yannis27gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω ασύρματο ποντίκι Turbo X αλλά κατέστρεψα το usb δέκτη (ή πομπός είναι; γουατεβερ). Όποιος το θέλει, δικό του. Υ.Γ. Ο πομπός (ή δέκτης; ) υπάρχει, ίσως να μπορείτε να το φτιάξετε, εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Υ.Γ.2. Πμ όποιος ενδιαφέρετε. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από yannis27gr
donpaganistis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Χαριζονται 2 φορτιστες κινητων. 1. ALCATEL MODEL NO: S003HV0500050 2. MOTOROLA MODEL NO: FMP5189B Αμεσα χερι-με-χερι στην Κατερινη. Κατοπιν συνεννοησης στη Θεσσαλονικη.
ask Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 και γω εχω δυο φορτιστες ericsson και ενα router BaudTec TW263R4-A0 απο την conn-x.λειτουργικα ολα!
idet2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 .... ενα router BaudTec TW263R4-A0 απο την conn-x.λειτουργικα ολα! Θα με ενδιέφερε το router αλλά σε ποιά περιοχή είσαι;
fordakias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Έχω ασύρματο ποντίκι Turbo X αλλά κατέστρεψα το usb δέκτη (ή πομπός είναι; γουατεβερ). Όποιος το θέλει, δικό του. Υ.Γ. Ο πομπός (ή δέκτης; ) υπάρχει, ίσως να μπορείτε να το φτιάξετε, εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Υ.Γ.2. Πμ όποιος ενδιαφέρετε. Καλησπέρα, Θα μπορούσα να είχα μία φώτο απο το ποντίκι μήπως το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω το δικό μου?
snik Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 και γω εχω δυο φορτιστες ericsson και ενα router BaudTec TW263R4-A0 απο την conn-x.λειτουργικα ολα! Αν δεν παρει το router ο idet2 και μπορει να γινει access point με ενδιαφερει και εμενα.
derizio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 δυο φορτιστες ericsson Θα με ενδιεφεραν, σου στελνω πμ. Ευχαριστω!
idet2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αν δεν παρει το router ο idet2 και μπορει να γινει access point με ενδιαφερει και εμενα. Λόγω απόστασης αποσύρω εγώ το ενδιαφέρον μου για το router! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που προθυμοποιήθηκε να μπει στη διαδικασία να μου το στείλει!
haris_216 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 χαρίζονται οκτώ (8) βιντεοκασσέτες (προσοχή, δεν είναι dvd) που φαίνονται και στην φωτογραφία οι πέντε είναι σχετικές με τον παναθηναϊκό και οι άλλες τρεις ταινίες. όλες είναι σε άψογη κατάσταση από κάθε πλευρά. φαντάζομαι ότι κάποιος/οι δεν θα παραλείψουν να σχολιάσουν τους τίτλους των ταινιών σε συνδυασμό με την ομάδα. feel free να το κάνετε αν θέλετε καθώς προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο, τις κασέτες μου τις έδωσαν και είπα να τις βάλω εδώ μήπως και ενδιαφέρουν κάποιον. θα κρατηθούν για μια βδομάδα και μετά στον κάδο. αν κάποιος ενδιαφέρεται παραλαβή από ν.σμύρνη. να σημειώσω ότι όλα θα δοθούν σαν πακέτο εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm Uploaded with ImageShack.us
washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 ...δεν κατάλαβα...Οι 5 πρώτες είναι του ΠΑΟ και οι 3 υπόλοιπες του ΟΣΦΠ...; 2
nemesiskp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δηλωνω ενδαφερον για το πανελ. Δυστηχως δεν θα μπορεσω να παρω το πανελακι,οποτε αποσυρω το ενδιαφερον.
arianos16 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δινω τα πλαστικα απο το Bitfenix shinobi οπως και το side panel με δικο μου περασμενο πλεξυ σε μετρια κατασταση αυτη την στιγμη και το 3.5" to 2.5" που ειχε το κουτακι και ενα fan που ειχε μεσα εγκατεστημενο και τα καλωδια του front panel αμα τα θελει καποιος. Ειμαι θεσσαλονικη.
ApSiMan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Scanner HP 3500c (με το καλώδιο τροφοδοσίας του) λειτουργικό. Όταν σταμάτησα να το δουλεύω πριν 2 χρόνια (λόγω αγοράς πολυμηχανήματος) δούλευε κομπλέ. Υποθέτω πως θα δουλεύει και τώρα. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει Pm Συνάντηση Αθήνα κέντρο και προς βόρεια όπου να ναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις