leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τα άρπαξε ο Στάτους, φίλε Λίβερπουλ... Για όλο το 2012 είναι, μπαη δε γουέη. Θα πάρω κι άλλα, δίνουν 1 κουπόνι για κάθε 30 λίτρα βενζίνη στην ΕΚΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanaros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω μαζέψει 4-5 κουπόνια για τα σινεμά odeon, που στα 2 εισιτήρια παίρνεις το ένα δωρεάν. Τα θέλει κανείς, ή να τα σουτάρω; ενδιαφερομαι φιλαρακι για τα κουπονια... ειμαι λιγακι ασχετος.. μπορω να τα χρησιμοποιησω στα village? σε καποιο mall για παραδειγμα? στειλε μου πμ φιλαρακι... ειμαι αθηνα.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τα άρπαξε ο Στάτους, φίλε Λίβερπουλ... Για όλο το 2012 είναι, μπαη δε γουέη. Θα πάρω κι άλλα, δίνουν 1 κουπόνι για κάθε 30 λίτρα βενζίνη στην ΕΚΟ... Οκ....Δεν πειραζει.... Καλες ταινιες στον φιλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Χαριζεται σκληρος Western Digital 250GB SATA2 16MB Buffer. Ο δισκος εχει 1 bad sector και 23 weak, 85% health στο Sentinel. Προσπαθησα να περασω τα Windows 7, καποιες εγκαταστασεις πετυχαν και καποιες απετυχαν. Γενικα ειναι λειτουργικος για browsing (αμα πετυχει η εγκατασταση)και επεξεργασια μικρων αρχειων. Στα μεγαλα αρχεια ή installations εμφανιζει CRC errors. Ισως με CHCDISK των Windows στρωσει καπως, αλλα δεν εχω χρονο να το κανω. Βρισκομαι Κατερινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με ενδιαφέρει ο σκληρός. Στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Χαρίζεται μελάνι Canon κλειστό αχρησιμοποίητο (το βρήκα στην αποθήκη μου και δεν έχω πλέον τον εκτυπωτή): Cyan BCI-6PC Αθήνα συνάντηση σε κεντρικό σημείο ή Β.Π. ή αποστολή όπου θέλετε με έξοδα παραλήπτη. Στείλτε pm παρακαλώ να το ειδώ εγκαίρως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Χαριζεται σκληρος Western Digital 250GB SATA2 16MB Buffer. Ο δισκος εχει 1 bad sector και 23 weak, 85% health στο Sentinel. Προσπαθησα να περασω τα Windows 7, καποιες εγκαταστασεις πετυχαν και καποιες απετυχαν. Γενικα ειναι λειτουργικος για browsing (αμα πετυχει η εγκατασταση)και επεξεργασια μικρων αρχειων. Στα μεγαλα αρχεια ή installations εμφανιζει CRC errors. Ισως με CHCDISK των Windows στρωσει καπως, αλλα δεν εχω χρονο να το κανω. Βρισκομαι Κατερινη. Ενδιαφέρομαι για τον σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Έχω μια ATI 9250 agp, την οποία έβαλα σε ένα μηχάνημα στη δουλειά. Πήγα να την υπερχρονίσω και της έκανα ζημιά, μου έβγαζε συνέχει artifacts. Αφού την έψησα στη κουζίνα, ξεκόλλησαν οι πυκνωτές. Κολλητήρι δεν έχω και δεν μπαίνω σε παραπάνω διαδικασία. Αν κάποιος την θέλει, πολύ ευχαρίστως... Είμαι από Λάρισα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έχω μια ATI 9250 agp, την οποία έβαλα σε ένα μηχάνημα στη δουλειά. Πήγα να την υπερχρονίσω και της έκανα ζημιά, μου έβγαζε συνέχει artifacts. Αφού την έψησα στη κουζίνα, ξεκόλλησαν οι πυκνωτές. Κολλητήρι δεν έχω και δεν μπαίνω σε παραπάνω διαδικασία. Αν κάποιος την θέλει, πολύ ευχαρίστως... Είμαι από Λάρισα... τσεκαρε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) 1) athlon3200+ s939 με μαμα ψύκτρα, λειτουργούσε τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα πέρσι. -@doakes 2) cd-rw teac 40x speed ide, λειτουργούσε τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα 2 χρόνια πριν. 3) palit gtx 470, σπασμένες βάσεις ψύκτρας και artifacts. Φουρνίστηκε x2, δε θέλει να αναστηθεί. - @caution Συνάντηση για Αθήνα, χρέωση παραλήπτη για αποστολή. Σκουπίδια δεν πάνε οπότε take your time. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2012 από Sarandis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το αθλόνι για τον μπρο του κολλητού! Σου στέλνω κ πμ... Τελικά το σόκετ μας τα χάλασε οπότε αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον αθλόνι... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2012 από sigamhsoupw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Την Palit την θέλω Sarandi, ακόμα και αν δεν φτιάχνει, για την τροφοδοσία της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ενδιαφερομαι για τον Athlon3200+ s939 με μαμα ψυκτρα για ενα φιλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themaker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ενδιαφερομαι για επεξεργαστη και μητρικη αλλα και την gtx 470.υπαρχει κατι απο τα 2 αυτα διαθεσιμο ή εφυγαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Προς το παρόν σε πρόλαβαν τα παιδιά επάνω! Αν αλλάξει κάτι σε ενημερώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις