Green Dragon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Χαρίζεται ένα σίδερο ατμού Hobby 1800watt δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά για κανένα φοιτητή είναι ότι πρέπει παραλαβή από Αγ. Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Lucifer Moderators 666 μηνύματα. :fear: Έχει κολήσει σκόπιμα τη βελόνα στο 666,mod είναι,τρολάρει σαν mod.Ιξιπίτιδις.Ξιπιτούτ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ...το ίδιο που αφεαυτούνοι τρίβουντ' σην γκλίτσα του τσουπάν' μερικοί...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ...το ίδιο που αφεαυτούνοι τρίβουντ' σην γκλίτσα του τσουπάν' μερικοί...; Σα νάχεις δίκιο,μούχει κολήσει ένα τσιμπούρι κάτι μέρες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Xαριζονται τα εξης.... 1.Μητρικη ALBATRON PX865 PEC PRO VER2 σοκετ 478HT σκετη σε αριστη οπτικα κατασταση που εκατσα να την σεταρω μετα απο 4 χρονια αλλα μου εβγαλε ερορ 2 φορες και τα παρατησα γιατι δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. 2.Αναλογικη καρτα τηλεορασης LEADTEK WINFAST 2000XP σε αριστη κατασταση σκετη. 3.Καρτα τηλεορασης εξωτερικη στο κουτι της AVERMEDIA AVERTV HYBRID STB 1080i πληρης. Κρατημενο μην στελνετε αλλα μηνυματα. Συνεννοηση μονο με πμ . θα κρατησω σειρα προτεραιοτητας. Παραλαβη μονο απο εδρα μου αμπελοκηπους/εφετειο. Παραλαβη εντος 2-3 ημερων διαφορετικα θα το παιρνη ο επομενος. Προς αποφυγη παρεξηγησεων καλο θαταν να λειπουν μηνυματα τυπου... "Μπορεις να μου το φερης σπιτι?" η "Παρε με στο κινητο γιατι μου τελειωσαν οι μοναδες". Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 με ενδιαφερει το 3. στελνω πμ. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 η επόμενη δωρεά μάλλον αφορά τους μεγαλύτερους από τα μέλη μια που χαρίζονται VCD από παλιές σειρές. φυσικά αν εδαφερθεί και κάποιος νεότερος no problem πιο συγκεκριμένα πρόκειται για:25 VCD από τη σειρά "ο άγιος (the saint)24 VCD από τη σειρά "οι αντίζηλοι" (the persuaders)είναι όλα σε άψογη κατάσταση (έχουν παίξει από μία έως...καμία φορά). μόνο "μειονέκτημα" ότι έχω μόνο τα δισκάκια. οι χάρτινες θήκες τους έχουν πεταχτεί από καιρό καθώς τα είχα μέσα σε ντοσιέ (το οποίο και κρατάω για άλλη χρήση)παραλαβή από νέα σμύρνη εντός 2-3 ημερών (μετά πάνε στον κάδο)για την αποφυγή παρεξηγήσεων να εημερώσω ότι η ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Tigergreg να πάρω σειρα για το 3 σε περίπτωση που δεν το πάρει ο προηγούμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Tigergreg να πάρω σειρα για το 3 σε περίπτωση που δεν το πάρει ο προηγούμενος; Θα εισαι τριτος στην σειρα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα εισαι τριτος στην σειρα......... Καλό θα ήταν, και τίμιο συγχρόνως να απαντάνε πρώτα εδώ και μετά σε πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δεν εχω αντιρηση απλα το εκανα για να μην γεμιζουμε ποστ..... ηδη ο πρωτος παραιτηθηκε και θαρθη ο επομενος. Αλλωστε δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα για να γινω στα 50 μου ευνοιοκρατης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δεν εχω αντιρηση απλα το εκανα για να μην γεμιζουμε ποστ..... ηδη ο πρωτος παραιτηθηκε και θαρθη ο επομενος. Αλλωστε δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα για να γινω στα 50 μου ευνοιοκρατης..... χαχα όχι ρε!! Απλά είπα τι μου φαίνεται εμένα σωστό... Γιατί μπορεί να πει ο geioannou ότι εγώ απάντησα πρώτος και έστειλα πμ, ποιος ήταν ο άλλος? ( αν δεν έστειλε πρώτος αυτός πμ...λέμε τώρα) Δεν το είπα για κακό!Προς Θεού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Η πλακα ειναι οτι ο χρηστης που γραφεις πραγματι ηταν δευτερος στο πμ και μου εγραψε ακριβως το ιδιο πραγμα. Τωρα βεβαια παραιτηθηκε ο πρωτος και θα το παρη αυτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Η πλακα ειναι οτι ο χρηστης που γραφεις πραγματι ηταν δευτερος στο πμ και μου εγραψε ακριβως το ιδιο πραγμα. Τωρα βεβαια παραιτηθηκε ο πρωτος και θα το παρη αυτος. χαχα είδες Sorry για το off topic Συγχαρητήρια για την πράξη σου Έχεις ξανακάνει και άλλες τέτοιες έχω παρατηρήσει Μπραβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 αα εντάξει τρίτος είμαι και ήδη ένας παραιτήθηκε; Βρίσκομαι πιο κοντά δηλαδή Δεν έστειλα ΠΜ γιατί δεν ήθελα να σε ζαλίζω μιας και το έγραφες άλλωστε να μη στείλουμε άλλα ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις