Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζω ένα sat finder...βρίσκομαι Χορτιάτη Θεσσαλονίκη παραλαβή απ τον χώρο μου...κλείνει οποίος στείλει εδώ πρώτος και έρθει να το παραλάβει...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται mini tower 10ετίας (είχε κάποτε σύστημα p4 ) μαζί με κάτι cd rom, dvd rom και καλώδια IDE.

Όποιος ενδιαφέρεται με πμ. Θα τηρηθεί σειρά προταιρεοτητας 

edit: ξέχασα να σημειώσω ότι είναι για Αθήνα

ΧΑΡΊΣΤΗΚΕ

Επεξ/σία από pagratios
Δημοσ.

Χαρίζεται μητρικη καρτα DFI Lanparty 790gx σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση χωρίς backplate και χωρίς την κιτρινη βαση που κουμπωνει ο επεξεργαστης...υπαρχει μονο η πισω βαση (σιδερενιο λαμακι) πανω στην οποια βιδωνει η κιτρινη βαση (η οποια ξαναλέω λέιπει)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136058

H μητρικη δοθηκε

Δημοσ.

Παιδιά χαρίζω σκούφους και λάβαρα του ΠΑΟΚ (μου τα είχαν χαρίσει φίλοι από την Θεσσαλονίκη) όποιος θέλει ας μου στείλει διεύθυνση να του τα στείλω (τα έξοδα σε εκείνον). Θα προτιμούσα να δοθούν σε κάποιον σύνδεσμο ώστε να τα πάρουν μικρά παιδιά που δεν έχουν και πολλά χρήματα.

Δημοσ.

Παιδιά χαρίζω σκούφους και λάβαρα του ΠΑΟΚ (μου τα είχαν χαρίσει φίλοι από την Θεσσαλονίκη) όποιος θέλει ας μου στείλει διεύθυνση να του τα στείλω (τα έξοδα σε εκείνον). Θα προτιμούσα να δοθούν σε κάποιον σύνδεσμο ώστε να τα πάρουν μικρά παιδιά που δεν έχουν και πολλά χρήματα.

...έτσι όπως γίναμε πλέον μπρο, ούτε τα μεγάλα παιδιά έχουν πολλά χρήματα πάντως...

Sent from somebody's Thomson router using Tzabadan Talk

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 εκπτωτικά κουπόνια για αγορά ισάριθμων συσκευασιών πάνες Libero με έκπτωση €1,50, απο μέγεθος 1 εως και 4.

Ισχύουν μέχρι 30/06/2013

Επεξ/σία από e-tic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...