e-tic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 1) 17-Key Numeric Pad Αριθμητικό Πληκτρολόγειο PS/2 φισάκι HTK-100 όπως http://www.cwc-group...nukehtblco.html 2) DVDRW UJ-857-C (Matsushita / Panasonic) από φορητό του 2007 της Dell M1330, slotload, μόνο του μιας και αντικαταστάθηκε από 2ο δίσκο και εξωτερικό dvdrw. @ Από Ιουνίου - τελευταία φορά @ Conn-X BaudTec Modem/Router ADSL2+ 1 USB/1 Ethernet PN:68D26363047 LAN CARD (PCI) LEVELONE FNC-0109TX 32-bit 10/100 x2 Σφραγισμένες SounBlaster Live 5.1 (PCI) Model: SB0100 με cd με divers. Λάρισα κατά προτίμιση Με ενδιαφέρει το DVDRW. Στέλνω πμ.
Cloud_7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται ένας καμμένος σκληρός sata 150GB WD Caviar για όσους ψάχνουν ανταλλακτικά κι ένα εξωτερικό dvd recorder της LG με Lightscribe που δεν αναγνωρίζεται πια απ' τα windows και δεν μπορούν να το εγκαταστήσουν. Ίσως το τελευταίο μπορεί να φτιαχτεί από κάποιον έμπειρο ή με ένα μικρό κόστος για επισκευή, απλά δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ γιατί δε μου χρειάζεται πια. Δίνεται επίσης και μια παλιά κάρτα Geforce2 MX 200 32MB, απ' ό,τι θυμάμαι ήταν λειτουργική μέχρι το 2005 που χρησιμοποιούταν. Αθήνα, Αμπελόκηποι. Δόθηκε η καρτούλα και το recorder και μένει ο σκληρός αν ενδιαφέρεται κανείς. Σε καμιά 'βδομάδα πάει για ανακύκλωση.
zanzavar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 2) DVDRW UJ-857-C (Matsushita / Panasonic) από φορητό του 2007 της Dell M1330, slotload, μόνο του μιας και αντικαταστάθηκε από 2ο δίσκο και εξωτερικό dvdrw. Έχω ένα Dell Inspiron 6000 και το δικό του τα έχει δει όλα. Ξέρεις αν μπορώ να το βάλω επάνω? Ταιριάζει? Ή μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην αναζήτηση αυτής της πληροφορίας? Ευχαριστώ
HamerZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το dvdrw θα πάει μάλλον από Δευτέρα στον e-tic Για τον Dell Inspiron 6000 σου θα πρέπει να δεις στις ιδιώτητες το dvdrw που έχεις τώρα και να μας το αναφέρεις για να σου πούμε με τι μπορείς να το αλλάξεις. Με βάση μόνο των στοιχείων που έχεις δώσει μέχρι τώρα, το δικό μου δεν σου κάνει γιατί είναι ναι μεν IDE αλλά και SlotLoad ενώ στο ebay φαίνεται να θες απλό και IDE σύνδεσης. πχ http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Dell+Inspiron+6000+dvdrw&_sacat=0&_odkw=Dell+Inspiron+6000&_osacat=0&_from=R40 και καλύτερα δες http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=laptop%20ide%20dvdrw&_sop=15&_clu=2&_fcid=80&_localstpos&_stpos&gbr=1
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζετε camera Microsoft VX-800 σε λευκό χρώμα και ένα κινητό motorola pebl u6 σε μαύρο χρώμα δουλεύει αλλά η εξωτερική το εμφάνιση είναι τραγική Μένα Γαλάτσι και παραλάβει κάπου εκεί κοντά αποστολές δεν κάνω διότι δεν με βολεύει . Η "αγγελία" έχει μπει και σε άλλα site . Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζετε camera Microsoft VX-800 σε λευκό χρώμα και ένα κινητό motorola pebl u6 σε μαύρο χρώμα δουλεύει αλλά η εξωτερική το εμφάνιση είναι τραγική Μένα Γαλάτσι και παραλάβει κάπου εκεί κοντά αποστολές δεν κάνω διότι δεν με βολεύει . Η "αγγελία" έχει μπει και σε άλλα site . Ευχαριστώ. Δημήτρη θα με ενδιέφερε η κάμερα
Fazos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν προχωρήσει με τον paylidi περνω σειρά και εγώ
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημήτρη θα με ενδιέφερε η κάμερα Δυστυχώς άργησες υπάρχει ενδιαφέρουν από αλλού Από το xariseto.gr
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 έμεινε το κινητό ! Να υπενθυμίσω παραλαβή από Γαλάτσι .
sintalkas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 φίλε το κινητό δουλεύει? αν ναι ενδιαφέρομαι για φίλο ....
e-tic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ένα δημόσιο ευχαριστώ στον HamerZ για το DVDRW!
dimitrisOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 φίλε το κινητό δουλεύει? αν ναι ενδιαφέρομαι για φίλο .... βεβαίως και δουλεύει
haris_216 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζονται τα εξής βιβλία: ........................Κάν'το 'οπως η ΤΟΥΟΤΑ - Jeffrey K. Liker .......... είχα εκφράσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο βιβλίο. δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρεθούμε με τον dklovrdoctor με καθαρή υπαιτιότητα δική μου. εκείνος από την πλευρά του υπήρξε ιδιαιτέρως εξυπηρετικός και ευγενής και τον ευχαριστώ. για να μην κρατάω όμως δεσμευμένο τον ίδιο αλλά και το βιβλίο, θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. ζητώ συγνώμη από τον χαρίζοντα αλλά και όποιον μπορεί να ενδιαφέρθηκε αλλά του "εκοψα τη φόρα"
antuansupra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κάν'το 'οπως η ΤΟΥΟΤΑ - Jeffrey K. Liker Ενδιαφέρομαι για το βιβλίο Εχεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις