Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Οκ... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helen P Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Σου στέλνω pm! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goergios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ http://www.ricardo.gr/buy/pc/hardware/kartes-grafikwn/nvidia/nvidia-geforce2-mx200-pci-64mb-vidadpt-tvout/v/an711620390/ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΛΟΠΠΥ ΝΤΙΣΚ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 40GB ΚΑΙ 2 DVD ROM ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ WRITER ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΛΟΠΠΥ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από goergios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών και το recorder. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σκουλαρίκια τα πήρε η Helen τελικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μερικές SD-RAM 133MHz (όχι DDR!), στα 128ΜΒ και στα 256ΜΒ.Παραλαβή από Σταυρούπολη δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλιώς μόνο με προπληρωμένο φάκελο Ελ.Τα.Στείλτε π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζεται RIELLO UPS 650VA/400WATT ιταλιας που βρεθηκε στην αποθηκη μου αγνωστο απο ποτε. Δεν γνωριζω τι θελει για να λειτουργησει. Σκετο χωρις καλωδια κλπ. Παραλαβη μονο απο την εδρα μου αμπελοκηποι αθηνας λογω βαρους. Ποσταρεται πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ευχαριστω. ΕΦΥΓΕ!!!!! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι για το riello στέλνω και pm ¨-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ πολύ τον φίλο tigergreg για το UPS. Να 'σαι καλά αδελφέ. Άμεσος και σωστότατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μερικές SD-RAM 133MHz (όχι DDR!), στα 128ΜΒ και στα 256ΜΒ. Παραλαβή από Σταυρούπολη δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλιώς μόνο με προπληρωμένο φάκελο Ελ.Τα. Στείλτε π.μ. Ενδιαφέρομαι στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ πολύ τον φίλο tigergreg για το UPS. Να 'σαι καλά αδελφέ. Άμεσος και σωστότατος ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ...... ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 4ΩΡΟ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαριζεται εκτυπωτης LEXMARK Z515. Ηταν δωρο μαζι με λαπτοπ και μολις τελειωσαν τα εργοστασιακα μελανια μπηκε στην αποθηκη και δεν ξαναχρησιμοποιηθηκε. Παραλαβη το ταχυτερο δυνατον απο την εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας. Ποσταρετε εδω αν σας ενδιαφερει και αμεσα στειλτε πμ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 με ενδιαφέρει αν μπορει να μου πεις κιολας που θα βρω μελανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Θήκη για Motorola Droid 3 XT862. Άσπρη. Πήρα για λάθος μοντέλο άρα μου έμεινε... 'Όποιος την θέλει να μου στείλει pm να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις