haris_216 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 η κίνηση να δώσω προχθές αυτά τα pc cases............................. τέρμα τα κουτάκια ελπίζω να φανούν χρήσιμα σε όσους τα πήραν καλό σ/κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα τροφοδοτικο 420watts http://www.amazon.com/Cinch-Power-ISO-Supply-300W/dp/B003JEXSEE Τελευταια φορα λειτουργουσε κανονικα.Υποθετω πως θα λειτουργει και τωρα.Το εχω αρκετα χρονια αλλα τα εχω αλλαξει ολα τα παλια τροφοδοτικα οποτε αυτο δεν το χρειαζομαι. Επιπλεον εχω κατι παλια αντιγραφικα.Ενα SONY cd-writer και ενα plextor DVD-RW.Εχω την εντυπωση πως καποιο απο τα δυο δεν δουλευει αλλα δεν μπορω να τα δοκιμασω γιατι ειναι IDE και δεν μπορω να τα εγκαταστησω σε καποιο απο τα συστηματα μου Οποιος ενδιαφερεται για κατι απο τα παραπανω ας στειλει ενα pm.Μενω Αθηνα κεντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα τροφοδοτικο 420watts http://www.amazon.com/Cinch-Power-ISO-Supply-300W/dp/B003JEXSEE Τελευταια φορα λειτουργουσε κανονικα.Υποθετω πως θα λειτουργει και τωρα.Το εχω αρκετα χρονια αλλα τα εχω αλλαξει ολα τα παλια τροφοδοτικα οποτε αυτο δεν το χρειαζομαι. Επιπλεον εχω κατι παλια αντιγραφικα.Ενα SONY cd-writer και ενα plextor DVD-RW.Εχω την εντυπωση πως καποιο απο τα δυο δεν δουλευει αλλα δεν μπορω να τα δοκιμασω γιατι ειναι IDE και δεν μπορω να τα εγκαταστησω σε καποιο απο τα συστηματα μου Οποιος ενδιαφερεται για κατι απο τα παραπανω ας στειλει ενα pm.Μενω Αθηνα κεντρο Endiaferomai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ενα τηλεφωνικο κεντρο κανεις???? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/118239-χαριζεται-αναλογικη-καρτα-tv/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Για το τροφοδοτικό ενδιαφέρομαι κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δίνονται τα παρακάτω.Παραλαβή από μετρό Κατεχάκης. Μετά το Πάσχα πάνε για ανακύκλωση. Οταν είχαν ελεγχθει πριν μερικά χρόνια ήταν λειτουργικά, δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα. 1) Crypto Best II 56K (pci-modem/fax/Voice/Data) μαζί με το CD 2) DSL Modem F200 USB (το modem που έδινε η Forthnet για τις πρώτες DSL) 3) Το τηλεκοντρόλ της SoundBlaster Audigy RM-900 4) Επίγειος ψηφιακός δέκτης mpeg 2 (προσοχή, όχι 4) DVB-T 100S της TopCom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ** το 3ο (remote control) δεσμεύτηκε από συμφορουμιτη ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δίνονται τα παρακάτω.Παραλαβή από μετρό Κατεχάκης. Μετά το Πάσχα πάνε για ανακύκλωση. Οταν είχαν ελεγχθει πριν μερικά χρόνια ήταν λειτουργικά, δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα. 1) Crypto Best II 56K (pci-modem/fax/Voice/Data) μαζί με το CD 2) DSL Modem F200 USB (το modem που έδινε η Forthnet για τις πρώτες DSL) 3) Το τηλεκοντρόλ της SoundBlaster Audigy RM-900 4) Επίγειος ψηφιακός δέκτης mpeg 2 (προσοχή, όχι 4) DVB-T 100S της TopCom Θα με ενδιεφερε ο δεκτης (No4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 στειλε προσωπικο Superpie για να κανονισουμε τα περαιτερω ** 3) και 4) δεσμευμένα ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 To remote της creative από ποια κάρτα ήταν; Έχω μία audigy 2 nx και δεν ξέρω καν πιο ήταν το δικό της. Δηλώνω ενδιαφέρον σε περίπτωση που δεν το πάρει ο προηγούμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 της 1ης audigy ηταν.Δεν ξερω εαν ειναι συμβατο με το μοντελο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μάλλον εμένα πρέπει να είχε το rm-1500. Τέλος πάντων θα το ήθελα έστω να δοκιμάσω όχι ότι με καίει και πολύ το θέμα, οπότε αααν δε το πάρει ο πρώτος και δεν το έχει ανάγκη άλλος πείτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Χαρίζεται μητρικη καρτα DFI Lanparty 790gx σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση χωρίς backplate και χωρίς την κιτρινη βαση που κουμπωνει ο επεξεργαστης...υπαρχει μονο η πισω βαση (σιδερενιο λαμακι) πανω στην οποια βιδωνει η κιτρινη βαση (η οποια ξαναλέω λέιπει) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136058 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ^ έστειλα pm για την DFI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Χαρίζεται μητρικη καρτα DFI Lanparty 790gx σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση χωρίς backplate και χωρίς την κιτρινη βαση που κουμπωνει ο επεξεργαστης...υπαρχει μονο η πισω βαση (σιδερενιο λαμακι) πανω στην οποια βιδωνει η κιτρινη βαση (η οποια ξαναλέω λέιπει) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136058 ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν την παρει ο φιλος παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις