arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Βάλ'το εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crc2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χαρίζεται φαξ , το Sagem Phonefax 4840 , αυτο εδώ το μοντέλο http://www.commentcamarche.net/guide/945707-sagem-phone-fax-4840 Δεν έχει καρμπονοταινία , αλλα παρόλα αυτα δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χαρίζεται φαξ , το Sagem Phonefax 4840 , αυτο εδώ το μοντέλο http://www.commentca...-phone-fax-4840 Δεν έχει καρμπονοταινία , αλλα παρόλα αυτα δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα. Καλησπέρα φίλε μου ενδιαφέρομαι για το FAX. Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 και εγώ στη λίστα για το fax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χαρίζω το CRT monitor AOC 9K+,19 ιντσών. Δούλευε απροβλημάτιστα & περιστασιακά στο πατρικό μου & είναι σε καλή εμφανισιακή κατάσταση (δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ & αρκετό καιρό). Βρίσκομαι Πάτρα μάγκες. You know the drill... Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μόνιτορ (και την υπομονή σου με το περίεργο ωράριο εργασίας μου) φίλε Παναγιώτη,μέσα απο αυτό βλέπω τι γράφω αυτή την στιγμή....!!! Να περνάς πάντα καλά...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χαίρομαι που έπιασε τόπο αδερφέ! Να'σαι & συ καλά & ευχαριστώ για το κόπο που πέρασες να το παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crc2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το φάξ φεύγει αύριο για τον φίλo SpirosLouis !!! Ελπιζω να σε βολέψει φίλε μου !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα του στείλεις fax ε; Να και κάποιος που το λέει και το εννοεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το φάξ φεύγει αύριο για τον φίλo SpirosLouis !!! Ελπιζω να σε βολέψει φίλε μου !!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. +1 από εμένα στον φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω μαζέψει 4-5 κουπόνια για τα σινεμά odeon, που στα 2 εισιτήρια παίρνεις το ένα δωρεάν. Τα θέλει κανείς, ή να τα σουτάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω μαζέψει 4-5 κουπόνια για τα σινεμά odeon, που στα 2 εισιτήρια παίρνεις το ένα δωρεάν. Τα θέλει κανείς, ή να τα σουτάρω; on hold εσύ.;ρ Τα θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω μαζέψει 4-5 κουπόνια για τα σινεμά odeon, που στα 2 εισιτήρια παίρνεις το ένα δωρεάν. Τα θέλει κανείς, ή να τα σουτάρω; Γιατί δε παίρνεις την οικογένεια να πάτε σινεμά; Θα γλυτώσεις μισή ντουζίνα εισιτήρια τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Γιατί δε παίρνεις την οικογένεια να πάτε σινεμά; Θα γλυτώσεις μισή ντουζίνα εισιτήρια τουλάχιστον Σους εσύ, μην μου χαλάς την δουλειά.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 on hold εσύ.;ρ Τα θέλω. τα @@ μου θα πάρεις. Τα στέλνω.Εγώ δεν πάω σινεμά, βαριέμαι θανάσιμα, άσε που δεν μπορείς να πατήσεις pause για να πας για κατούρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω μαζέψει 4-5 κουπόνια για τα σινεμά odeon, που στα 2 εισιτήρια παίρνεις το ένα δωρεάν. Τα θέλει κανείς, ή να τα σουτάρω; Με ενδιαφερουν και μενα αν δεν ειναι με χρονικο περιθωριο πχ να τα εξαργυρωσεις την Κυριακη... Αν δεν εχουν χρονικο περιθωριο τοτε μονο...Μην τα στερισω απο κανεναν αλλον που θα μπορεσει να παει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις