Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαριζονται καποια πραγματακια για PC που βρηκα στην αποθηκη:

webcam Trust WB-3400T - στο κουτι της με το CD της,

ADSL router Speedtouch - ειναι σκετο χωρις το τροφοδοτικο του που εχει χαλασει (ειναι 15V, 1000mA)

εχει 4 θυρες ethernet100, οποτε ισως μπορει να χρησιμοποιηθει και για switch

modem 56κ (+φαξ) εξωτερικο RS232 - με το μετασχηματιστη του και το σειριακο καλωδιο

καρτα ηχου PCI

επισης χαριζεται μια USB3 θηκη για σκληρο 2.5 με το εξης προβλημα: εχει ξεκολλησει η υποδοχη micro-usb πανω απο την πλακετιτσα, προφανως γιατι ειναι κινεζο-κατασκευη, ομως πριν ξεκολλησει τελειως δουλευε κανονικα.

Αν καποιος θελει να δοκιμασει να την κολλησει.

Aθηνα

παραλαβη απο το χωρο μου (ή σχετικα κοντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ένα σημερινό ξεκαθάρισμα του υπογείου έπεσα πάνω σε δύο (2) μόνιτορ crt 17΄΄

πρόκειται για NEC MultiSync FE770 (Clear flat). και τα δύο είναι σε καλή αισθητική κατάσταση (σίγουρα ένα καθαρισματάκι θα τα βοηθούσε) όπως και λειτουργική. πριν κατέβουν στο υπόγειο λειτουργούσαν κανονικά και το ίδιο συνέχισαν να κάνουν όταν πριν λίγο τα δοκίμασα. δεν μπήκα βέβαια στην διαδικασία να τα λειτουργήσω για ώρες αλλά απλά να δω ότι δουλεύουν. μάλιστα η εικόνα και τα χρώματα είναι ιδιαίτερα ζωντανά και στα δύο. από το ένα λείπει το καλώδιο ρεύματος αλλά είναι αυτό το κλασσικό που έχουν όλα τα μόνιτορ και όλοι οι υπολογιστές.

από την στιγμή που πλέον είναι μέσα στο σπίτι θεωρώ ευνόητο ότι δεν μπορούν να παραμείνουν για πολύ, λόγω όγκου. μέχρι την Τετάρτη λοιπόν και μετά θα πάνε στο πλάι του κάδου.

επίσης, λόγω βάρους δεν "παίζει" μεταφορά ή συνάντηση κάπου αλλού πέραν από το σπίτι μου. παραλαβή λοιπόν από ν.σμύρνη και μόνο.

για την αποφυγή παρεξηγήσεων ενημερώνω ότι η ίδια αγγελία θα είναι και σε άλλο φόρουμ και θα τα δώσω κατά την κρίση μου

χαριζεται η κατωθεν ραφιερα,προιον του ικεα.

ουπες,σουπες,καρφια,δεν εχω ιδεα που ειναι.

ειναι σε πολυ καλη κατασταση και μπορει να χρησιμοποιηθει και ως εργο τεχνης στο σαλονι σας :P

παραλαβη απο μαρουσι.

μπλα μπλα μπλα,πρωτα ποστ εδω,μετα πμ.

dsc0703s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Να ευχαριστήσω τη little loulou για το M!

Χαριζονται καποια πραγματακια για PC που βρηκα στην αποθηκη:

webcam Trust WB-3400T - στο κουτι της με το CD της,

ADSL router Speedtouch - ειναι σκετο χωρις το τροφοδοτικο του που εχει χαλασει (ειναι 15V, 1000mA)

εχει 4 θυρες ethernet100, οποτε ισως μπορει να χρησιμοποιηθει και για switch

modem 56κ (+φαξ) εξωτερικο RS232 - με το μετασχηματιστη του και το σειριακο καλωδιο

καρτα ηχου PCI

επισης χαριζεται μια USB3 θηκη για σκληρο 2.5 με το εξης προβλημα: εχει ξεκολλησει η υποδοχη micro-usb πανω απο την πλακετιτσα, προφανως γιατι ειναι κινεζο-κατασκευη, ομως πριν ξεκολλησει τελειως δουλευε κανονικα.

Αν καποιος θελει να δοκιμασει να την κολλησει.

Aθηνα

παραλαβη απο το χωρο μου (ή σχετικα κοντα)

Με ενδιαφέρουν η κάμερα, το router και η θήκη.

Στέλνω πμ!

.................................πρόκειται για NEC MultiSync FE770 (Clear flat).................

η μία οθόνη δόθηκε στον συνφορουμίτη Angelo24 (ο οποίος ήταν και σε καλή φυσική κατάσταση για το κουβάλημα!!!) και η άλλη έχει κλείσει σε μέλος από άλλο φόρουμ.

συνεπώς οθόνες...τέλος

χαριζεται πολυμηχανημα HP PSC1610 για ανταλλακτικα ή επισκευη. δεν τραβαει το χαρτι,κατα τα αλλα κατα 99% δεν εχει κανενα προβλημα στη λειτουργια του . δεν υπαρχει ο φορτιστης. θεσσαλονικη μονο (κεντρο) παρακαλω.

εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω

• Like 1

η μία οθόνη δόθηκε στον συνφορουμίτη Angelo24 (ο οποίος ήταν και σε καλή φυσική κατάσταση για το κουβάλημα!!!) και η άλλη έχει κλείσει σε μέλος από άλλο φόρουμ.

συνεπώς οθόνες...τέλος

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον hari για την οθονούλα... λειτουργεί άψογα!

Thank youououou :-)

με ενδιαφερει το πολυμηχανημα.αν στελνεις και μεσω ΕΛΤΑ τοτε το πηρα.

στελε μου pm αν θες να μου το δωσεις

δυστυχως δεν μπορω να το στειλω με ελτα καθως μου ειναι δυσκολο και δεν υπαρχει η συσκευασια. γιαυτο αλλωστε λεω μονο απο θεσσαλονικη. οποτε το μηχανημα πηγαινει @holy. στελνω και πμ

Xαρίζονται εκτυπωτής Canon ip4200, ο οποίος δεν εκτυπώνει - έχει πρόβλημα με τις κεφαλές.

Επίσης χαρίζεται Αναλογική κάρτα TV με το χειριστήριο. Μετά από κεραυνό που μου έκαψε το PC δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω να δω αν δουλεύει.

Περιοχή Λάρισα. Αν δεν δωθούν εντός μιας εβδομάδας πάνε για ανακύκλωση.

Ενδιαφέρομαι για τον εκτυπωτή, υπάρχει ακόμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...