Angelo24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χου κερς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία σε όποιον τα θέλει - Η φάρμα των ζώων - Ουδέν νεότερον από το δυτικό μέτωπο Θεσσαλονίκη κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία σε όποιον τα θέλει - Η φάρμα των ζώων - Ουδέν νεότερον από το δυτικό μέτωπο Θεσσαλονίκη κέντρο Στέλνεις με ΕΛΤΑ; Πληρώνω μεταφορικά.;ρ Χαρίζονται 2 κωδικοί για κατέβασμα του δίσκου "Battle of Egos" από τους Winter Cresent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εγω χαριζω με την σειρα μου ενα κινητο sony ericsson k750i.Δουλευει αλλα καποιες φορες δεν πατιουνται καποια πληκτρα,δεν κανουν επαφη.Επισης λειπει το κουμπι του "back" Επισης χαριζεται mouse genius Site: http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://avalondataproducts.com/ecom/image/cache/data/GenM-500x500.jpg&imgrefurl=http://avalondataproducts.com/ecom/index.php?route%3Dproduct/product%26product_id%3D456&h=500&w=500&sz=80&tbnid=0fnwq66i-dh3KM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__sSGCMf4wsfQn7bLZp663DL8dW48=&docid=L3QS3cprOoXMRM&hl=el&sa=X&ei=1-NUUeyuOIyO7Aae6YC4Bw&ved=0CGkQ9QEwCw&dur=521">Εδω και επισης χαριζονται καμια 15αρια cds απο διαφορα περιοδικα τεχνολογιας. *οπως computer για ολους κ.τ.λ. Το κινητο εκλεισε για τον limplixos απο Τριτη.Αν χαλασει ή δεν δωθει παει στον Θοδωρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Απλα ρωταω , διοτι ετσι και αλλιως μπορεις να τα βαλεις και σε πωληση 1cent .. ρωταω ομως για να ξερω διοτι μερικες φορες ενοχλω κανα ADMIN και μετα μου τα χρωσταει κτλπ κτλπ οποτε θελω να ειμαι σιγουρος οτι μπορω νΑ το κανω οχι να το κανω επιδη το εκανε ο αλλοσ Εγω τα βαζω στις αγγελιες για να μπορω να κουμανταρω τις προτεραιοτητες με πμ και μετα δηλωνω εδω την αγγελια σε στυλ "αμολατε την" και γινετε ψιλοχαμος χωρις ναχω ενοχληθει απο διαχειριστη. http://www.youtube.com/watch?v=3mcL3mSYTsQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δίνεται αποκωδικοποιητής mpeg2. Παραλαβή απο Καλλιθέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εκτυπωτής Epson Stylus Photo R200 αγνώστου λειτουργικής κατάστασης, χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Χαρίζονται αυτοκόλλητα 3D Carbon για iPhone 4/4S σε μαύρο και ασημι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Χαρίζονται αυτοκόλλητα 3D Carbon για iPhone 4/4S σε μαύρο και ασημι Παίζει να μπορεί να περαστεί σε Galaxy S; Μιλάω για το πρώτο μοντέλο (122.4 x 64.2). Ή είναι κομμένο για iPhone; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 είναι κομμένο για iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 MONO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ <συναντηση τα σαβ/κα> Δίνω κινητό Siemens S35i έτους 2001. Η μπαταρία υπαρχει ομως ειναι νεκρή, αλλά έχω την συσκευασια αθικτη, το φορτιστη και το manual. Αν το θέλει κανεις για συλλογή ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 MONO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ <συναντηση τα σαβ/κα> Δίνω κινητό Siemens S35i έτους 2001. Η μπαταρία υπαρχει ομως ειναι νεκρή, αλλά έχω την συσκευασια αθικτη, το φορτιστη και το manual. Αν το θέλει κανεις για συλλογή ας στείλει πμ. Κλαψ, Το πρώτο μου κίνητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εκτυπωτής Epson Stylus Photo R200 αγνώστου λειτουργικής κατάστασης, χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Να ευχαριστήσω κι επίσημα τον Σταύρο για τον εκτυπωτή που μου χάρησε. Φίλε νά'σαι καλά. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Χαρίζονται τα εξής ως ΜΗ λειτουργικά: Τροφοδοτικό allied AL-B450E Υποθέτω πως το πρόβλημά του είναι το αλλοιωμένο 4pin του επεξεργαστή και η αντικατάστασή του πιθανόν να το καταστήσει εκ νέου λειτουργικό. Κινητά K700i & W205 σε κακή κατάσταση. Είναι να τα πάω για ανακύκλωση, αλλά αν τυχόν τα χρειάζεται κανείς για οποιονδήποτε λόγο, ας μου πει. Συνάντηση κοντά στο κέντρο, Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις