Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μεγάλη μου χαρά , έφτασε η στιγμή που θα συνεισφέρω και εγώ στο topic ! Το insomnia μου χει χαρίσει γνώσεις κυρίως για τους υπολογιστές και σε μερικά θέματα του μπλά-μπλά , οπότε ήρθε η στιγμή να (προσπαθήσω έστω) να χαρίσω και εγώ κάτι ! :)

Λεπόν ! Χαρίζω ενα sony ericsson Κ-750i ! Δουλεύει κανονικά , λείπει το πάνω κουμπί του media player? δεν θυμάμαι τι κάνει αυτό το κουμπί ! Πάντως λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο , για τπτ παραλία να το πάρει κάποιος ή τπτ φαντάρος στα κρυφά (αφού εχει 2 ΜΡ κάμερα ) κάνει ! Θα δώσω τον φορτιστή του κιόλας, δεν έχω τπτ άλλο , το Κ750 + φορτιστής !

Ομως 1 θεματακι :
: Είμαι Πάτρα επομένως ο φίλος/φίλη/εξωγήινος θα πρέπει να επωμιστεί έξοδα αποστολής δυστυχώς , εκτός αν υπάρχει κάποιος που μένει Πάτρα να το πάρει ! (ή ο εξωγήινος διακτινιστεί βεβαιως).  Αν όμως υπάρχει δυνατότητα για πολύ φτηνή αποστολή (πχ 2-3 ευρώ  ,ντάξει θα τα επωμιστώ εγώ σιγα για 3 ευρώ αμα ειναι να κάνω μια καλη πραξη) θα αποσταλεί σε φάκελο με φυσαλίδες (το γνωστο buble wrap ή αυτο-που-κανει-τσουκου-τσουκου-οταν-το-σπας)
Α παιζει να χω και καπου 1gb καρτα μνημης , αμα ειναι θα την βαλω !
Φώτος

20130224114128.jpg

20130224114147.jpg

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μετά απο τακτοποίηση της αποθήκης .... βρέθηκε Primax colorado usb 9600 με το καλώδιο τροφοδοσίας του....

Τελευταία φορά που είχε χρειαστεί δούλευε μια χαρά 

Παραλαβή - παράδοση Παλιό Φάληρο και γύρο του    

Δημοσ.

Επεξεργαστης   και   λαπτοπ   ειναι   ηδη   κρατημενα   απο  τα   5   πρωτα   λεπτα!!!

Μην   στελνετε   αλλα   μηνυματα!!!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να το δωσω ετσι στη φόρα αλλά.....

εχω κωδικό για αγορες απο το ηλεκτρονικό καταστημα του κωτσοβολου που ληγει αυριο.

Η εκπτωση ειναι αναλογα με το προϊόν και ειναι μεχρι 30%.

Αααααν κάποιος το θελει στελνει pm να τον δώσω.

Edit: Οκ δωθηκε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...