Sadako Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζεται παλιός εκτυπωτής LaserJet 4P σαν κι αυτόν: Έπεσε στα χέρια μου πριν 4-5 χρόνια (όντως ήδη μεταχειρισμένος), δούλεψε κανονικά, αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι αρκετά αργός (τα specs γράφουν για 4 σελίδες το λεπτό), αν βάλεις για εκτύπωση αρκετές σελίδες θέλει κάποια υπομονή. Κατά τα άλλα όμως ήταν πραγματικό σκυλί, και απίστευτα οικονομικός. Το πρώτο τόνερ που του έβαλα μου είχε κρατήσει για 2,5 χρόνια με πάρα πολλές εκτυπώσεις.. Σε κάποια φάση όμως, όταν άλλαξα τόνερ, παρήγγειλα ένα φθηνό από eBay και από τότε πολύ συχνά τρώει κάτι σκαλώματα και εκτυπώνει ολόκληρη την σελίδα μαύρη. Μάλλον έπαθε ζημιά ο φούρνος ή κάτι τέτοιο, γιατί δοκίμασα να ξαναβάλω το παλιό τόνερ (που έβγαζε μια σκούρη λωρίδα, δείγμα του ότι τελείωνε) και πάλι έκανε το ίδιο, δηλαδή έβγαζε ολόμαυρη σελίδα. Δεν κατάφερα να προσδιορίσω ούτε πότε ακριβώς το κάνει, ούτε πώς ακριβώς επανέρχεται. Είναι με τις μέρες του, με τις μαύρες σελίδες δυστυχώς να είναι η πλειοψηφία. Αν θέλει κανείς να ασχοληθεί, ίσως και να το επισκευάσει αν έχει τις γνώσεις και πιστεύει πως αξίζει τον κόπο, δικό του. Εγώ ήδη πήρα καινούριο LaserJet οπότε τώρα μου πιάνει απλά χώρο. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά, κοντά στην Βούλγαρη με Εγνατία. ΥΓ. Λόγω παλαιότητας, ο εκτυπωτής δουλεύει με παράλληλη σύνδεση. Βέβαια είχα πάρει κάποια ανταπτοράκια για μετατροπή σε USB και το δούλευα έτσι κανονικά σε Windows 7 64bit. Πού και πού έτρωγε κάτι σκαλώματα και δεν έστελνε ολόκληρο το αρχείο στον εκτυπωτή, άλλαζα το ανταπτοράκι και δούλευε. Αν τον πάρει κανείς, θα του δώσω και όσα μου έχουν μείνει, νομίζω είναι κανά 2.. ΥΓ2. Η αγγελία θα μπει μάλλον και σε άλλο φόρουμ, το αναφέρω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζονται: Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Δύο ενσύρματοι διαμορφωτές/δρομολογητές: Thomson SpeedTouch 530 Thomson SpeedTouch 536 v6 Παραλαβή: Καλλιθέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ενδιαφέρομαι για τους δύο ενσύρματους διαμορφωτές/δρομολογητές. Thomson SpeedTouch 530 Thomson SpeedTouch 536 v6 ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον dhmak για τα δυο ρουτεράκια μολις παρέλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χαρίζονται: 2 cd του Σταμάτη Κραουνάκη (βρίσκονται μαζί σε 2 cd box) - "Αυτή η νύχτα μένει" (το soundtrack της ταινίας) και - "Σκόρπια κομμάτια" Τα cd τα άκουσα χθες, είναι σε άψογη κατάσταση, παίζουν μια χαρά και δεν έχουν καθόλου γρατζουνιές. Δείτε μερικές φωτό: http://i43.tinypic.com/sevjur.jpg http://i43.tinypic.com/1enjtu.jpg http://i39.tinypic.com/ncbh5e.jpg Αν κάποιος τα θέλει, κάνει πρώτα post εδώ και στη συνέχεια μου στέλνει pm. Περιοχή Αθήνα, και καλύτερα να βρεθούμε σε καποιο σταθμό του μετρό. Να στε καλά παίδες! Παιδια να ενημερωσω οτι ακομα ισχυει, οποιος θελει, ας επικοινωνησει. Μαλλον τωρα πια cd δν θελεις κανεις ακομα και τζαμπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζεται παιχνιδομηχανη sega saturn σε καλη εξωτερικη κατασταση και αγνωστη λειτουργικη καθοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε. Ειναι φιλου οποτε μην με ρωτησετε κατι αλλο. ΕΦΥΓΕ. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει πρωτα εδω και μετα ας στειλει πμ. Επισης χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο binatone symphony g5 σε καλη λειτουργικη κατασταση αλλα θελει καθαρισμα το πληκτρολογιο του. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει πρωτα εδω και μετα ας στειλει πμ. Παραλαβη μονο στην εδρα μου πισω απο εφετειο στους αμπελοκηπους. ΕΦΥΓΕ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το saturn θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα εκτος αν υπάρχει καποιος μπαμπας με πιτσιρικι οποτε εχει προτεραιότητα κατα την ταπεινη μου άποψη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Sega αν δεν κάτσει στον φίλο παραπάνω. Επιπλέον δίνω και μια GF9600GT κάρτα γραφικών. Νομίζω λειτουργεί κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Sega αν δεν κάτσει στον φίλο παραπάνω. Επιπλέον δίνω και μια GF9600GT κάρτα γραφικών. Νομίζω λειτουργεί κανονικά! με ενδιαφερει η vga, για την ακριβεια κυριως το fan της! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και από μένα ενδιαφέρον για την κάρτα, αν δεν κάτσει με τον πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η "σειρα" παραχωρειται στον Caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ενδιαφερομαι και εγω για την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χαριζεται παιχνιδομηχανη sega saturn σε καλη εξωτερικη κατασταση και αγνωστη λειτουργικη καθοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε. Ειναι φιλου οποτε μην με ρωτησετε κατι αλλο.ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει πρωτα εδω και μετα ας στειλει πμ. Επισης χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο binatone symphony g5 σε καλη λειτουργικη κατασταση αλλα θελει καθαρισμα το πληκτρολογιο του. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει πρωτα εδω και μετα ας στειλει πμ. Παραλαβη μονο στην εδρα μου πισω απο εφετειο στους αμπελοκηπους. Ή τηλεφωνική συσκευή υπάρχει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireFoxGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έμεινε το router για όποιον ενδιαφέρεται Αποστολή ΠΜ Εκτυπωτής HP 3550 με τροφοδοσία και καλώδιο USB σε άγνωστη κατάσταση Εκτυπωτής HP 5440 με τροφοδοσία και καλώδιο USB 1 PC της τάξεως των 200MHz σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Scanner HP ScanJet 5200c (δουλεύει και σε περιβάλλον windows 7 με την χρήση του ViewScan) Router Microcom (ADSL) με μετασχηματιστή, καλώδια USB, Ethernet, Driver CD Θεσσαλονίκη Ανατολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ή τηλεφωνική συσκευή υπάρχει ακόμα; ΝΑΙ! Χαριζεται επισης κουφαρι απο νετμπουκ TOSHIBA NB200 μαυρο σε αριστη οπτικη κατασταση. Λειπουν μνημη, φορτιστης και mini wifi που χαριστηκαν σε φιλο. Εφαγε φλασια απο δεη και μαλλον καηκε μητρικη και δισκος. Παραλαβη απο εδρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις