Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να με πάρεις τηλ γιατί δεν έχω μονάδες για να συνεννοηθούμε...; :P

Αστειεύομαι.

Χάθηκε να το πάρει ο τελευταίος που πήρε το PS;

Χαρίζω την οθόνη Dell E17Fpb . Έχει πρόβλημα και αναβοσβήνει το λαμπάκι της. Μέχρι χθες λειτουργούσε.

Η διαδικασία επιδιόρθωσης βρίσκεται εδώ: http://www.ccl-la.com/LCDrepair5.htm

παραλαβή μόνο απο Κ.Πατήσια πμ για περισσότερα. Προτιμώ να την δώσω σε φοιτητη ηλεκτρονικό κλπ

Να ευχαριστήσω & εγώ με τη σειρά μου το φίλο sphinxgr για την οθονούλα & για τον κόπο που έκανε :-)

Θα επισκευαστεί & θα πάει για καλό σκοπό.

Η ξαδερφή μου ρωτά αν χαρίζεις κανα smartακι που της αρέσουν :-D

Η ξαδερφή μου ρωτά αν χαρίζεις κάνα smartακι που της αρέσουν :-D

χαχαχα! Αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα περισσευούμενο, αλλά κάτι θα κάνω για αυτήν :)

Λοιπόν, ήρθε η σειρά να χαρίσω κι εγώ κάτι. Ένας ένας μόνο, μην στριμώχνεστε για αυτά τα υπερσύγχρονα αντικείμενα :-D

1. Οθόνη 19" CRT Samsung SyncMaster 957p

233815.jpg

Λειτουργική κατάσταση άγνωστη αυτή την στιγμή. Μέχρι πριν κανά 2 χρόνια ήταν το κύριο μόνιτόρ μου, μετά ήρθε ο έρωτας (a.k.a Dell U2410) και η Samsung κατέβηκε στην αποθήκη (όπου την τύλιξα και με μια μεγάλη σακούλα από τα Τζάμπο για να μην σκονίζεται). Αν θυμάμαι καλά ώρες-ώρες σαν να τρεμόπαιζαν κάποιες γραμμές κάπως ακτινωτά από το κέντρο προς τα έξω, αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε. Μπορεί να έπαιζε και τίποτα με το ρεύμα. Σε κάθε περίπτωση, αφού την λειτουργούσα δεν ήταν κάτι που να την καθιστά μη-λειτουργική. Τώρα αν έπαθε τίποτα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια από ζέστη/κρύο/υγρασία, πραγματικά δεν γνωρίζω.

2. Εκτυπωτής HP 670C (φώτο παρακάτω)

Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. Αχρησιμοποίητος για ΠΟΛΛΑ χρόνια (πάνω από 10), αν θυμάμαι καλά είχε ένα θέμα, όταν εκτύπωνε άφηνε κάτι κενά. Τον είχα ανοίξει, τον είχα καθαρίσει, αν δεν κάνω λάθος είχα πάρει και καινούριο μελάνι (στα τελευταία του τον δούλευα με γεμισμένο) αλλά δεν είδα χαΐρι. Προσοχή, ΔΕΝ έχει USB σύνδεση, θέλει παράλληλη θύρα.

3. Παμπάλαιο ποντίκι με μπίλια, λειτουργική κατάσταση άγνωστη πραγματικά, θύρα άγνωστη, προφανώς για ΠΑΛΙΟ μηχάνημα.

Αυτά προς το παρόν, για τα 1 & 2 δεν νομίζω να υπάρχουν τα καλώδια τροφοδοσίας, λογικά τα έχω χρησιμοποιήσει αλλού. Είναι όμως τα στάνταρ καλώδια.

Παραλαβή λόγω όγκου μόνο κοντά στο σπίτι μου, Θεσσαλονίκη ανατολικά, κοντά Βούλγαρη με Εγνατία.

Η αγγελία θα μπει και σε άλλο φόρουμ (adslgr), τα αντικείμενα θα κρατηθούν για καμιά εβδομάδα και μετά θα πάνε ανακύκλωση..

post-63530-0-23979000-1351703911_thumb.jpg

Χαρίζεται εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα για το τραίνο που φεύγει σε 1 ώρα από τώρα. Αν κάποιος ψήνεται, στέλνει πμ όσο προλαβαίνει και του λέω τα στοιχεία.

σε κάποιες τελευταίες εκκαθαρίσεις φίλου βρέθηκαν καμιά 40ριά βιντεοκασσέτες του National Geogrpahic (μεταγλωτισμένες) και μου τις έδωσε για να τις προωθήσω περαιτέρω.

είναι σε άψογη κατάσταση. αν κάποιος ενδιαφέρεται, ποστ εδώ και μετά πμ.

αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον σε μερικές μέρες τότε θα πάνε κάδο.

παραλαβή από ν.σμύρνη

ΠΡΟΣΟΧΗ. είναι βιντεοκασσέτες και ΟΧΙ dvd

(ενημερώνω ότι θα βάλω την ίδια αγγελία και σε άλλο φόρουμ)

Λοιπόν, ήρθε η σειρά να χαρίσω κι εγώ κάτι. Ένας ένας μόνο, μην στριμώχνεστε για αυτά τα υπερσύγχρονα αντικείμενα :-D

1. Οθόνη 19" CRT Samsung SyncMaster 957p

233815.jpg

Λειτουργική κατάσταση άγνωστη αυτή την στιγμή. Μέχρι πριν κανά 2 χρόνια ήταν το κύριο μόνιτόρ μου, μετά ήρθε ο έρωτας (a.k.a Dell U2410) και η Samsung κατέβηκε στην αποθήκη (όπου την τύλιξα και με μια μεγάλη σακούλα από τα Τζάμπο για να μην σκονίζεται). Αν θυμάμαι καλά ώρες-ώρες σαν να τρεμόπαιζαν κάποιες γραμμές κάπως ακτινωτά από το κέντρο προς τα έξω, αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε. Μπορεί να έπαιζε και τίποτα με το ρεύμα. Σε κάθε περίπτωση, αφού την λειτουργούσα δεν ήταν κάτι που να την καθιστά μη-λειτουργική. Τώρα αν έπαθε τίποτα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια από ζέστη/κρύο/υγρασία, πραγματικά δεν γνωρίζω.

2. Εκτυπωτής HP 670C (φώτο παρακάτω)

Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. Αχρησιμοποίητος για ΠΟΛΛΑ χρόνια (πάνω από 10), αν θυμάμαι καλά είχε ένα θέμα, όταν εκτύπωνε άφηνε κάτι κενά. Τον είχα ανοίξει, τον είχα καθαρίσει, αν δεν κάνω λάθος είχα πάρει και καινούριο μελάνι (στα τελευταία του τον δούλευα με γεμισμένο) αλλά δεν είδα χαΐρι. Προσοχή, ΔΕΝ έχει USB σύνδεση, θέλει παράλληλη θύρα.

3. Παμπάλαιο ποντίκι με μπίλια, λειτουργική κατάσταση άγνωστη πραγματικά, θύρα άγνωστη, προφανώς για ΠΑΛΙΟ μηχάνημα.

Αυτά προς το παρόν, για τα 1 & 2 δεν νομίζω να υπάρχουν τα καλώδια τροφοδοσίας, λογικά τα έχω χρησιμοποιήσει αλλού. Είναι όμως τα στάνταρ καλώδια.

Παραλαβή λόγω όγκου μόνο κοντά στο σπίτι μου, Θεσσαλονίκη ανατολικά, κοντά Βούλγαρη με Εγνατία.

Η αγγελία θα μπει και σε άλλο φόρουμ (adslgr), τα αντικείμενα θα κρατηθούν για καμιά εβδομάδα και μετά θα πάνε ανακύκλωση..

Το 1 και το 3 έφυγαν στο άλλο φόρουμ.. Ο εκτυπωτής παραμένει για λίγες μέρες ακόμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...