e-tic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χαριζονται καποια πραγματακια για PC που βρηκα στην αποθηκη: webcam Trust WB-3400T - στο κουτι της με το CD της, ADSL router Speedtouch - ειναι σκετο χωρις το τροφοδοτικο του που εχει χαλασει (ειναι 15V, 1000mA) εχει 4 θυρες ethernet100, οποτε ισως μπορει να χρησιμοποιηθει και για switch modem 56κ (+φαξ) εξωτερικο RS232 - με το μετασχηματιστη του και το σειριακο καλωδιο καρτα ηχου PCI επισης χαριζεται μια USB3 θηκη για σκληρο 2.5 με το εξης προβλημα: εχει ξεκολλησει η υποδοχη micro-usb πανω απο την πλακετιτσα, προφανως γιατι ειναι κινεζο-κατασκευη, ομως πριν ξεκολλησει τελειως δουλευε κανονικα. Αν καποιος θελει να δοκιμασει να την κολλησει. Aθηνα παραλαβη απο το χωρο μου (ή σχετικα κοντα) Ένα δημόσιο ευχαριστώ στον sattack για τα πράγματα που μου έδωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 να σαι καλα. εχουν μεινει: το fax-modem 56κ , εξωτερικο RS232 - με το μετασχηματιστη του και το σειριακο καλωδιο και μια καρτα ηχου PCI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 χαριζεται πολυμηχανημα HP PSC1610 για ανταλλακτικα ή επισκευη. δεν τραβαει το χαρτι,κατα τα αλλα κατα 99% δεν εχει κανενα προβλημα στη λειτουργια του . δεν υπαρχει ο φορτιστης. θεσσαλονικη μονο (κεντρο) παρακαλω. εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω δωθηκε εκτος forum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται ένας καμμένος σκληρός sata 150GB WD Caviar για όσους ψάχνουν ανταλλακτικά κι ένα εξωτερικό dvd recorder της LG με Lightscribe που δεν αναγνωρίζεται πια απ' τα windows και δεν μπορούν να το εγκαταστήσουν. Ίσως το τελευταίο μπορεί να φτιαχτεί από κάποιον έμπειρο ή με ένα μικρό κόστος για επισκευή, απλά δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ γιατί δε μου χρειάζεται πια. Δίνεται επίσης και μια παλιά κάρτα Geforce2 MX 200 32MB, απ' ό,τι θυμάμαι ήταν λειτουργική μέχρι το 2005 που χρησιμοποιούταν. Αθήνα, Αμπελόκηποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα! θα ηθελα να ασχοληθω με το εξωτερικό dvd recorder της LG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται η παρακάτω webcam. Αχρησιμοποίητη (μου τη φέρανε ως δωράκι χωρίς να ξέρουν ότι ο υπολογιστής μου είναι laptop, οπότε και έχει ενσωματωμένη κάμερα ενώ είναι αγορασμένη σε παζάρι, που σημαίνει δεν αλλάζεται με κάτι άλλο). Το ραντεβού μπορεί να γίνει στην Αθήνα, κέντρο. H κάμερα, έχει εγγύηση του κατασκευαστή που ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της, την οποία δεν έχω γιατί είπαμε... παζάρι! Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι στο πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται η παρακάτω webcam. Αχρησιμοποίητη (μου τη φέρανε ως δωράκι χωρίς να ξέρουν ότι ο υπολογιστής μου είναι laptop, οπότε και έχει ενσωματωμένη κάμερα ενώ είναι αγορασμένη σε παζάρι, που σημαίνει δεν αλλάζεται με κάτι άλλο). Το ραντεβού μπορεί να γίνει στην Αθήνα, κέντρο. H κάμερα, έχει εγγύηση του κατασκευαστή που ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της, την οποία δεν έχω γιατί είπαμε... παζάρι! Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι στο πακέτο. δηλωνω ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται η παρακάτω webcam. Αχρησιμοποίητη (μου τη φέρανε ως δωράκι χωρίς να ξέρουν ότι ο υπολογιστής μου είναι laptop, οπότε και έχει ενσωματωμένη κάμερα ενώ είναι αγορασμένη σε παζάρι, που σημαίνει δεν αλλάζεται με κάτι άλλο). Το ραντεβού μπορεί να γίνει στην Αθήνα, κέντρο. H κάμερα, έχει εγγύηση του κατασκευαστή που ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της, την οποία δεν έχω γιατί είπαμε... παζάρι! Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι στο πακέτο. μπραβο σου που το χαριζεις ειμαι σαλονικα δυστηχως και μαλλον δεν θα μου το στελνες αλλα μια απορια Γιατι δεν τα πουλατε;ειπαμε να χαριζουμε πραγματα που ναι για τα σκουπιδια η αχρειαστα μηπως βρουνε τοπο καπου.απλα αυτο ειναι σφραγισμενο καινουριο θα μπορουσες να το βαζες 20 ευρω ας πουμε και να περνες ενα σιντι απ τα public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται η παρακάτω webcam. Αχρησιμοποίητη (μου τη φέρανε ως δωράκι χωρίς να ξέρουν ότι ο υπολογιστής μου είναι laptop, οπότε και έχει ενσωματωμένη κάμερα ενώ είναι αγορασμένη σε παζάρι, που σημαίνει δεν αλλάζεται με κάτι άλλο). Το ραντεβού μπορεί να γίνει στην Αθήνα, κέντρο. H κάμερα, έχει εγγύηση του κατασκευαστή που ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της, την οποία δεν έχω γιατί είπαμε... παζάρι! Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι στο πακέτο. αν δεν ευδοκιμήσει με τον batistapao13 ενδιαφέρομαι και εγω. μπραβο σου που το χαριζεις ειμαι σαλονικα δυστηχως και μαλλον δεν θα μου το στελνες αλλα μια απορια Γιατι δεν τα πουλατε;ειπαμε να χαριζουμε πραγματα που ναι για τα σκουπιδια η αχρειαστα μηπως βρουνε τοπο καπου.απλα αυτο ειναι σφραγισμενο καινουριο θα μπορουσες να το βαζες 20 ευρω ας πουμε και να περνες ενα σιντι απ τα public γιατι ειναι κατι που καινουργιο εχει πανω - κατω 10 ευρω με αποδειξη και εγγυηση, ποσο να το δώσει εδω; στο φινάλε κάνει κ μία καλή κίνηση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δίνεται επίσης και μια παλιά κάρτα Geforce2 MX 200 32MB, απ' ό,τι θυμάμαι ήταν λειτουργική μέχρι το 2005 που χρησιμοποιούταν. Αθήνα, Αμπελόκηποι. με ενδιαφερει η καρτουλα agp....στελνω και pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαριζεται Eheim 1250. Δουλευει τελειως αθορυβα, εχουν αλλαχτει λαστιχακια και αξονας. Ηταν ελαττωματικο κομματι καθως η αντλια δεν εχει πασα για το πανω ρακορ.Ειναι οπως βλεπετε κολλημενο με σιλοκονη και δουλευει απροβληματιστα χρονια..Το ρακορ με ενα tire up δε χανει σταγονα αν και φθαρμενο.(αν θελετε αγοραζετε και κολλατε αλλο, εγω βαριομουν) Απο θεσσαλονικη, Δημος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χαρίζεται η παρακάτω webcam. Αχρησιμοποίητη (μου τη φέρανε ως δωράκι χωρίς να ξέρουν ότι ο υπολογιστής μου είναι laptop, οπότε και έχει ενσωματωμένη κάμερα ενώ είναι αγορασμένη σε παζάρι, που σημαίνει δεν αλλάζεται με κάτι άλλο). Το ραντεβού μπορεί να γίνει στην Αθήνα, κέντρο. H κάμερα, έχει εγγύηση του κατασκευαστή που ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς της, την οποία δεν έχω γιατί είπαμε... παζάρι! Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι στο πακέτο. Αν δεν ευδοκιμήσει με τους άλλους ενδιαφερόμενους , θα με ενδιέφερε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 μπραβο σου που το χαριζεις ειμαι σαλονικα δυστηχως και μαλλον δεν θα μου το στελνες αλλα μια απορια Γιατι δεν τα πουλατε;ειπαμε να χαριζουμε πραγματα που ναι για τα σκουπιδια η αχρειαστα μηπως βρουνε τοπο καπου.απλα αυτο ειναι σφραγισμενο καινουριο θα μπορουσες να το βαζες 20 ευρω ας πουμε και να περνες ενα σιντι απ τα public Μπα!!! μην το λες. Η χαρα του να χαρισης ειναι αρκετες φορες μεγαλυτερη απο το να παιδευτεις για ενα κολοχαρτονομισμα που σου λειπη κιολας τους χαλεπους καιρους που ζουμε. Βλεπω να πουλανε κατι παμπαλαιες καρτες και κατι σελερον σαν κι αυτα που χαρισα στις αγγελιες μου και αναρωτιεμαι.... Ποιανου θαναι μεγαλυτερη η χαρα? Αυτουνου που θα παρη 5 ευρουλακια η αυτουνου που θα του χαρισης κατι? Μαλλον του δευτερου και ας μην ειναι δικια σου. Ισως ετσι να ξεπλενης λιγακι και τον χρονιο εγωισμο σου. Εξαιρουνται βεβαιως οι φραγκοφονιαδες, οι ταληροφονιαδες και οι δραχμοβιωτοι που λεγαμε παλαιοτερα... :-D 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Βασικά η αρχική σκέψη μου ήταν να την χαρίσω σε κάποιον φίλο μου ή γνωστό μου, φυσικά πρόσωπα. Αφού δεν ήθελε κανείς, την έθεσα εδώ με την έννοια ότι αφού εξ αρχής επρόκειτο να τη χαρίσω, ας τη χαρίσω και μέσω internet (εννοείται insomnia.gr ). Απλά δεν άλλαξα το status της προσφερόμενης τιμής (για να μιλήσω και με εμπορικούς όρους )... Παραπομπή: http://www.insomnia.gr/topic/452122-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-pc-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF/page__st__15 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) # Updated 09-10-2012 # 1) 17-Key Numeric Pad Αριθμητικό Πληκτρολόγειο PS/2 φισάκι HTK-100 όπως http://www.cwc-group...nukehtblco.html @ Από Ιουνίου - τελευταία φορά @ Conn-X BaudTec Modem/Router ADSL2+ 1 USB/1 Ethernet PN:68D26363047 LAN CARD (PCI) LEVELONE FNC-0109TX 32-bit 10/100 x2 Σφραγισμένες SounBlaster Live 5.1 (PCI) Model: SB0100 με cd με divers. Λάρισα κατά προτίμιση Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2012 από HamerZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις