dhmak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: Ασύρματο Πληκτρολόγιο/Ποντίκι Microsoft Wireless Optical Desktop Comfort Edition ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Διανομέας Δικτύου intel InBusiness 8-Port Hub ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φορητή Αναλογική Τηλεόραση Τσέπης CASIO TV-600 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φωτογραφική Μηχανή Kodak EasyShare CX6330 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Προς το παρόν είμαι Μεσολόγγι Απο 6~7 Ιούλη θα είμαι Αθήνα (Καλλιθέα). Τα πράγματα τα έχω μαζί μου. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2013 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Kαλημέρα, με ενδιαφέρει το σετ πληκτρολόγιο ποντίκι αν είναι διαθέσιμα. ακολουθεί και πμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εμενα η ΚΟΝΤΑΚ. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Και εμένα η τηλεορασούλα. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 φίλε μου με ενδιαφέρει η τηλέοραση τσέπης και το ασύρματο πληκτρολόγιο σου στέλνω και πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα κι απο μένα. Χαρίζεται switch 10/100 5 θέσεων της LevelOne στο κουτί του. Και λειτουργικός πύργος υπολογιστή με επεξεργαστή athlon 1.2GHz, μητρική, σκληρό με windows xp. Περιοχή: Κοζάνη. Ενδιαφέρομαι και εγώ. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ενδιαφέρομαι και εγώ. Στέλνω pm No offence, αλλα εαν ειναι να πανε σε καποιο σχολειο μεσω του loupis, πιστευω πως πρεπει να βρεθει τροπος να καταληξουν οντως εκει. Εαν χρειαστει προσφερομαι να πληρωσω για τη μεταφορα τους απο Κοζανη σε Λαρισα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 No offence, αλλα εαν ειναι να πανε σε καποιο σχολειο μεσω του loupis, πιστευω πως πρεπει να βρεθει τροπος να καταληξουν οντως εκει. Εαν χρειαστει προσφερομαι να πληρωσω για τη μεταφορα τους απο Κοζανη σε Λαρισα. Τσοντάρω και εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loupis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τσοντάρω και εγώ. Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την προσφορά σας, δεν υπάρχει κανένα προβήμα για τα μεταφορικά. Θα καλυφθουν από μένα. Όπως είπα στο σχολείο που δουλεύω έχω ένα δικτυο με UBUNTU ltsp και τέτοια παλιά μηχανηματάκια δουλεύουν αψογα. 8-) Όπου υπάρχει κανένα τέτοιο μηχανηματάκι είναι κριμα να πετιέται αφού μπορεί να πιάσει τόπο. Όπως επίσης και κανένα παλιό switch χρειάζεται επίσης. sorry για το λίγο offtopic ... αλλά ο σκοπός είναι ιερός 8-). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα κι απο μένα. Χαρίζεται switch 10/100 5 θέσεων της LevelOne στο κουτί του. Και λειτουργικός πύργος υπολογιστή με επεξεργαστή athlon 1.2GHz, μητρική, σκληρό με windows xp. Περιοχή: Κοζάνη. Δώθηκαν τα πραματάκια στον loupis, σε καλή μεριά φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loupis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δώθηκαν τα πραματάκια στον loupis, σε καλή μεριά φίλε μου. Σε ευχαριστω πολυ και δημοσια, να εισαι σιγουρος οτι θα πιασουν τοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Χαρίζεται: Ασύρματο Πληκτρολόγιο/Ποντίκι Microsoft Wireless Optical Desktop Comfort Edition ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Διανομέας Δικτύου intel InBusiness 8-Port Hub Φορητή Αναλογική Τηλεόραση Τσέπης CASIO TV-600 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Φωτογραφική Μηχανή Kodak EasyShare CX6330 ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Προς το παρόν είμαι Μεσολόγγι Απο 6~7 Ιούλη θα είμαι Αθήνα (Καλλιθέα). Τα πράγματα τα έχω μαζί μου. ενδιαφέρομαι για το hub στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Λοιπόν χαρίζω τις παρακάτω μητρικές. Η μία είναι από ένα πύργο που μου χάρησαν, χωρίς τα εντόσθιά του, μόνο μητρική,φλοπι και τροφοδοτικο. Τον έβαλα να τον δοκιμάσω, τα ανεμιστηράκια έπαιρναν αλλά δεν είχα εικόνα. Μπορεί να ήταν λόγω ασυμβατότητας με τον επεξεργαστή που κούμπωσα ή δεν ξέρω τι άλλο. Πυκνωτές δεν είναι φουσκωμένοι ή δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο. Το κουτί είναι σε άθλια κατάσταση και ψωρίς πλαινό Είναι αυτό Compaq d31m/p18a/20/k/128 Η άλλη είναι μητρική πολύ παλιά με πλακετάτο PIII στα 500MHz ανάβει στην δοκιμή που της έκανα, δεν περασα Windows βαριόμουν είναι αυτή ECS P6BAT-A+ (V2.0) Σε 10 μέρες θα πάνε στην ανακύκλωση, παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι. Επικοινωνία πρώτα με PM μετά με μήνυμα εδώ για να τηρώ κάποια προτεραιότητα έτσι και υπάρξει ζήτηση Δώθηκαν στον φίλο DKLOVEDOCTOR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται Sony Vaio vgn fj3s/w, λειτουργικά άψογο , εμφανισιακά πολυ μέτριο.... Χαλασμένο drive (Δεν κλέινει καν) H μπαταρία δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο Παραλαβή παράδοση απο Παλιό Φάληρο ... Έχει αναρτηθεί και σε άλλα φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Χαρίζεται Sony Vaio vgn fj3s/w, λειτουργικά άψογο , εμφανισιακά πολυ μέτριο.... Χαλασμένο drive (Δεν κλέινει καν) H μπαταρία δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο Παραλαβή παράδοση απο Παλιό Φάληρο ... Έχει αναρτηθεί και σε άλλα φόρουμ ενδιαφερομαι..!αν δεν το εδωσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις