steven100 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το τσιπάκι είναι ATI Mobility Radeon 9200 Κωδικός 216DK8AVA12PHG Φιλε μου καλησπέρα, έχω το amilo li1718 με καμμένη κάρτα γραφικών πρόσφατα! Νομίζω πως θα κάνει η κάρτα αν είναι διαθέσιμη φυσικά, τι λες;
Tsino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται το παρακάτω πολυμηχάνημα. Το scanner δουλεύει, τα μελάνια έχουν ξεραθεί. Γενικά δεν εχω καταφέρει να τυπώσει. ήτανε σε αχρηστία για καιρό και μάλλον ξεράθηκε το μελάνι στις κεφαλές. Περιοχές Χολαργού/Αγ. Παρασκευή/Χαλάνδρι/Γέρακας Epson stylus DX4050. PM για επικοινωνία 1
kwstas_pap Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 offtopic: επειδή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα (μάλλον) με την κεφαλή..πώς μπορώ να την καθαρίσω; (epson dx3850)
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Aιντες με την σειρα μου κι εγω..... 1.Κουφαρι απο λαπτοπ SONY PCG-3A1M που εχει καει μητρικη και οθονη και λειπουν σκληρος, μνημες, ντραιβ και φορτιστης. Εαν θελει κανεις τα ασυρματα, μπλουτουθια, καμερες, πλαστικα (αριστα) κλπ ας ερθει να το παρη. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2. Mαλλον παει ανακυκλωση. 4.Αναλογικη καρτα tv pci leadtek. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ. Ευχαριστω. Κανενας?
άδικος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Κανενας? Τι να σου πω αν λυπάσαι να πετάξεις την albatron και την έχεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου (!!!) που θα έρθω στο badmington και θες να σε απαλλάξω κανένα πρόβλημα. Αν πάλι έχουν φύγει να βρεθούμε να κεράσω καφεδάκι
Gigamestin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Aιντες με την σειρα μου κι εγω..... 1.Κουφαρι απο λαπτοπ SONY PCG-3A1M που εχει καει μητρικη και οθονη και λειπουν σκληρος, μνημες, ντραιβ και φορτιστης. Εαν θελει κανεις τα ασυρματα, μπλουτουθια, καμερες, πλαστικα (αριστα) κλπ ας ερθει να το παρη. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2. Mαλλον παει ανακυκλωση. 4.Αναλογικη καρτα tv pci leadtek. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ. Ευχαριστω. Κανενας? εγω ενδιαφερομαι αλλα θα σου σε pm για πια
geioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 - Σταθερό τηλέφωνο Panasonic (μέ ένα έξτρα ακουστικό) η τηλεφωνικη συσκευη υπαρχει ακομα, θα με ενδιέφερε.
klm3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακατω ΙΒΜ hot swap hard disk 450GB 15k 6gbps sas 3.5. Ενας p4 στα 3.4 s775 καθως και ενας p4 3.0 s478. Mνημη ram Apcer 1gb ddr400 unb pc3200cl3(πρεπει να υπαρχει και δευτερη ιδια μνημη αλλα πρεπει να την βρω) Ενα πυκνωτικο μικροφωνο beyerdynamic MCE81 TG Παρακαλω πολυ τα πραγματα να τα παρει καποιος που τα εχει αναγκη και οχι να πανε για πωληση...... Αν εχετε και καμια μνημη ddr2 1-2gb να μου χαρισατε για ενα pc που προκεται να χαρισω καθως και ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι η καμια sodimm 512mb DDR266 θα χαιρομουν ιδιαιτερα Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας.Συναντηση μετρο Αγ.Δημητριου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2013 από klm3
archsatan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Χαριζονται τα παρακατω... Εστειλα πμ για το μαικ.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το πρώτο που λες hot swap μπλα μπλα τι ακριβώς είναι; (δηλώνω ενδιαφέρον γιατί ακούγεται ενδιαφέρον αν ειναι κάνας λειτουργικός σκληρός δίσκος!)
status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το πρώτο που λες hot swap μπλα μπλα τι ακριβώς είναι; (δηλώνω ενδιαφέρον γιατί ακούγεται ενδιαφέρον αν ειναι κάνας λειτουργικός σκληρός δίσκος!) Τον ξεσυνδέεις χωρίς να χρειαστεί να κλείσει το σύστημα, αλλά το Hot swap πάει και από την μεριά του κοντρόλλερ.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις