Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Θηριωδης   ψυκτρα   για   σοκετ   775  με   καινουργιο   ανεμιστηρα.  Εχει  μικρο  ελατωμα   στα   πλαστικα   κλιπσακια   αλλα   στηριζεται   και   ετσι.  ΔΟΘΗΚΕ.

2.Μητρικη   478  albatron   που   δουλευε   κανονικα   και   εκανα   φορματ   και   μου  βγαζει   ερορ  κλπ.
Δεν  θελω   ν  ασχοληθω   αλλο.  Αριστη   οπτικα   και  λιγο   δουλεμενη. 

3.Αποκωδικοποιητης   καινουργιος  mpeg2  στο  κουτι   του.

Mαλλον  θα   παει   για   ανακυκλωση.

Τα  παραλαμβανεται   μονον   απο   την  εδρα   μου   αμπελοκηπους  Αθηνα.
Οποιος   ενδιαφερθει   ποσταρει   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνει   πμ.
Ευχαριστω

Επεξ/σία από tigergreg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1.Θηριωδης   ψυκτρα   για   σοκετ   775  με   καινουργιο   ανεμιστηρα.  Εχει  μικρο  ελατωμα   στα   πλαστικα   κλιπσακια   αλλα   στηριζεται   και   ετσι.

2.Μητρικη   478  albatron   που   δουλευε   κανονικα   και   εκανα   φορματ   και   μου  βγαζει   ερορ  κλπ.

Δεν  θελω   ν  ασχοληθω   αλλο.  Αριστη   οπτικα   και  λιγο   δουλεμενη. 

3.Αποκωδικοποιητης   καινουργιος  mpeg2  στο  κουτι   του.

Mαλλον  θα   παει   για   ανακυκλωση.

Τα  παραλαμβανεται   μονον   απο   την  εδρα   μου   αμπελοκηπους  Αθηνα.

Οποιος   ενδιαφερθει   ποσταρει   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνει   πμ.

Ευχαριστω

Θα με ενδιεφερε η ψυχτρα ισως.. μια φωτο της η κατι? Τα κλιψακια δεν κουμπωνουν σφυκτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα   κλιπσακια   ειναι  ιδια   με  της  ιντελ   οποτε  μπορουν  να   αλλαχτουν.

Επεξ/σία από tigergreg

Θα μ' ενδιέφερε κι εμένα η ψύκτρα, οπότε αν δεν κανονιστεί με το φίλο nick#18 θα την ήθελα. Στέλνω και pm.

Επίσης, με τη σειρά μου χαρίζω 2 s939 / s462 motherboards, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ για όποιον θέλει να ασχοληθεί. Δεν έχουν σκασμένους/φουσκωμένους πυκνωτές, κάτι άλλο έχει καεί.

1) Gigabyte GA-7VA rev 1.0  socket A (462)

2) ASUS A8V-E Deluxe socket 939

Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή (μετρό/πλατεία κλπ).

Το ξέρω πως είναι ψιλοάσχετη η αγγελία σ' αυτό το forum, αλλά desperate times call for desperate measures. Τον μικρό τον πετύχαμε πριν ένα μήνα περίπου στο δρόμο. Λόγω του ότι ήταν πολύ φιλικός με άγνωστους ανθρώπους, θεωρήσαμε πως οι μέρες του ήταν μετρημένες στον δρόμο και τον πήραμε. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Η μικρή μας γάτα λόγω ασθένειας δεν πρέπει να στρεσάρεται κι ο μικρός δεν την αφήνει σε ησυχία. Όποιος θέλει τον μικρό ή ξέρει κάποιον που θέλει γατάκι, ας στείλει ένα pm. Μπορούμε να πάμε τον μικρό οπουδήποτε στην Κρήτη. Μόνες προϋποθέσεις είναι πως δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι και να του γίνει στείρωση.

post-270818-0-97842900-1375617115_thumb.jpg

post-270818-0-99565300-1375617129_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόθηκε.

Star A500, κινέζικο duall sim νομίζω και οι 2 stand by κανονικά. 

Έχει 2 θέματα, σπασμένο digitizer όπως θα δείτε στην φωτογραφία και η οθόνη απο την μέση και πάνω έχει μαύρες γραμμές. Δουλεύει κανονικά αλλά είναι κάπως... Το digitizer δεν έχει κλιψάκι για να συνδέεται, πρέπει να ξεκολλήσει και να κολληθεί καινούργιο με το κολλητήρι αμα κάποιος θέλει να το αλλάξει (βάζει το resistive όχι το capacitive touch άμα θέλει κανένας να ψάξει). Και η οθόνη το ίδιο αλλά αυτή δεν αξίζει να αλλαχθεί γιατί κάνει παραπάνω απο καινούργιο κινητό... Και αφού δεν βγάζει πρόβλημα και φαίνονται όλα δεν ξέρω αμα αξίζει η αλλαγή της.

Επεξ/σία από nikos903

Star A500, κινέζικο duall sim νομίζω και οι 2 stand by κανονικά. 

Έχει 2 θέματα, σπασμένο digitizer όπως θα δείτε στην φωτογραφία και η οθόνη απο την μέση και πάνω έχει μαύρες γραμμές. Δουλεύει κανονικά αλλά είναι κάπως... Το digitizer δεν έχει κλιψάκι για να συνδέεται, πρέπει να ξεκολλήσει και να κολληθεί καινούργιο με το κολλητήρι αμα κάποιος θέλει να το αλλάξει (βάζει το resistive όχι το capacitive touch άμα θέλει κανένας να ψάξει). Και η οθόνη το ίδιο αλλά αυτή δεν αξίζει να αλλαχθεί γιατί κάνει παραπάνω απο καινούργιο κινητό... Και αφού δεν βγάζει πρόβλημα και φαίνονται όλα δεν ξέρω αμα αξίζει η αλλαγή της.

Χαρακτηριστικά:

http://www.mobile-phones.cn/star-a5000-android-dual-card-wifi-agps-smart-phone-p-5680.html

Φωτογραφία:

o7oux3.jpg

Είμαι Χανιά αλλά άμα το θέλει κανένας απο αλλού και αναλαμβάνει μεταφορικά δεν έχω θέμα να το στείλω.

Μου το στέλνεις ηράκλειο σε παρακαλώ; :) 

Χαρίζονται 2 φωτογραφικές μηχανές.

1) Ψηφιακή HP Photosmart 320

7z1q.jpg

cifb.jpg

2) Μη-ψηφιακή Nikon Zoom 200 AF (παίρνει φιλμ,χρειάζεται μπαταρία, την CR123A Lithium)

od0i.jpg

19z1.jpg

Συνάντηση στο μετρό Κατεχάκης (διασταύρωση Μεσογείων-Κατεχάκη).

Διαθέσιμες για 1 βδομάδα,μέχρι την Κυριακή 11/8, την επόμενη φεύγουν για ανακύκλωση.

Το ξέρω πως είναι ψιλοάσχετη η αγγελία σ' αυτό το forum, αλλά desperate times call for desperate measures. Τον μικρό τον πετύχαμε πριν ένα μήνα περίπου στο δρόμο. Λόγω του ότι ήταν πολύ φιλικός με άγνωστους ανθρώπους, θεωρήσαμε πως οι μέρες του ήταν μετρημένες στον δρόμο και τον πήραμε. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Η μικρή μας γάτα λόγω ασθένειας δεν πρέπει να στρεσάρεται κι ο μικρός δεν την αφήνει σε ησυχία. Όποιος θέλει τον μικρό ή ξέρει κάποιον που θέλει γατάκι, ας στείλει ένα pm. Μπορούμε να πάμε τον μικρό οπουδήποτε στην Κρήτη. Μόνες προϋποθέσεις είναι πως δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι και να του γίνει στείρωση.

Δοκίμασε και εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/414306-δείξε-μου-το-κατοικίδιο-σου-να-σου-πω-πώς-είσαι/page-117

Δόθηκε

@Nenya ελπίζω να τον καταφέρεις :)

Το scanner όπως είπες μια χαρά κομπλέ.

Όσον αφορά την εκτύπωση:

Έβγαλα και πέταξα τα παλιά μελάνια που είχες μέσα και τσέκαρα να δω αν βγαίνει όλη η κεφαλή για να κάνω τον καθαρισμό που είχε αναφέρει ένα άλλο παιδί εδώ μέσα.

Τζίφος. Η κεφαλή του συγκεκριμένου εκτυπωτή δεν βγαίνει. Οπότε με μπατονέτες βουτηγμένες σε χλιαρό/ζεστό νερό καθάρισα ένα ένα τα 'καρφάκια' πάνω στα οποία μπαίνει το μελάνι. Ντάξει, έβγαλε πολύυυυ πράγμα αλλά καθάρισαν 100%. Στη συνέχεια τοποθέτησα καινούργια μελάνια (μουφάκια αλλά τα αναγνώρισε αμέσως σαν αυθεντικά!).

Μετά σύνδεσα με το laptop μου και κατέβασα drivers, αναγνώρισε εκτυπωτή/scanner, δοκίμασα να εκτυπώσω κάτι αλλά τίποτα :/ Έκανα και καθαρισμό κεφαλής μέσω του προγράμματος του εκτυπωτή αλλά και πάλι δεν εκτύπωνε τίποτα.

Any other ideas?

Θα το παλέψω λίγο ακόμα.

Καλησπέρα. Έχω κερδίσει 4 προσκλήσεις για σήμερα για το θερινό σινεμά χλόη στη Κηφισιά για την ταινία Μια βραδιά στο σαν Τροπέ. Επειδή πέφτει κομματάκι μακριά - κοντά 500 χλμ- όποιος θέλει να μου στείλει πμ να του δώσω όνομα για να πάει με την παρέα του. Δεν ξέρω τι ώρα είναι η παράσταση αλλά λογικά θα είναι μόνο μια οπότε αν πάρετε τηλ και ρωτήσετε δε θα έχετε πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...