predator Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 χαριζεται μια καρτα vodafone για 20 sms σε πακετα a la carte και CU. την κερδισα στα goody's αλλα δεν εχω vodafone. οποιος θελει μου στελνει πμ και του δινω τους κωδικους.
predator Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 η καρτα δωθηκε στον insomniac που μου εστειλε πρωτος πμ ( Pablo_Hasan 19:52 ) δυστυχως Theodore Tsi εχασες παρε ενα λεπτο (19:53), bad luck!:razz:
Πέτρος Σ. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ τον Netuser για την κάρτα ήχου που μου έδωσε και τον Dias για τις δύο οθόνες που μου χάρισε. Να είστε καλά παιδιά...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Adeiazw thn apo8hkh sth douleia kai exw para polla kammatia hardware opws: -- HD ligwn GB pou DEN leitourgoun -- M/B gia PI' date=' II, palia AMD + kapia CPU (auta mporei na leitourgoun) -- Polles kartes ISA me serial/parallel ports (k auta logika leiourgoun) -- Ektupwtes akidas/laser ME problhmata -- Kapoies VGA polu palies (logika leitourgoun) ...kai polla alla pou den 8umamai E3hgoumai oti polla DEN leitourgoun, merika omws einai ok. An kapoios 8elei leptomeries as steilei ena mhnuma! Paliotera eixe endiafer8ei kapoio melos pou einai/htan spoudasths TEI k h8ele parts gia e3askhsh se hlektonika. Gi' authn th douleia p.x alla k gia palia antallaktika, auta pou exw kanoun. To grafeio mou einai Athina Zwgrafou ... AN kapoios endiaferetai as steilei pm na tou pw pou na er8ei na fwrtwsei :grin: auta thanx[/quote'] Φίλε υπάρχουν ακόμα; Ενδιαφέρομαι για τις μητρικές.
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 gokal Αν έχεις παραπάνω από μία (προηγείαι ο Πέτρος Σ.) ενδιαφέρομαι για καμιά παλιά μητρική (πχ PII + CPU) που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του κακόμοιρου του k6 μου (ο οποίος θα καταλήξει εδώ).
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Φίλε εγώ θέλω μόνο την μητρική για AMD CPU όλα τα άλλα αν θές πάρτα εσύ δεν με πειράζει. Απλά μου χάλασε η πάαααρα πολύ παλιά μου μητρική.
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Τη μητρική ακριβώς χρειάζεσαι (τι socket). Socket A είχαν οι παλιοί AMD ?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ναι.. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια. Απο πάνω ο επεξεργαστής λέει onle for Windows 95. Είναι παλιό σύστημα και ψάχνω μια μητρικούλα γιατί αυτήν που έχω δεν αναγνωρίζει κανένα σκληρό αλλά ούτε και συσκευή IDE ή ATAPI.
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Θα κοιτάξω αν μπορέσω να σου βρω. Ένας φίλος είχε έναν AMD (Duron νομίζω) τον οποίο αν δεν κάνω λάθος έπαψε κάποια στιγμή να τον χρησιμοποιεί - κάτι του είχε χαλάσει αλλά δεν θυμάμαι τι (μητρική ή επεξεργαστής). Θα το ψάξω και θα σου πω.
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Να βάλω και 'γω κατι το οποίο δεν τολμούσα να το βάλω τόσο καιρό απλά επειδή δεν πίστευα ότι θα ενδιέφερε κανέναν. Χαρίζεται : Epson Color Stylus 600 ο οποίος εδώ και πολύ καιρό πιάνει χώρο στη ντουλάπα - μελάνια λογικά έχουν αχρηστευτεί από το χρόνο. Παράλληλο καλώδιο υπάρχει και αν ψάξω λίγο θα βρω και του ρεύματος. Από ότι θυμαμαι λειτουργούσε καλά (άρα θα λειτουργεί ακόμα - λογικά) απλά άρχιζε να τυπώνει σχετικά κάπως πιο αριστερά στη σελίδα από το κανονικό (λογικά ρυθμίζεται). Όποιος ενδιαφέρεται αν απαντήσει εδώ. Παραλαβή από το σπίτι μου (ΠεριστεροΧαϊδάρι).
Πέτρος Σ. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 DrLo Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου. Δώσε μου ένα τηλεφωνάκι να μιλήσετε.
chris333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Χαρίζονται (1) EPSON dot matrix 9-pin LX-800 μεταχειρισμένος παράλληλη σύνδεση (2) ένας dot matrix 100αρης Brother ή Epson (3) κάρτα 20 sms για vodafone CU ΜΟΝΟ από θεσσαλονίκη
DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Πέτρος Σ. Ελπίζω ο φίλος σου να είναι Αθήνα καθώς να πάει ένας τέτοιος εκτυπωτής στην Φλώρινα μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Περισσότερα σε pm που έχεις.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ναι θα έρθει απο εκεί ένας άλλος και θα τον πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις