Υδροχοα Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Καλημερα Κωστα Κανονιζουμε με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα/fax HP PSC 2210. Το μηχάνημα είναι κολλημένο και δεν έχω υπομονή να το επαναφέρω. Βρίσκεται Πάτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα/fax HP PSC 2210. Το μηχάνημα είναι κολλημένο και δεν έχω υπομονή να το επαναφέρω. Βρίσκεται Πάτρα. άδικε ενδιαφέρομαι για το μηχάνημα.(αν υπάρχει ακόμα) στείλε μου στοιχεία περιοχή κλπ σε π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 1.Θηριωδης ψυκτρα για σοκετ 775 με καινουργιο ανεμιστηρα. Εχει μικρο ελατωμα στα πλαστικα κλιπσακια αλλα στηριζεται και ετσι. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ.Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2. Mαλλον παει ανακυκλωση. 4.Αναλογικη καρτα tv pci leadtek. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα.Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ... 4.Αναλογικη καρτα tv pci leadtek. ... Καλησπέρα φίλε μου, Ενδιαφέρομαι για την καρτούλα στέλνω και Pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 άδικε ενδιαφέρομαι για το μηχάνημα.(αν υπάρχει ακόμα) στείλε μου στοιχεία περιοχή κλπ σε π.μ Δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 1.Θηριωδης ψυκτρα για σοκετ 775 με καινουργιο ανεμιστηρα. Εχει μικρο ελατωμα στα πλαστικα κλιπσακια αλλα στηριζεται και ετσι. Καμιά φωτό ίσως; Τι σόι ψύχτρα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδιά βρήκα αυτό το παιχνίδι. Κάπου το είχα αγοράσει γιατί μου το έλεγαν αλλά ποτέ δεν έκανα τίποτα. Αν το θέλει κανένας ένα ποστ εδώ και μετά πμ. (Αθήνα είμαι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδιά βρήκα αυτό το παιχνίδι. Κάπου το είχα αγοράσει γιατί μου το έλεγαν αλλά ποτέ δεν έκανα τίποτα. Αν το θέλει κανένας ένα ποστ εδώ και μετά πμ. (Αθήνα είμαι) Καλημερα φιλε μου , ενδιαφερομαι για το παιχνιδι , εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ενδιαφερομαι πολυ αμεσα και γω,αν δε βολεψει με τον φιλο,ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ενδιαφερομαι πολυ αμεσα και γω,αν δε βολεψει με τον φιλο,ευχαριστω! Τελικά δεν μπόρεσε ο φίλος παραπάνω. Αν θες στείλε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αν δεν κάτσει και με τον barman_ ενδιαφέρομαι. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παίρνω και εγώ σειρά αν δεν κάτσει με τους προηγούμενους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καμιά φωτό ίσως; Τι σόι ψύχτρα ειναι; Με τρεις σωληνες ψυξης και πλευρικο ανεμιστηρα. Σοκετ 775. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δε ξέρω κατα πόσο θα είναι καλύτερη από την δική μου οπότε οκ την αφήνω μην την πάρω άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις