Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Νομίζω δεν είσαι καινούργιος για να μην ξέρεις τους κανόνες. Τέσπα... GG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Νομίζω δεν είσαι καινούργιος για να μην ξέρεις τους κανόνες. Τέσπα... GG πρωτη μου φορα ηταν που μπηκα στο συγκεκριμενο νημα. δυστυχως ηταν και απ'τις λιγες φορες που ειχα προσβαση μονο απ'το κινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο liverpool89 για τα εξαρτήματα υπολογιστή που μου έστειλε.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 να ευχαριστησω τον φιλο orbilos o oποιος παρ΄ολο που ειχε την οθονη του σε αγγελια για 15ε, ευαισθητοποιηθηκε και εκανε την κινηση να την δωσει δωρεαν στο φιλο μου που την ειχε αναγκη. +1 στον orbilos από 'μένα γιατί αυτό θα το έκαναν πολύ λίγοι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ τον klm3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εχω κατι κουπονακια για εκπτωσεις σε αγορες κινητων της LG και δεν εχω σκοπο να παρω κατι απο αυτα αυτη τι στιγμη... Ειναι ολα μαζι σε ενα καρτελακι και δεν ξερω αν μπορω να τα κοψω και ισχυουν ως 17/8 για το καταστημα της Ηλιουπολης... Πιο συγκεκριμενα... LG OPTIMUS G -30€ LG NEXUS 4 -20€ LG OPTIMUS L7 II -15€ LG OPTIMUS L3 II -5€ LG OPTIMUS L3 II DUAL -5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχάνημα. Το scanner δουλεύει, τα μελάνια έχουν ξεραθεί. Γενικά δεν εχω καταφέρει να τυπώσει. ήτανε σε αχρηστία για καιρό και μάλλον ξεράθηκε το μελάνι στις κεφαλές. Περιοχές Χολαργού/Αγ. Παρασκευή/Χαλάνδρι/Γέρακας Epson stylus DX4050. PM για επικοινωνία Σ'ευχαριστώ πολύυυυυ! Ελπίζω να τον καταφέρω να τυπώσει. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχάνημα. Το scanner δουλεύει, τα μελάνια έχουν ξεραθεί. Γενικά δεν εχω καταφέρει να τυπώσει. ήτανε σε αχρηστία για καιρό και μάλλον ξεράθηκε το μελάνι στις κεφαλές. Περιοχές Χολαργού/Αγ. Παρασκευή/Χαλάνδρι/Γέρακας Epson stylus DX4050. PM για επικοινωνία Δόθηκε @Nenya ελπίζω να τον καταφέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Υδροχοα Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Χαριζω γραφειο για Η/Υ Ειναι μεν λιγο παλιο αλλα ειναι γερο σε καλη κατασταση . Με μεταλικο σκελετο και θεση για τον πυργο και για εκτυπωτη Ειμαι περιοχη Νεα Ιωνια και παραλαβη μονο απο εδω. Οποιος ενδιαφερεται να το ζητησει πρωτα απο εδω και μετα με pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 θα με ενδιεφερε το γραφειο υδροχοα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Υδροχοα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 θα με ενδιεφερε το γραφειο υδροχοα Kαλημερα !! Πολυ ευχαριστως Κολοκυθοσπορε Σου στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Υδροχοα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Χαριζω DVD μαρκας bluesky dv865 Εν λειτουργια σε καλη κατασταση .Το μονο του προβλημα ειναι στο τηλεχειριστηριο του πισω που μπαινουν οι μπαταριες λειπει το πορτακι. Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω πολυ να μου το ζητησει πρωτα απο εδω και μετα με πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Θα με ενδιεφερε το βιντει, περιοχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Υδροχοα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Θα με ενδιεφερε το βιντει, περιοχη; Βρησκομαι Νεα Ιωνια Καλογρεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 με ενδιαφέρει το dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις