archsatan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρετώ. Χαρίζονται τα παρακάτω σε ΜΗ λειτουργική κατάσταση για ανταλλακτικά: 1. Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI (χωρίς μπαταρία, με το GC-SLISW) 2. AOpen UX4SG-1394-PE (πρόκειται για μητρική από τη σειρά XCcube της εταιρείας) 3. Albatron AGP7600GS (χωρίς το ανεμιστηράκι) 4. Albatron 7600GS (σπασμένη η μια βίδα της ψύκτρας) Να τονίσω ξανά πως τίποτα από τα παραπάνω δεν δίνεται σαν λειτουργικό αλλά μόνο για ανταλλακτικά. Αν είσαι από Αθήνα ενδιαφέρομαι και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρετώ. Χαρίζονται τα παρακάτω σε ΜΗ λειτουργική κατάσταση για ανταλλακτικά: 1. Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI (χωρίς μπαταρία, με το GC-SLISW) 2. AOpen UX4SG-1394-PE (πρόκειται για μητρική από τη σειρά XCcube της εταιρείας) 3. Albatron AGP7600GS (χωρίς το ανεμιστηράκι) 4. Albatron 7600GS (σπασμένη η μια βίδα της ψύκτρας) Να τονίσω ξανά πως τίποτα από τα παραπάνω δεν δίνεται σαν λειτουργικό αλλά μόνο για ανταλλακτικά. Eνδιαφερομαι και εγω και ειμαι απο Αθηνα.Σου στελνω και πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρετώ. Χαρίζονται τα παρακάτω σε ΜΗ λειτουργική κατάσταση για ανταλλακτικά: 1. Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI (χωρίς μπαταρία, με το GC-SLISW) 2. AOpen UX4SG-1394-PE (πρόκειται για μητρική από τη σειρά XCcube της εταιρείας) 3. Albatron AGP7600GS (χωρίς το ανεμιστηράκι) 4. Albatron 7600GS (σπασμένη η μια βίδα της ψύκτρας) Να τονίσω ξανά πως τίποτα από τα παραπάνω δεν δίνεται σαν λειτουργικό αλλά μόνο για ανταλλακτικά. Καλησπέρα. Τα κομμάτια έκλεισαν. Θα ενημερωθούν με pm οι ενδιαφερόμενοι. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 χαριζεται μια κουτα με παιδικες βιντεοκασσετες VHS επισης χαριζονται μερικα περιοδικα RAM 1997-2000, για οποιον κανει συλλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Τι περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 jetspeed 520είναι το adsl router της intrakom................................ δεν υπήρξε ενδιαφέρον οπότε άκυρο το post και πάει προς διάλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Χαρίζεται κωδικός ανανέωσης από Wind mobile broadband για 7 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Χαρίζονται δυο δωροεπιταγές των 10€ και 20€ για αγορές άνω των 50€ και 100€ αντίστοιχα από τα καταστήματα Γερμανός. Ισχύουν μέχρι τις 31/01/13.Όποιος ενδιαφέρεται ας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εδώ και μετά ας στείλει pm.Θα προτιμηθεί συνάντηση για συναλλαγή χέρι με χέρι στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.Φιλικά,Υ.Γ.> Να διευκρινίσω πως οι παραπάνω δωροεπιταγές ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά υπηρεσιών, εξόφληση λογαριασμών, αγορά εισιτηρίων Village cinemas καθώς και να συνδυαστούν με άλλες δωροεπιταγές.Υ.Γ.2> Η αγγελία έχει δημοσιευθεί και σε άλλο forum Οι δωροεπιταγές δόθηκαν! Καλές Γιορτές! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2012 από regent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) edit απότι φαίνεται δεν ενδιαφέρεται κανείς . οπότε αποσύρομαι (έτσι και αλλιώς μέχρι σήμερα μπορούσα να στείλω τους κωδικούς). Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2012 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τι κωδικούς για πες μου μπας και ενδιαφέρομαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Χαρίζεται κωδικός ανανέωσης από Wind mobile broadband για 7 ημέρες. Ενεργοποίηση μέχρι 31/12. Bump για να μην πάει χαμένη η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά χαρίζω κοντά στις 30 θήκες dvd άδειες σε διάφορα χρώματα ,παραλαβή μόνο από τον σταθμό Συγγρού Φιξ.. Επίσης δίνω τσάμπα την σπάνια βιντεοκασέτα του Disney << ΦΑΝΤΑΣΙΑ >> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Για συνδρομητές "κοσμοτε" θέλει κανείς ΔΩΡΕΑΝ 150ΜΒ για ίντερνετ? όποιος τα θέλει να μου στείλει τον αριθμό του να του τα στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά χαρίζω κοντά στις 30 θήκες dvd άδειες σε διάφορα χρώματα ,παραλαβή μόνο από τον σταθμό Συγγρού Φιξ.. Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Για συνδρομητές "κοσμοτε" θέλει κανείς ΔΩΡΕΑΝ 150ΜΒ για ίντερνετ? όποιος τα θέλει να μου στείλει τον αριθμό του να του τα στείλω. Ενδιαφέρομαι και στέλνω τον αριθμό μου. Είμαι και άσχετος οπότε ευκαιρία να μάθω λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις