tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) 1.Θηριωδης ψυκτρα για σοκετ 775 με καινουργιο ανεμιστηρα. Εχει μικρο ελατωμα στα πλαστικα κλιπσακια αλλα στηριζεται και ετσι. ΔΟΘΗΚΕ. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ.Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2 στο κουτι του. Mαλλον θα παει για ανακυκλωση. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα.Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ.Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2013 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο @tigergreg για την κάρτα τηλεόρασης που σήμερα μου έδωσε! Σ' ευχαριστώ πολύ να' σαι καλά.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 1.Θηριωδης ψυκτρα για σοκετ 775 με καινουργιο ανεμιστηρα. Εχει μικρο ελατωμα στα πλαστικα κλιπσακια αλλα στηριζεται και ετσι. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2 στο κουτι του. Mαλλον θα παει για ανακυκλωση. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ. Ευχαριστω Θα με ενδιεφερε η ψυχτρα ισως.. μια φωτο της η κατι? Τα κλιψακια δεν κουμπωνουν σφυκτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Tα κλιπσακια ειναι ιδια με της ιντελ οποτε μπορουν να αλλαχτουν. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2013 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Θα μ' ενδιέφερε κι εμένα η ψύκτρα, οπότε αν δεν κανονιστεί με το φίλο nick#18 θα την ήθελα. Στέλνω και pm. Επίσης, με τη σειρά μου χαρίζω 2 s939 / s462 motherboards, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ για όποιον θέλει να ασχοληθεί. Δεν έχουν σκασμένους/φουσκωμένους πυκνωτές, κάτι άλλο έχει καεί. 1) Gigabyte GA-7VA rev 1.0 socket A (462) 2) ASUS A8V-E Deluxe socket 939 Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή (μετρό/πλατεία κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το ξέρω πως είναι ψιλοάσχετη η αγγελία σ' αυτό το forum, αλλά desperate times call for desperate measures. Τον μικρό τον πετύχαμε πριν ένα μήνα περίπου στο δρόμο. Λόγω του ότι ήταν πολύ φιλικός με άγνωστους ανθρώπους, θεωρήσαμε πως οι μέρες του ήταν μετρημένες στον δρόμο και τον πήραμε. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Η μικρή μας γάτα λόγω ασθένειας δεν πρέπει να στρεσάρεται κι ο μικρός δεν την αφήνει σε ησυχία. Όποιος θέλει τον μικρό ή ξέρει κάποιον που θέλει γατάκι, ας στείλει ένα pm. Μπορούμε να πάμε τον μικρό οπουδήποτε στην Κρήτη. Μόνες προϋποθέσεις είναι πως δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι και να του γίνει στείρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δόθηκε. Star A500, κινέζικο duall sim νομίζω και οι 2 stand by κανονικά. Έχει 2 θέματα, σπασμένο digitizer όπως θα δείτε στην φωτογραφία και η οθόνη απο την μέση και πάνω έχει μαύρες γραμμές. Δουλεύει κανονικά αλλά είναι κάπως... Το digitizer δεν έχει κλιψάκι για να συνδέεται, πρέπει να ξεκολλήσει και να κολληθεί καινούργιο με το κολλητήρι αμα κάποιος θέλει να το αλλάξει (βάζει το resistive όχι το capacitive touch άμα θέλει κανένας να ψάξει). Και η οθόνη το ίδιο αλλά αυτή δεν αξίζει να αλλαχθεί γιατί κάνει παραπάνω απο καινούργιο κινητό... Και αφού δεν βγάζει πρόβλημα και φαίνονται όλα δεν ξέρω αμα αξίζει η αλλαγή της. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2013 από nikos903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Star A500, κινέζικο duall sim νομίζω και οι 2 stand by κανονικά. Έχει 2 θέματα, σπασμένο digitizer όπως θα δείτε στην φωτογραφία και η οθόνη απο την μέση και πάνω έχει μαύρες γραμμές. Δουλεύει κανονικά αλλά είναι κάπως... Το digitizer δεν έχει κλιψάκι για να συνδέεται, πρέπει να ξεκολλήσει και να κολληθεί καινούργιο με το κολλητήρι αμα κάποιος θέλει να το αλλάξει (βάζει το resistive όχι το capacitive touch άμα θέλει κανένας να ψάξει). Και η οθόνη το ίδιο αλλά αυτή δεν αξίζει να αλλαχθεί γιατί κάνει παραπάνω απο καινούργιο κινητό... Και αφού δεν βγάζει πρόβλημα και φαίνονται όλα δεν ξέρω αμα αξίζει η αλλαγή της. Χαρακτηριστικά: http://www.mobile-phones.cn/star-a5000-android-dual-card-wifi-agps-smart-phone-p-5680.html Φωτογραφία: Είμαι Χανιά αλλά άμα το θέλει κανένας απο αλλού και αναλαμβάνει μεταφορικά δεν έχω θέμα να το στείλω. Μου το στέλνεις ηράκλειο σε παρακαλώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Χαρίζονται 2 φωτογραφικές μηχανές. 1) Ψηφιακή HP Photosmart 320 2) Μη-ψηφιακή Nikon Zoom 200 AF (παίρνει φιλμ,χρειάζεται μπαταρία, την CR123A Lithium) Συνάντηση στο μετρό Κατεχάκης (διασταύρωση Μεσογείων-Κατεχάκη). Διαθέσιμες για 1 βδομάδα,μέχρι την Κυριακή 11/8, την επόμενη φεύγουν για ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μ ενδιαφερουν και οι δυο για συλλεκτικους λογους. Ειδικα η πρωτη. Στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δεσμεύονται οι φωτογραφικές στον tigergreg. Οι φωτογραφικές δώθηκαν στον tigergreg ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από rohas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το ξέρω πως είναι ψιλοάσχετη η αγγελία σ' αυτό το forum, αλλά desperate times call for desperate measures. Τον μικρό τον πετύχαμε πριν ένα μήνα περίπου στο δρόμο. Λόγω του ότι ήταν πολύ φιλικός με άγνωστους ανθρώπους, θεωρήσαμε πως οι μέρες του ήταν μετρημένες στον δρόμο και τον πήραμε. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Η μικρή μας γάτα λόγω ασθένειας δεν πρέπει να στρεσάρεται κι ο μικρός δεν την αφήνει σε ησυχία. Όποιος θέλει τον μικρό ή ξέρει κάποιον που θέλει γατάκι, ας στείλει ένα pm. Μπορούμε να πάμε τον μικρό οπουδήποτε στην Κρήτη. Μόνες προϋποθέσεις είναι πως δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι και να του γίνει στείρωση. Δοκίμασε και εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/414306-δείξε-μου-το-κατοικίδιο-σου-να-σου-πω-πώς-είσαι/page-117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Να ευχαριστήσω θερμά τον tigergreg για την ψύκτρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δόθηκε @Nenya ελπίζω να τον καταφέρεις Το scanner όπως είπες μια χαρά κομπλέ. Όσον αφορά την εκτύπωση: Έβγαλα και πέταξα τα παλιά μελάνια που είχες μέσα και τσέκαρα να δω αν βγαίνει όλη η κεφαλή για να κάνω τον καθαρισμό που είχε αναφέρει ένα άλλο παιδί εδώ μέσα. Τζίφος. Η κεφαλή του συγκεκριμένου εκτυπωτή δεν βγαίνει. Οπότε με μπατονέτες βουτηγμένες σε χλιαρό/ζεστό νερό καθάρισα ένα ένα τα 'καρφάκια' πάνω στα οποία μπαίνει το μελάνι. Ντάξει, έβγαλε πολύυυυ πράγμα αλλά καθάρισαν 100%. Στη συνέχεια τοποθέτησα καινούργια μελάνια (μουφάκια αλλά τα αναγνώρισε αμέσως σαν αυθεντικά!). Μετά σύνδεσα με το laptop μου και κατέβασα drivers, αναγνώρισε εκτυπωτή/scanner, δοκίμασα να εκτυπώσω κάτι αλλά τίποτα :/ Έκανα και καθαρισμό κεφαλής μέσω του προγράμματος του εκτυπωτή αλλά και πάλι δεν εκτύπωνε τίποτα. Any other ideas? Θα το παλέψω λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Έχω κερδίσει 4 προσκλήσεις για σήμερα για το θερινό σινεμά χλόη στη Κηφισιά για την ταινία Μια βραδιά στο σαν Τροπέ. Επειδή πέφτει κομματάκι μακριά - κοντά 500 χλμ- όποιος θέλει να μου στείλει πμ να του δώσω όνομα για να πάει με την παρέα του. Δεν ξέρω τι ώρα είναι η παράσταση αλλά λογικά θα είναι μόνο μια οπότε αν πάρετε τηλ και ρωτήσετε δε θα έχετε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις