omilos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται το modem siemens cl-110. Περιοχή Θεσσαλονίκη,διαθέσιμο μέχρι αύριο το απόγευμα μετά θα πάει ανακύκλωση! αν το έχεις ακόμα, ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Nα ευχαριστήσω τον ευγενέστατο Δημήτρη για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. (ευχαριστώ και για τη διευκρίνηση στο πμ- όντως, χρήσιμη πληροφορία!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δινονται τα παρακατω. Δεν ξερω την λειτουργικοτητα τους. Μαλλον η μητρικη ειχε θεμα. Εχει επεξεργαστη πανω, δυο μνημες ραμ και μια καρτα γραφικων pci. Προτιμω να το δωσω σε καποιον που τα χρειαζεται παρα πολυ και οχι σε καποιον που θα τα χει για να καθονται ή να τα πουλησει σε κανενα μελος ωστε να το κοροιδεψει. Τα στέλνω ολα μαζι μονο με αντικαταβολη. Τα εξοδα αν ειναι πανω απο 5 ευρω βαρενουν τον παραληπτη. Φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δινονται τα παρακατω. Δεν ξερω την λειτουργικοτητα τους. Μαλλον η μητρικη ειχε θεμα. Εχει επεξεργαστη πανω, δυο μνημες ραμ και μια καρτα γραφικων pci. Προτιμω να το δωσω σε καποιον που τα χρειαζεται παρα πολυ και οχι σε καποιον που θα τα χει για να καθονται ή να τα πουλησει σε κανενα μελος ωστε να το κοροιδεψει. Τα στέλνω ολα μαζι μονο με αντικαταβολη. Τα εξοδα αν ειναι πανω απο 5 ευρω βαρενουν τον παραληπτη. Φωτο.. θα ήθελα το πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δινονται τα παρακατω. Δεν ξερω την λειτουργικοτητα τους. Μαλλον η μητρικη ειχε θεμα. Εχει επεξεργαστη πανω, δυο μνημες ραμ και μια καρτα γραφικων pci. Προτιμω να το δωσω σε καποιον που τα χρειαζεται παρα πολυ και οχι σε καποιον που θα τα χει για να καθονται ή να τα πουλησει σε κανενα μελος ωστε να το κοροιδεψει. Τα στέλνω ολα μαζι μονο με αντικαταβολη. Τα εξοδα αν ειναι πανω απο 5 ευρω βαρενουν τον παραληπτη. Φωτο.. Ενδιαφέρομαι και εγώ. Στέλνω και pm με λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 και εγώ ενδιαφέρομαι στελνώ και πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δινονται τα παρακατω. Δεν ξερω την λειτουργικοτητα τους. Μαλλον η μητρικη ειχε θεμα. Εχει επεξεργαστη πανω, δυο μνημες ραμ και μια καρτα γραφικων pci. Προτιμω να το δωσω σε καποιον που τα χρειαζεται παρα πολυ και οχι σε καποιον που θα τα χει για να καθονται ή να τα πουλησει σε κανενα μελος ωστε να το κοροιδεψει. Τα στέλνω ολα μαζι μονο με αντικαταβολη. Τα εξοδα αν ειναι πανω απο 5 ευρω βαρενουν τον παραληπτη. Φωτο.. Παιδια τα δωσα.... Αυριο ή μεθαυριο θα φυγουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται: Ασύρματο Πληκτρολόγιο/Ποντίκι Microsoft Wireless Optical Desktop Comfort Edition ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Διανομέας Δικτύου intel InBusiness 8-Port Hub ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φορητή Αναλογική Τηλεόραση Τσέπης CASIO TV-600 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φωτογραφική Μηχανή Kodak EasyShare CX6330 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Προς το παρόν είμαι Μεσολόγγι Απο 6~7 Ιούλη θα είμαι Αθήνα (Καλλιθέα). Τα πράγματα τα έχω μαζί μου. Να ευχαριστήσω το φίλο Δημήτρη για το hub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται: Ασύρματο Πληκτρολόγιο/Ποντίκι Microsoft Wireless Optical Desktop Comfort Edition ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Διανομέας Δικτύου intel InBusiness 8-Port Hub ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φορητή Αναλογική Τηλεόραση Τσέπης CASIO TV-600 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φωτογραφική Μηχανή Kodak EasyShare CX6330 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Προς το παρόν είμαι Μεσολόγγι Απο 6~7 Ιούλη θα είμαι Αθήνα (Καλλιθέα). Τα πράγματα τα έχω μαζί μου. ένα ευχαριστώ και από εμένα στον dhmak ,για την τηλεορασίτσα τσέπης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, ανακάλυψα, ξεχασμένα, στο συρτάρι μου, τα παρακάτω: Αναλογική Φωτογραφική Μηχανή Canon PRIMA BF-80 Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής THOMSON SpeedTouch 530 DSL Modem Κάρτα Ήχου Creative Sound Blaster Live CT 4620 και έναν Φορτιστή μπαταριών (ΑΑ, ΑΑΑ. Ν) ORBIT STAR Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μόλις τώρα, ανακάλυψα, ξεχασμένη, στο συρτάρι μου, μία Canon PRIMA BF-80, και έναν φορτιστή μπαταριών (ΑΑ, ΑΑΑ. Ν) ORBIT STAR Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον απο αλλον βαλτην και αυτην μαζι με την KODAK. Ευχαριστω. Aιντες με την σειρα μου κι εγω..... 1.Κουφαρι απο λαπτοπ SONY PCG-3A1M που εχει καει μητρικη και οθονη και λειπουν σκληρος, μνημες, ντραιβ και φορτιστης. Εαν θελει κανεις τα ασυρματα, μπλουτουθια, καμερες, πλαστικα (αριστα) κλπ ας ερθει να το παρη. 2.Μητρικη 478 albatron που δουλευε κανονικα και εκανα φορματ και μου βγαζει ερορ κλπ. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Αριστη οπτικα και λιγο δουλεμενη. 3.Αποκωδικοποιητης καινουργιος mpeg2. Mαλλον παει ανακυκλωση. 4.Αναλογικη καρτα tv pci leadtek. Τα παραλαμβανεται μονον απο την εδρα μου αμπελοκηπους Αθηνα. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ. Ευχαριστω. Διαθεσιμα και παλι ολα καθοτι ο χρηστης σινταλκας δεν εδωσε σημεια ζωης....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Eαν μιλαμε για digital μορφη ή βρισκεσαι στη Θεσσαλονικη, δηλωνω ενδιαφερον για τα 2 πρωτα (Crysis και Indiana Jones) Αποσυρω το ενδιαφερον μου και ευχαριστω και δημοσια τον angeleye που προσφερθηκε να βρεθει τροπος για να μου τα δωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Χαρίζονται τα εξής:- Μιά βάση τοίχου για τηλεόραση CRT μικρή, όπως δείχνει η φωτογραφία (λυμένη).- Ένα κινητό ΝΟΚΙΑ (δεν ανάβει η κύρια οθόνη) χωρίς φορτιστή.- Ένα πολυμηχάνημα EPSON Stylus Photo RX500 χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας (είναι το γνωστό). To PC δεν βλέπει το scanner του και έχουν ξεραθεί τα μελάνια.- Ένα ραδιοφωνάκι ΑΜ (ΌΧΙ FM). Είπα να τα βάλω εδώ πρίν τα πάω στην ανακύκλωση... Όποιος ενδιαφέρεται να περάσει από Παπάγου-Χολαργό να τα πάρει ας στείλει πμ γιατί δεν μπαίνω συνέχεια στο νήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μερικά ακόμα παλιά πραγματάκια που βρήκα:Για Laptop:- CPU Intel Celeron M 1.3- Set SODIMM DDR1 2*256mb- Τσιπάκι γραφικών ATI (μπαίνει με reballing) αχρησιμοποίητο προφανώς.- 2 καρτες fax/modem PCMCIA (δεν έχω τα καλωδιακια τους για τη σύνδεση με την τηλεφωνική γραμμή)Διάφορα:- ένα ζευγάρι παλιές μνήμες RAM - Ραδιοφωνάκι ΑΜ μόνο (όχι FM)- Μετασχηματιστής από 220V σε 110V (λέει 1600 Watt αλλά πολύ αμφιβάλλω!)- Rolex μαϊμού. Διαπίστωσα ότι ΔΕΝ είναι στεγανό και για να με εκδικηθεί η μαϊμού σταμάτησε να δουλεύει. Αλλά ίσως κάποιος θέλει το μπρασελέ...- Τροφοδοτικό HP/Compaq 18,5V 35W. Λείπει το βύσμα, το οποίο έτσι κι΄αλλιώς ήταν πολύ ιδιαίτερο. Με ένα κολλητήρι εύκολα βάζετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας HP laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις