Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι λιγο εκτος εποχης αλλα χαριζω ενα χριστουγενιατικο δεντρο υψους 2,10 σε χρωμα λευκο-ασημι

λευκό ασημί ;;;

Μία φωτογραφία να το δω πριν δηλώσω ενδιαφέρον θα ήταν ότι πρέπει :P Έχω βαρεθεί το δικό μας το πράσινο...

Τι περιοχή είσαι;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαριζω παπουτσια Admiral Winston νουμερο 43 χρωματος καφε.Τα παπουτσια απλα εχουν δοκιμαστει και δινονται λογο λαθος παραγγελιας.Ειναι καινουργια απλα δεν εχουν το κουτι τους.Παραλαβη απο Αθηνα.index.php?app=core&module=attach&section

Δημοσ.

Χαριζω παπουτσια Admiral Winston νουμερο 43 χρωματος καφε.Τα παπουτσια απλα εχουν δοκιμαστει και δινονται λογο λαθος παραγγελιας.Ειναι καινουργια απλα δεν εχουν το κουτι τους.Παραλαβη απο Αθηνα.index.php?app=core&module=attach&section

ενδιαφέεεεροοον! δηλώνω ενδιαφέεεεροοοον!

• Like 1
Δημοσ.

Μπαταρία απο laptop HP (δεν θυμάμαι μοντέλο) HSTNN-OB42

Δεν ξέρω αν και τι χωρητικότητα έχει. Όποιος θέλέι να την δοκιμάσει ας στείλει πμ.

Παραλαβή απο Καλλιθέα (ύψος πυροσβεστικής)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν και τι χωρητικότητα έχει. Όποιος θέλέι να την δοκιμάσει ας στείλει πμ.

Συμβατα μοντέλα

http://www.tekkpower.com/images/hp-dv2000-models.htm

δυστυχώς δεν μου κανει...

Δημοσ.

κι εγώ δηλώνω ενδιαφέρον φίλε μου!

Δημοσ.

λευκό ασημί ;;;

Μία φωτογραφία να το δω πριν δηλώσω ενδιαφέρον θα ήταν ότι πρέπει :P Έχω βαρεθεί το δικό μας το πράσινο...

Τι περιοχή είσαι;

πειραια.φωτογραφια ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειναι στο κουτι του τωρα.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις λάβει πμ για τη μπαταρία,θα ήθελα να την δοκιμάσω μιας και είναι συμβατή με το λαπτοπ μου.

Δημοσ.

H μπαταρία παραλήφθηκε και δoκιμάστηκε.Για το  σκοπό που την ήθελα( να εκτελεί χρέη ups),κάνει μια χαρά τη δουλειά της.

Eυχαριστώ πολύ τον φίλο e-tic.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφερομαι για τον αποχυμωτη!!αν εισαι και απο αθηνα ακομα καλυτερα

ΑΚΥΡΟ.

οποιος αλλος θελει μπορει να τον παρει.ευχαριστω και συγγνωμη

Επεξ/σία από CaptainHog
Δημοσ.

Χαριζω παπουτσια Admiral Winston νουμερο 43 χρωματος καφε.Τα παπουτσια απλα εχουν δοκιμαστει και δινονται λογο λαθος παραγγελιας.Ειναι καινουργια απλα δεν εχουν το κουτι τους.Παραλαβη απο Αθηνα.

Ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον raid για τα παπούτσια!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται αποχυμωτής milex

Έχει χρησιμοποιηθεί 5 φορές , και είναι σε άψογη οπτική και λειτουργική κατάσταση.

Είναι σαν αυτόν http://m.bidorbuy.co.za/mobilejquery/item/73589709/Milex_Mean_Juice_Machine. 

καταθέτω το τεράστιο ενδιαφέρον μου για τον αποχυμωτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...