dhmak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: Δύο ενσύρματοι διαμορφωτές/δρομολογητές: Thomson SpeedTouch 530 Thomson SpeedTouch 536 v6Απο τα καλύτερα ενσύρματα Modem/Router Θήκη (με ανεμιστηράκι) μετατροπής 3,5άρι IDE σκληρού δίσκου σε εξωτερικό, με σύνδεση USB 2.0 Παραλαβή: Καλλιθέα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από dhmak
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζονται: Κουτί (με ανεμιστηράκι) μετατροπής 3,5άρι IDE σκληρού δίσκου σε εξωτερικό, με σύνδεση USB 2.0 Παραλαβή: Καλλιθέα Να φανταστώ είναι λειτουργικό και πλήρες (με το τροφοδοτικο) ; Μάλλον ενδιαφέρομαι αλλά μπας και ειναι κανα Κινεζικο και κανει τσαφ κανας δισκος αγχωνομαι
tigergreg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζεται κινητο φιλου SAMSUNG C3050 με την μπαταρια και τον φορτιστη του σε μετρια εμφανισιακη κατασταση. 1.Λειπει το πισω καπακι της μπαταριας. 2.Εχει ενα μικρο ραισμα μπροστα στο πλαστικο της οθονης αλλα επειδη ειναι στην γωνια δεν ενοχλει. 3.Του εσβηνε και γι αυτο το παρατησε. Μαλλον φταιει η μπαταρια. Μην με ρωτησετε αλλα γιατι δεν γνωριζω. Παραλαβη κατοπιν τηλ συνεννοησης στην εδρα μου αμπελοκηποι αθηνας. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος διαφορετικα ο επομενος. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσως στειλτε πμ. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2013 από tigergreg 1
ironcastle Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δύο ενσύρματοι διαμορφωτές/δρομολογητές: Thomson SpeedTouch 530 Thomson SpeedTouch 536 v6Απο τα καλύτερα ενσύρματα Modem/Router ενδιαφερομαι εγω για τα μοντεμ
caution Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημόσιες ευχαριστίες και hi5 @talos_2002 για το cpu - ήδη rockάρει στην μητρική
mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω 3 μελάνια για canon εκτυπωτές. Συγκεκριμένα: - 8 magenta - 8 cyan - 5 black Σημ.: Ειναι ξαναγεμισμένα μελάνια αλλά στον εκτυπωτή που είχα λειτουργουσαν άψογα. Αν τα θελει κάποιος με pm. Αν ειναι με απλό ταχυδρομειο και μεχρι 5 ευρω, τα στελνω οπου θέλετε.
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την θήκη (αν και δεν ξεκινάει ο δίσκος μου, θα το ψάξω λιγο ακομα )
FireFoxGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δίνονται τα εξής: Εκτυπωτής HP 3550 με τροφοδοσία και καλώδιο USB σε άγνωστη κατάσταση Εκτυπωτής HP 5440 με τροφοδοσία και καλώδιο USB 1 PC της τάξεως των 200MHz σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (απ' όσο θυμάμαι έκανε boot) μαζί με μερικά floppy, cd και zip-drive Router Microcom με μετασχηματιστή και καλώδιο USB και ethernet Scanner HP ScanJet 5200c (δουλεύει και σε περιβάλλον windows 7 με την χρήση του ViewScan) Θεσσαλονίκη, παραλαβή από το σπίτι μου Ανατολικά. Μήνημα εδώ και μετά PM.
Sadako Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δίνονται τα εξής: Εκτυπωτής HP 3550 με τροφοδοσία και καλώδιο USB σε άγνωστη κατάσταση Εκτυπωτής HP 5440 με τροφοδοσία και καλώδιο USB 1 PC της τάξεως των 200MHz σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (απ' όσο θυμάμαι έκανε boot) μαζί με μερικά floppy, cd και zip-drive Router Microcom με μετασχηματιστή και καλώδιο USB και ethernet Scanner HP ScanJet 5200c (δουλεύει και σε περιβάλλον windows 7 με την χρήση του ViewScan) Θεσσαλονίκη, παραλαβή από το σπίτι μου Ανατολικά. Μήνημα εδώ και μετά PM. O HP 5440 (αν είναι λειτουργικός) αυτός δεν είναι; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.402446 με ενδιαφέρει, είμαι ανατολικά. Και το scanner αν δουλεύει..
Razor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω 3 μελάνια για canon εκτυπωτές. Συγκεκριμένα: - 8 magenta - 8 cyan - 5 black Σημ.: Ειναι ξαναγεμισμένα μελάνια αλλά στον εκτυπωτή που είχα λειτουργουσαν άψογα. Αν τα θελει κάποιος με pm. Αν ειναι με απλό ταχυδρομειο και μεχρι 5 ευρω, τα στελνω οπου θέλετε. Αν ειναι CLI-521 PGI-520 με ενδιαφερει.Αθηνα εισαι ετσι? Σου στέλνω πμ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από Razor7
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζονται: 2 cd του Σταμάτη Κραουνάκη (βρίσκονται μαζί σε 2 cd box) - "Αυτή η νύχτα μένει" (το soundtrack της ταινίας) και - "Σκόρπια κομμάτια" Τα cd τα άκουσα χθες, είναι σε άψογη κατάσταση, παίζουν μια χαρά και δεν έχουν καθόλου γρατζουνιές. Δείτε μερικές φωτό: http://i43.tinypic.com/sevjur.jpg http://i43.tinypic.com/1enjtu.jpg http://i39.tinypic.com/ncbh5e.jpg Αν κάποιος τα θέλει, κάνει πρώτα post εδώ και στη συνέχεια μου στέλνει pm. Περιοχή Αθήνα, και καλύτερα να βρεθούμε σε καποιο σταθμό του μετρό. Να στε καλά παίδες!
tigergreg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χαριζεται εκτυπωτης LEXMARK Z515. Ηταν δωρο μαζι με λαπτοπ και μολις τελειωσαν τα εργοστασιακα μελανια μπηκε στην αποθηκη και δεν ξαναχρησιμοποιηθηκε. Παραλαβη το ταχυτερο δυνατον απο την εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας. Ποσταρετε εδω αν σας ενδιαφερει και αμεσα στειλτε πμ. Ευχαριστω. ΕΦΥΓΕ!!!!!! 1
Sadako Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δίνονται τα εξής: Εκτυπωτής HP 3550 με τροφοδοσία και καλώδιο USB σε άγνωστη κατάσταση Εκτυπωτής HP 5440 με τροφοδοσία και καλώδιο USB 1 PC της τάξεως των 200MHz σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (απ' όσο θυμάμαι έκανε boot) μαζί με μερικά floppy, cd και zip-drive Router Microcom με μετασχηματιστή και καλώδιο USB και ethernet Scanner HP ScanJet 5200c (δουλεύει και σε περιβάλλον windows 7 με την χρήση του ViewScan) Θεσσαλονίκη, παραλαβή από το σπίτι μου Ανατολικά. Μήνημα εδώ και μετά PM. Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον FireFoxGr για τους 2 deskjet και το scanner..
dolis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΦΥΓΕ!!!!!! Ευχαριστω τον tigergreg για τον εκτυπωτη. Πολυ καλη συνεννοηση...
FireFoxGr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εκτυπωτές έφυγαν, το ίδιο και το σκάνερ, έμειναν αυτά: 1 PC της τάξεως των 200MHz σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (απ' όσο θυμάμαι έκανε boot) μαζί με μερικά floppy, cd και zip-drive Router Microcom με μετασχηματιστή και καλώδιο USB και ethernet Θεσσαλονίκη, παραλαβή από το σπίτι μου Ανατολικά. Μήνημα εδώ και μετά PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις