leftys Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα, επειδή στις αγγελίες δεν είχε τύχη, το αναφέρω και δω μήπως βρεθεί φιλόζωος.. http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/94644-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-lovebird/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται μια κούτα με περιοδικά GEO από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Πρέπει να περιέχει τα τεύχη από το πρώτο μέχρι περίπου το 90 και κάτι. (είναι πάνω από δέκα ετών - κάπου αρχές 2000 αν θυμάμαι καλά). Εάν κάποιος φίλος τα θέλει η παραλαβή γίνεται μόνο από Τερψιθέα (Άνω Γλυφάδα). Θα παραμείνουν 1 εβδομάδα και εάν δεν τα θέλει κανένας θα πάνε στον κάδο ανακύκλωσης. Υ.Γ. Για να υπαρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην καταλήξουν στην ανακύκλωση θα το βάλω και σε άλλο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τα θελω αλλα δεν ειμαι Αθηνα ...Γινεται να σταλουν με ταχυδρομειο η κτελ και καταθεση τα εξοδα της αποστολης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω την κούτα εύκολα (με δυσκολία την σηκώνω). Πόσο μάλλον να την πάω σε ταχυδρομείο (λειτουργεί τις ίδιες ώρες που εργάζομαι) ή ΚΤΕΛ (είναι πολύ μακριά). Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 έμεινε το κινητό ! Να υπενθυμίσω παραλαβή από Γαλάτσι . Πάει το κινητό . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι Θα με ενδιέφερε ο δίσκος. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι Για πες μοντέλο της οθόνης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι Θα με ενδιέφερε και μένα ο δίσκος αν δεν τον πάρει ο e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 παίρνω και εγώ σειρά για τον σκληρό !!!! παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι παίρνω και εγώ σειρά για τον σκληρό !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Για πες μοντέλο της οθόνης.. SDM-S73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 SDM-S73 Θα την πάρω, στέλνω πμ, χρειάζομαι το τροφοδοτικό της μόνο για να φτιάξω την δικιά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζονται τα παρακάτω για δοκιμές/εφεδρεία: 1. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 2. Crypto F200 (Forthnet) (δεν αναφέρει Annex αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι για PSTN γραμμή) 3. Crypto F200 (Annex A) 4. Sagem F@st™ 800 (Annex A) (Otenet) 5. ZTE ZXDSL 852 (Annex A) Θα προτιμούσα να δοθούν χέρι με χέρι (Αθήνα) λόγω της μικρής τους αξίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά χαρίζω διάφορες συσκευές ανάγνωσης cd kai οδηγούς δισκέτας ,όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ. παραλαβή από διάφορους κεντρικούς σταθμούς του τραμ και του μετρό. Προσοχή δεν γνωρίζω αν λειτουργούν ακόμη .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω μια 17αρα οθονη lcd sony η οποι παιζει αλλα εχει 5 γραμμες καθετες χρωματιστες.Dead panel. και εναν εξωτερικό σκληρό (FreeCom 80gb USB 2.0) που τον βαζω στο USB του πισι, αναβει το φωτακι αλλα δεν αναγνωρίζεται απο windows. Αγιους αναργυρους ειμαι Δόθηκε ο δίσκος τελικά? Γιατί είχα σειρά μετά τον e-tic (αλλά δεν είχα στείλει ΠΜ γιατί περίμενα απάντηση εδώ πρώτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις