sphinxgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζω την οθόνη Dell E17Fpb . Έχει πρόβλημα και αναβοσβήνει το λαμπάκι της. Μέχρι χθες λειτουργούσε. Η διαδικασία επιδιόρθωσης βρίσκεται εδώ: http://www.ccl-la.com/LCDrepair5.htm παραλαβή μόνο απο Κ.Πατήσια πμ για περισσότερα. Προτιμώ να την δώσω σε φοιτητη ηλεκτρονικό κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δηλώνω ενδιαφέρον για την οθονούλα του φίλου sphinxgr άνωθεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έβαλε η apple unity(!!!!); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_alfa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δηλωνω και εγω ενδιαφερων για την οθονη αν αλλαξει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δηλωνω και εγω ενδιαφερον για την οθονη.Ειμαι φοιτητης πληροφορικης και ειμαι καθε μερα στην ασοεε πανω στην πατησιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ριχτε και μια ματια εδω..... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/100069-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b3/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφέρομαι για το κουτάκι... σου στέλνω π.μ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Θα με ενδιεφερε το λαπτοπ θα χρησημοποιησω καποια κοματια για να αναβαθμησω ενα λαπτοπ που εχει ο αδερφος μου και οτι περισεψει θα το ξαναχαρισω εσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fordakias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Άκυρο. Σορρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Με τη γενική εκκαθάριση που κάνω βρήκα 2 κατανεμητές παράλληλης θύρας εκτυπωτή, 2-->1 και 4-->1 (ή/και αντίστροφα- δεν θυμάμαι...). Υπάρχουν και τα αντίστοιχα καλώδια (7 τον αριθμό) για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφέρομαι για το κουτάκι... σου στέλνω π.μ.. Τελικά άκυρο απο μένα λόγω μεγέθους!!! το κουτί είναι ελεύθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τελικά άκυρο απο μένα λόγω μεγέθους!!! το κουτί είναι ελεύθερο. Το θελω εγω τοτε!!Στελνω και πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OdySinnerz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ριχτε και μια ματια εδω..... http://www.insomnia....ζονται-μεροσ-γ/ ενδιαφερομαι και εγω για το κουτι...εχεις και απο εμενα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 @paulidis Για το 8 προηγείται ο nikos_alfa, το 2 δικό σου, περισσότερα σε πμ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το φιλο nickts1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το φιλο nickts1! Να σαι καλά φίλε Γιώργο, έφυγε και το τροφοδοτικό 300w όπως καταλάβατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις