barman_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Χαρίζονται τα παρακάτω: Creative X-Fi wireless receiver for Xdock & Xmod wireless - Κρατημένο ISDN ADSL splitter Τα τραγούδια της νύχτας (5CD) - Εφυγε Μελάνια Epson S020189 (x2) Μελάνι Epson S020191 Mother board Jetway J-711AF + CPU intel P3 450MHz - Εφυγε Motherboard QDi P6V693A/A9 + CPU intel P3 550MHz - Εφυγε Mini jack to cassette adapter - Εφυγε BZT G687 667E 6-way TV splitter (5-2300MHz) - Κρατημένο CD drive model OIP-CD4400B IDE - Εφυγε Παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα Δεν θα έχω άμεση πρόσβαση στο internet μέσα στο σ/κ οπότε σε όσους ενδιαφερθούν θα απαντήσω πιθανώς την Δευτέρα. ενδιαφερομαι υπερβολικα,το εχω αναγκη πολυ,δε κρατιεμαι,τυραννιεμαι αν δε κατσει με τα αλλα παιδια για το creative! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Χαρίζονται τα παρακάτω: Creative X-Fi wireless receiver for Xdock & Xmod wireless - Κρατημένο ISDN ADSL splitter Τα τραγούδια της νύχτας (5CD) - Εφυγε Μελάνια Epson S020189 (x2) Μελάνι Epson S020191 Mother board Jetway J-711AF + CPU intel P3 450MHz - Εφυγε Motherboard QDi P6V693A/A9 + CPU intel P3 550MHz - Εφυγε Mini jack to cassette adapter - Εφυγε BZT G687 667E 6-way TV splitter (5-2300MHz) - Κρατημένο CD drive model OIP-CD4400B IDE - Εφυγε Παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα Δεν θα έχω άμεση πρόσβαση στο internet μέσα στο σ/κ οπότε σε όσους ενδιαφερθούν θα απαντήσω πιθανώς την Δευτέρα. Σ ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ τον Candlemass, να'σαι καλά αδερφε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ κι εγώ τον e-tic για το receiverάκι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται τιμονιέρα (με τα πετάλια της) Microsoft SideWinder Force FeedBack USB σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση αλλα λειτουργεί κανονικά. Είμαι Καλλιθέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται τιμονιέρα (με τα πετάλια της) Microsoft SideWinder Force FeedBack USB σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση αλλα λειτουργεί κανονικά. Είμαι Καλλιθέα. Με ενδιαφέρει! Στέλνω πμ EDIT: Να ευχαριστήσω δημόσια τον dhmak για την άμεση ανταπόκριση, επικοινωνία και σαφώς για την τιμονιέρα που μου έδωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και εγώ με την σειρά μου, τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον ~mxls~ για το palm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται τιμονιέρα (με τα πετάλια της) Microsoft SideWinder Force FeedBack USB σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση αλλα λειτουργεί κανονικά. Είμαι Καλλιθέα. στη σειρά και γω για την τιμονιερα!! παντα ηθελα μια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται τηλεόραση Sharp 21 ιντσών, CRT με πρόβλημα. Πιθανόν να θέλουν άλλαγμα κάποιοι πυκνωτές. Έχει και SCART. Παραλαβή από το χώρο μου (άνω πόλη- θεα/νικη) μέχρι το Σάββατο 31/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται tower, πληκτρολόγιο και οθόνη παλιού συστήματος: Οθόνη μια Tatung C7BZR και ένα παλιο keyboard samsung SEM-DC8UL. Δεν υπάρχουν mouse / ηχεία. Παραλαβή μόνο από Αμπελόκηπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται tower, πληκτρολόγιο και οθόνη παλιού συστήματος: Οθόνη μια Tatung C7BZR και ένα παλιο keyboard samsung SEM-DC8UL. Δεν υπάρχουν mouse / ηχεία. Παραλαβή μόνο από Αμπελόκηπους. Ενδιαφερομαι φιλε μου! Αλλα επειδη ειμαι εκτος Αθηνας και για αρκετο διαστημα δεν θα κατεβω (2 βδομαδες+). Αν ενδιαφερθει καποιος που το χρειαζεται αμεσα παραχωρω την σειρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ Έκανα τακτοποίηση κοσμημάτων και διαπίστωσα ότι έχω σκουλαρίκια που μού'χουν κάνει δώρο κατά καιρούς αλλά δεν μου ταιριάζουν/αρέσουν κ οπότε δεν τα φοράω. Όποια τα θέλει ας τα πάρει αλλιώς τα πετάω, τσάμπα χώρο μου πιάνουν. 1ον, συνάντηση Αθήνα και συγκεκριμένα στους σταθμούς Αττική, Ανθούπολη, Αγ. Αντώνιο ή Άνω Πατήσια. 2ον, μην με κουβαλάτε για ένα ζευγάρι ξερωγώ ας τα πάρει μία όλα να τελειώνουμε. 3ον, ποστ εδώ κ μετά πμ για συνεννόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κανενα με μπιλια μαυρη υπαρχει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τσου. Άκυρο πρασινούλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις