nick#18 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Τα κομμάτια έκλεισαν. Θα ενημερωθούν με pm οι ενδιαφερόμενοι. Φιλικά, Εαν για καποιο λογο δεν παει στον αρχικο παραλιπτη της η AOpen UX4SG-1394-PE θα με ενδιεφερε. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Για οσους εχουν καρτα/modem vodafone "καρτοκινητο", χαριζω τις παρακατω καρτες προσβασης-ανανεωσης: vodafone mobile broadband on demand: WSV 10D W1I 0F2 WSV S10 DH6 R4Q WSV 10D E1M 0B6 WSV S10 DG5 W5E Πατατε συνδεση στην εφαρμογη vodafone mobile connect και σας παει στην σελιδα οπου βαζετε τον κωδικο (χωρις τα κενα, οπως γνωριζετε). Οι καρτες εχουν ισχυ 10 μερες (οριο ορθης χρησης 10gb) αλλα πρεπει να ενεργοποιηθουν εως και 31/12/2012. Καταλαβαινω οτι το παρον θεμα δεν ανηκει κανονικα στις προσφορες, αλλα επειδη ειναι αγαπημενο sub-forum και εχω μαθει και εχω μοιραστει πολλα εδω, προτιμω να τις χρησιμοποιησουν μελη απο εδω. Φυσικα αν θελετε μετακινηστε το. Λογω ταξιδιου, δεν θα μπορω να βοηθησω σημερα, ενδεχομενως αυριο. Οποιος χρησιμοποιει καποια, ας το αναφερει παρακατω για να μην παιδευονται οι επομενοι. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Χαριζονται 2 εκτυπωτες. 1:Hp psc 1210 2:Hp deskjet 3820 Kαι οι δυο αναβουν αλλα εχουν καποιο προβλημα ο πρωτος που εχει και σκανερ πρεπει να δουλευει το σκανερ του σωστα.Παραλαβη απο καλλιθεα στο σπιτι μου λογο ογκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Χαριζονται 2 εκτυπωτες. 1:Hp psc 1210 2:Hp deskjet 3820 Kαι οι δυο αναβουν αλλα εχουν καποιο προβλημα ο πρωτος που εχει και σκανερ πρεπει να δουλευει το σκανερ του σωστα.Παραλαβη απο καλλιθεα στο σπιτι μου λογο ογκου. Καλημερα και καλη χρονια! Θα ηθελα τον πρωτο μιας και χρειαζομαι το σκανερ!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Oκ σου στελνω πμ να κανονησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.... Χαρίζεται 1 serial number για windows vista enterprise with sp1 x86 ή 1 serial για windows vista business sp1 x86. Ένα από τα δύο λειτουργικά μου περισσεύει, δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ούτε μελλοντικά, φυσικά όποιο serial και αν διαλέξετε είναι νόμιμο, με τον μόνο περιορισμό να έγκειται στο γεγονός ότι δεν καλύπτουν εμπορική χρήση. Το δίνω μήπως χρειάζεται σε κάποιον ή μήπως θέλει να το χρησιμοποιήσει για την προσφορά του upgrade σε win8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Εχω ενα κουτι midi tower της Quest τα κλασικα με τις μπλε ριγες μπροστα στα πλαινα σε πολυ καλη κατασταση απλα λειπουν τα 3 απο τα 4 καπακια που μπαινουν τα DVD-ROM κριμα να το πεταξω Αμπελοκηπους θεσσαλονικης Παραλαβη απο το χωρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.... Χαρίζεται 1 serial number για windows vista enterprise with sp1 x86 ή 1 serial για windows vista business sp1 x86. Ένα από τα δύο λειτουργικά μου περισσεύει, δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ούτε μελλοντικά, φυσικά όποιο serial και αν διαλέξετε είναι νόμιμο, με τον μόνο περιορισμό να έγκειται στο γεγονός ότι δεν καλύπτουν εμπορική χρήση. Το δίνω μήπως χρειάζεται σε κάποιον ή μήπως θέλει να το χρησιμοποιήσει για την προσφορά του upgrade σε win8. ενδιαφέρομαι για τα business αν τα εχεις ακομα... σου στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Χαριζονται δυο dota 2 keys , οποιος τα θελει pm (πρεπει να υπαρχει steam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/118239-χαΟιζονται-χειμεΟΞΉΞ½ΞΏ-ξεσκαΟταΟισμα-ΞΌΞµΟΞΏΟƒ-Ξ΄/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/118239-χαΟιζονται-χειμεΟΞΉΞ½ΞΏ-ξεσκαΟταΟισμα-ΞΌΞµΟΞΏΟƒ-Ξ΄/ Με ενδιαδέρουν οι μνήμες και οι κάρτες γραφικών. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Με ενδιαφέρουν στέλνω και πμ. ΑΝ υπάρχουν τα xbox games με ενδιαδερουν ΑΝ υπάρχουν τα xbox games με ενδιαδερουν Aν υπαρχουν ακομα.. απλα να ενημερωσω οτι τα πηρε ο acepower που ειχε στειλει πρωτος τοσο εδω οσο και pm. και να του πω κι εγω ευχαριστω για το παιχνιδι ps2 και το τηλεκοντρολ για ps2 που μου εδωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/118239-χαΟιζονται-χειμεΟΞΉΞ½ΞΏ-ξεσκαΟταΟισμα-ΞΌΞµΟΞΏΟƒ-Ξ΄/ Ένα δημόσιο ευχαριστώ στον φίλο tigergreg για τα πράγματα που μου έδωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acepower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τα παιχνίδια που μου χάρισε ο Alxnks. Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις