dklovedoctor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 χαρίζονται τα εξής 4 βιβλία: Ανακαλύπτοντας το Microsoft Office 2000 Professional - Microsoft Microsoft Ελληνικό Word 2000 Βήμα Προς Βήμα - Γκιούρδας Εύχρηστος οδηγός για το FRONTPAGE 2000 Β' ΕΚΔΟΣΗ - Χρήστος Νικολαϊδης Microsoft Windows 2000 Server Βήμα Προς Βήμα - Γκιούρδας
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρίζεται ένα tower Quest X. Αρκετά παλιό. Δεν το άνοιξα για να δω τι CPU, HDD και RAMs έχει πάνω. Νομίζω ότι είναι λειτουργικό. Έχει και CPU και HDD και τροφοδοτικό και Mother Board και εν γένει είναι ένας Η/Υ χωρίς οθόνη. Παραλαβή από ΗΣΑΠ Περισσού μέχρι και το άλλο Σάββατο και μετά πάει ανακύκλωση. Εάν το θέλει κανείς θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για seed box (εάν του βάλει extra HDD) ή σε κάποιο σχολείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Φαντάζομαι πως με ένα loght linux πάνω θα είναι πλήρως λειτουργικό.
dklovedoctor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρίζεται ένα tower Quest X. Αρκετά παλιό. Δεν το άνοιξα για να δω τι CPU, HDD και RAMs έχει πάνω. Νομίζω ότι είναι λειτουργικό. Έχει και CPU και HDD και τροφοδοτικό και Mother Board και εν γένει είναι ένας Η/Υ χωρίς οθόνη. Παραλαβή από ΗΣΑΠ Περισσού μέχρι και το άλλο Σάββατο και μετά πάει ανακύκλωση. Εάν το θέλει κανείς θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για seed box (εάν του βάλει extra HDD) ή σε κάποιο σχολείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Φαντάζομαι πως με ένα loght linux πάνω θα είναι πλήρως λειτουργικό. θα το ήθελα
Candlemass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ τον rohas για το πανελάκι, να σαι καλά φίλε μου!!
dklovedoctor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρίζονται τα εξής DVD: Michael Jackson - This is ti Discover the man you never knew Μια θαυμάσια μέρα One fine day - Μισέλ Πφάιφερ Τζωρτζ Κλούνι Μια μέλισσα τον Αύγουστο - Θοδωρής Αθερίδης ... Το φιλί της ζωής - Κατερίνα Παπουτσάκη Ζέτα Δούκα ... Οι γέφυρες του Μάντισον The bridges of Madison County - Clint Eastwood The producers - Σηνοθεσία Μελ Μπρουκς Τα φιλαράκια Series 7 Επεισόδια 17 - 24
OdySinnerz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρίζεται ένα tower Quest X. Αρκετά παλιό. Δεν το άνοιξα για να δω τι CPU, HDD και RAMs έχει πάνω. Νομίζω ότι είναι λειτουργικό. Έχει και CPU και HDD και τροφοδοτικό και Mother Board και εν γένει είναι ένας Η/Υ χωρίς οθόνη. Παραλαβή από ΗΣΑΠ Περισσού μέχρι και το άλλο Σάββατο και μετά πάει ανακύκλωση. Εάν το θέλει κανείς θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για seed box (εάν του βάλει extra HDD) ή σε κάποιο σχολείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Φαντάζομαι πως με ένα loght linux πάνω θα είναι πλήρως λειτουργικό. και εμενα θα με ενδιεφερε.....δες πμ
dklovedoctor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 N Χαρίζεται ένα tower Quest X. Αρκετά παλιό. Δεν το άνοιξα για να δω τι CPU, HDD και RAMs έχει πάνω. Νομίζω ότι είναι λειτουργικό. Έχει και CPU και HDD και τροφοδοτικό και Mother Board και εν γένει είναι ένας Η/Υ χωρίς οθόνη. Παραλαβή από ΗΣΑΠ Περισσού μέχρι και το άλλο Σάββατο και μετά πάει ανακύκλωση. Εάν το θέλει κανείς θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για seed box (εάν του βάλει extra HDD) ή σε κάποιο σχολείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Φαντάζομαι πως με ένα loght linux πάνω θα είναι πλήρως λειτουργικό. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Timonkaipumpa για το pcάκι
sintalkas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε dk lovedoctor ενδιαφέρομαι για τα dvdakia και κυρίως για τα φιλαράκια και τον Michael Jackson
sigamhsoupw Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Χαριζονται 1400 χαρτακια για στριφτα τσιγαρα (ητοι 2 συμφορουμιτες*14 πακετα χαρτακια εκαστος). Τα χαρτακια ειναι κανονικου παχους, τυπου rizzla κοκκινα. Παραλαβη απο κεντρο (Αθηνα). Περισσοτερα σε πμ.
sargio01 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Χαριζονται 1400 χαρτακια για στριφτα τσιγαρα (ητοι 2 συμφορουμιτες*14 πακετα χαρτακια εκαστος). Τα χαρτακια ειναι κανονικου παχους, τυπου rizzla κοκκινα. Παραλαβη απο κεντρο (Αθηνα). Περισσοτερα σε πμ. Eνδιαφέρομαι
sintalkas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε dklovedoctor δεν μου απάντησες για τα dvd ακόμα !!!!
batistapao13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Eνδιαφέρομαι και εγω φιλε μου σου στελνω πμ
dklovedoctor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε dklovedoctor δεν μου απάντησες για τα dvd ακόμα !!!! καταχωρήθηκαν στον sintalkas! Χαρίζονται τα εξής βιβλία: Βασικές δεξιότητες στις τεχνολογίες της πληροφορικής και της επικοινωνίας - 1000000 ΦΟΡΕΙΣ (ΜΕ CD) Το σκακιστικό αυτόματα - Robert Lohr Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα - Αναστασία Καλλιόντζη Η κρίση του 2008 και η επιστροφή των οικονομικών της ύφεσης - Πωλ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ Κάν'το 'οπως η ΤΟΥΟΤΑ - Jeffrey K. Liker Mind power - James Borg
Προτεινόμενες αναρτήσεις