limplixos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται Sony Vaio vgn fj3s/w, λειτουργικά άψογο , εμφανισιακά πολυ μέτριο.... Χαλασμένο drive (Δεν κλέινει καν) H μπαταρία δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο Παραλαβή παράδοση απο Παλιό Φάληρο ... Έχει αναρτηθεί και σε άλλα φόρουμ Ενδιαφέρομαι και εγώ , εάν δεν το έδωσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται Sony Vaio vgn fj3s/w, λειτουργικά άψογο , εμφανισιακά πολυ μέτριο.... Χαλασμένο drive (Δεν κλέινει καν) H μπαταρία δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο Παραλαβή παράδοση απο Παλιό Φάληρο ... Έχει αναρτηθεί και σε άλλα φόρουμ Εάν αποσυρθούν οι υπόλοιποι, το υιοθετώ εγώ.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 κατα πάσα πιθανότητα έκλεισε .... μέχρι νεωτέρας δεσμευμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζονται: 1.CD player DENON DCD-1520, αγνωστου λειτουργικης καταστασης. 2.Μπαταρια SQU-528 απο laptop LG model LGE50, αγνωστης χωρητικοτητας και διαρκειας 3. Καρτα μνημης Sandisk M2 512MB Παραλαβη απο τον χωρο μου στην Καλλιθεα, το πολυ μεχρι την Κυριακη. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2013 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται Sony Vaio vgn fj3s/w, λειτουργικά άψογο , εμφανισιακά πολυ μέτριο.... Χαλασμένο drive (Δεν κλέινει καν) H μπαταρία δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο Παραλαβή παράδοση απο Παλιό Φάληρο ... Έχει αναρτηθεί και σε άλλα φόρουμ και εγώ ενδιαφέρομαι σου στέλνω και πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εφυγε το λαπτοπ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Χαριζονται: 1.CD player DENON DCD-1520, αγνωστου λειτουργικης καταστασης. Παραλαβη απο τον χωρο μου στην Καλλιθεα, το πολυ μεχρι την Κυριακη. Αν είναι μαύρο ενδιαφέρομαι (αν δε το θέλει κανείς άλλος γιατί και μενα δε με καίει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αν είναι μαύρο ενδιαφέρομαι (αν δε το θέλει κανείς άλλος γιατί και μενα δε με καίει) Μαυρο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μαυρο ειναι. ενδιαφερομαι και εγω για να εξοπλισω το εξοχικο καθως εχω κατι ηχεια παροπλισμενα αν αποσυρθει ο απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αφού του έχεις και έτοιμη θέση τσίμπα το εσύ, εγώ δεν καίγομαι κιόλας Εξάλλου θα έλεγα στον e-tic να περιμένω 1-2 μέρες να δουμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον άλλον πριν το πάρω εγώ. (γιατί εγώ μπορεί να το έπαιρνα να το δούλευα μια βδομαδα και μετα να το εχωνα σε μια ντουλαπα να καθεται οποτε κριμα ειναι) Εντομεταξύ μιλάμε σαν να είματε σίγουροι ότι δουλεύει ενώ ο φιλος ειπε οτι δε ξερει αν δουλευει η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εντομεταξύ μιλάμε σαν να είματε σίγουροι ότι δουλεύει ενώ ο φιλος ειπε οτι δε ξερει αν δουλευει η οχι Αυτό ισχύει και το ξαναλέω: ΔΕΝ γνωρίζω τη λειτουργική του κατασταση. Είναι πολύ πιθανό να ΜΗΝ δουλεύει. Περιμένω επικοινωνία απο όποιον είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν γινετε να τ ο φτιαξης και να μας το δωσης ετοιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 να μας το φέρει θες να πεις, μην τρέχουμε κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ελα ρε φιλε,εσυ τα σπας!!!!το καφεδακι σου πως το πινεις?καμια μπυριτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 να μας το φέρει θες να πεις, μην τρέχουμε κιόλας... Ελα ντε!!! ελα ρε φιλε,εσυ τα σπας!!!!το καφεδακι σου πως το πινεις?καμια μπυριτσα? βαρυ γλυκο-μονο λαγκερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις