. Πρωτον, δεν ειχα δει την αγγελια σου, μολις καταλαβα οτι εχεις μονιτορ CRT για χαρισμα. Μπορεις να το κρατησεις ως την Κυριακη; Νομιζω οτι εχω καποιον που ενδιαφερεται για να το χρησιμοποιησει σε ενα κατεβαστηρι, αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα τον βρω ως την Κυριακη. Αν δεν σου κανει κοπο, κρατησε το λιγο ακομα, ισως εχω απαντηση και αυριο. Δευτερον, το θετικο ειναι οτι ειμαστε γειτονες Τριτον, μπορεις επισης να μου υποδειξεις την ακριβη αγγελια για να μην ψαχνω πισω στις σελιδες; Ευχαριστω, καληνυχτα. Υ.Σ.: Μην υποτιμας καθολου τη δωρεα σε σχολεια. Δεν μπορεις να φανταστεις τι αναγκες υπαρχουν, δυο 17αρες εχω χαρισει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμώ την δωρεά προς τον οποιδήποτε (σχολείο ή ιδιώτη). Άλλωστε έχω δώσει και πάρει πράγματα πέραν της μίας φοράς. Αυτό που μου είναι άχρηστο μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιον άλλο ή και το αντίστροφο. Βέβαια εξακολουθώ να έχω τους ενδοιασμούς μου στο να δώσω σε παιδάκια 15άρα οθόνη 15άρα σε ηλικία. Αναφορικά με τον φίλο σου, μάλλον θα τον στεναχωρήσω αφού μου το είπες λίγο αργά Καλό βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν πειραζει, ο φιλος θα περιμενει τοτε Οσο για τους ενδοιασμους σου σχετικα με την ποιοτητα μιας οθονης και τα παιδια, συμφωνω απολυτα. Αλλα μερικες φορες ισχυει το "απο το ολοτελα...". Καλη σου μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John911 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Εχω ορισμένα πραγματάκια κι είναι κρίμα να πεταχτουν.οπότε χαρίζονται... κουτάκι sata transcent storjet μπλε για δίσκο 2,5 έως 160g.------>>tigergreg μνημη pc100 64g απο pc Compaq------>>tigergreg μνημη pc133 64g απο pc Compaq------>>tigergreg Bluetooth stereo headset HBH-DS970 Sony----->>gms31 κουτακι e-sata A.C.Ryan για δίσκο 2,5 ΜΕ θηκούλα παρακαλώ...----->>sintalkas καρτούλα sandisk m2(σονυ) 512mb------>>tigergreg intracom netfaster wlan απο hol.------>>dolis Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μηνυμα. Ευχαριστώ. Γιάννης(Αθήνα) EDIT 10/10 : Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη συνεργασία και ζητώ συγνώμη για τη μικρή καθυστέριση. Να ΄στε όλοι καλά παιδιά. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από John911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φιλε με ενδιαφερει το Bluetooth stereo headset HBH-DS970 Sony σου στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ενδιαφέρομαι και εγω για το bluetooth headset καθώς και για την θήκη 2.5 ac-ryan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι για το κουτάκι sata transcent storjet ή το 2.5 ac-ryan σου στέλνω pm. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Επισης χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο binatone symphony g5 σε καλη λειτουργικη κατασταση αλλα θελει καθαρισμα το πληκτρολογιο του. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει πρωτα εδω και μετα ας στειλει πμ. Παραλαβη μονο στην εδρα μου πισω απο εφετειο στους αμπελοκηπους. Θενκ γιου βέρι ματς, καθαρίστηκε και δουλεύει το πληκτρολόγιο κανονικότατα πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις