e-tic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δίνονται:- Πολυφορτιστής για κινητά Nokia, Samsung, SE, Motorola και LG (όχι για καινούρια μοντέλα και όχι για iPhone). Προφανώς είναι κινεζιά, αλλά δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Έχει φορτιστή πρίζας, φορτιστή αυτοκινήτου και 9 κεφαλές φόρτισης.- Hands Free για κινητά Nokia 5200/6300/6500S και μάλλον για άλλα μοντέλα που παίρνουν hands free με "καρφί".Παραλαβή απο Καλλιθέα ή αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2013 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δίνονται: - Πολυφορτιστής για κινητά Nokia, Samsung, SE, Motorola και LG (όχι για καινούρια μοντέλα και όχι για iPhone). Προφανώς είναι κινεζιά, αλλά δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Έχει φορτιστή πρίζας, φορτιστή αυτοκινήτου και 9 κεφαλές φόρτισης. - Hands Free για κινητά Nokia 5200/6300/6500S και μάλλον για άλλα μοντέλα που παίρνουν hands free με "καρφί". Παραλαβή απο Καλλιθέα ή αποστολή με έξοδα παραλήπτη. ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Χαρίζεται πολυμηχάνημα/fax HP PSC 2210 (χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας & δεδομένων). Το μηχάνημα είναι παγωμένο, ανάβει, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε καμία λειτουργία ακόμα και μετά από hard reset. Και επειδή δεν έχω καμία υπομονή να τα βάλω με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου που έχουν δικό τους μυαλό και πεισμώνουν όποτε τους καπνίσει, ας πιάσει τόπο σε κάποιον που μπορεί να το συνεφέρει ή ως ανταλλακτικά. Βρίσκομαι Πάτρα Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Χαριζονται 2 εκτυπωτες. 1:Hp psc 1210 2:Hp deskjet 3820 Kαι οι δυο αναβουν αλλα εχουν καποιο προβλημα ο πρωτος που εχει και σκανερ πρεπει να δουλευει το σκανερ του σωστα.Παραλαβη απο καλλιθεα στο σπιτι μου λογο ογκου. Σ' ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δουλεύει το scanner για εκτυπωτή δεν ξέρω αφού δεν έχω μελάνια να δω... Σ' ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Χαρίζονται τα εξής: 1. καλώδιο σύνδεσης playstation με αντάπτορα για rf out (για τηλεοράσεις χωρίς scart) 2. καλώδιο σύνδεσης playstation σε rca (λευκό-κίτρινο-κόκκινο) 3. Φορτιστής για το κινητό Benq Siemens EL71 4. Φορτιστής για κινητά nokia παλαιού τύπου 5. Memory card για playstation 8mb 6. Φορτιστής κανονικός + φορτιστής αυτοκινήτου για κινητά Siemens 7. Καλώδιο για ηχογράφηση - ενίσχυση τηλεφωνημάτων (όπως με πληροφόρησαν οι φίλοι σε αυτό το τόπικ http://www.insomnia.gr/topic/471915-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF/) 8. Καλώδιο για παράλληλη σύνδεση Όποιος ενιδαφέρεται πμ για φωτογραφίες κτλ. Παραλαβή από περιοχές Παιανία ή Καισαριανή. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου ενδιαφέρομαι πολύ για τη κάρτα μνήμης ,σου έστειλα και π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εχουν μεινη δυο σειριακα ποντικια για win 3.1 και win 95-98 στα κουτια τους μεταχειρισμενα με το λογισμικο τους. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/118239-χαριζονται-χειμερινο-ξεσκαρταρισμα-μεροσ-δ/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artifact Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 έχω πάρα πολλά παιχνίδια για Η/Υ τις εποχής του 2004-2009 , στο σύνολο είναι 200++ τίτλοι παιχνιδιών, οποίος ενδιαφέρετε και θέλει π.μ. και θα σας πω το τι παιχνίδια έχω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εγώ όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ε μην του στείλεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 me too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εγω δεν ενδιαφερομαι και πολυ αλλα στελνω απο περιεργεια να δω τι παιχνιδια εχει ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εγω δεν ενδιαφερομαι και πολυ αλλα στελνω απο περιεργεια να δω τι παιχνιδια εχει ! same... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις