Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα με ενδιεφερε η οθονη φιλε μου για να παει σε φιλο που εχει μεινει με 17αρα.

σου στελνω Pm.και καποιες μνημες εαν αφησουν οι υπολοιποι τιποτα.

Στείλε μου PM να σου στείλε τηλέφωνο να κανονίσουμε να έρθεις να την πάρεις όποτε θέλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

azografos όπως σου έστειλα και με πμ, μπορώ να πάρω κάποια πράγματα και να τα δώσω μετά εγώ αν επείγεσαι να τα δώσεις όλα σε 1 - 2 δόσεις.

Πάρε με τηλ (στο έστειλα με PM) και πέρνα να πάρεις ότι θέλεις, εκτός από την οθόνη και τις μνήμες που θα πάρει ο φίλος thanos1972.

Χαρίζονται τα παρακάτω. Βασική προϋπόθεση η παραλαβή από το χώρο μου (Θεσσαλονίκη). Παρακαλώ ΜΗ με μπλέξεται με Courier, ΕΛΤΑ, μεταφορικές κλπ ...

Τηλεόραση 15" Goldstar

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Πιθανότατα λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν το υπογράφω.

Κονσόλα Ηλεκτρονικού Παιχνιδιού Poker

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Πιθανότατα λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν το υπογράφω.

Οθόνη Dell Trinitron 21"

- Διάφορες κάρτες δικτύου, κάρτες VGA, κάρτες ήχου, κάρτες TV και Radio, μνήμες κλπ αξεσουάρ PC, σε άριστη κατάσταση και μάλιστα τα περισσότερα αχρησιμοποίητα. Θα ήθελα να τα μοιράσω σε περισσότερους του ενός users, αλλά δεν έχω το χρόνο. Οπότε ας τα πάρει έστω και ένας και ας τα διαθέσει όπως επιθυμεί.

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Για την tv ενδιαφέρομαι...

Να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο Ακη (γιατι δεν τα ειπαμε απο κοντα) για την οθοναρα.ειναι τελεια.αντικατεστησε μια crt 17αρα στο φιλαρακι μου οποτε καταλαβαινεις διαφορα...

Χιλια thanks και απο εμενα και απο αυτον.

- Διάφορες κάρτες δικτύου, κάρτες VGA, κάρτες ήχου, κάρτες TV και Radio, μνήμες κλπ αξεσουάρ PC, σε άριστη κατάσταση και μάλιστα τα περισσότερα αχρησιμοποίητα. Θα ήθελα να τα μοιράσω σε περισσότερους του ενός users, αλλά δεν έχω το χρόνο. Οπότε ας τα πάρει έστω και ένας και ας τα διαθέσει όπως επιθυμεί.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για τα διάφορα που δίνεις. Μπορώ να έρθω να τα πάρω από το χώρο σου. Στέλνω Pm.

Να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο Ακη (γιατι δεν τα ειπαμε απο κοντα) για την οθοναρα.ειναι τελεια.αντικατεστησε μια crt 17αρα στο φιλαρακι μου οποτε καταλαβαινεις διαφορα...

Χιλια thanks και απο εμενα και απο αυτον.

Θάνο, χαίρομαι πολύ που βόλεψε στο φίλο σου. Συγνώμη για τη σκόνη κλπ αλλά αυτό τον καιρό τρέχω με διάφορα και δεν προλάβαινα να τη συμμαζέψω ... Anyway, αφού δουλεύει και άρεσε στο φίλο σου, όλα καλά !

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για τα διάφορα που δίνεις. Μπορώ να έρθω να τα πάρω από το χώρο σου. Στέλνω Pm.

Τα "διάφορα" τα πήρε ο φίλος Κώστας. Θα κρατήσει ότι χρειάζεται και τα υπόλοιπα θα τα διανέμει ο ίδιος. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για κάποιες από τις μνήμες και τις κάρτες δικτύου κλπ, ας κάνει μια επικοινωνία μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί να εξυπηρετήσει.

Σ' εμένα έμεινε ΜΟΝΟ η κονσόλα poker. Αν κάποιος ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει, αλλιώς σε λίγες μέρες πάει ανακύκλωση.

Παιδια σας χαιρετω.Δεν ξερω εαν επιτρεπεται που βαζω αυτο το θεμα εδω(ας το αλλαξουν οι μοδ).Κερδισα απο ενα περιοδικο μια προσφορα που λεει για ενα τετραημερο ταξιδι σε καλους ελληνικους περιορισμους,για δυο ατομα, με παρα πολυ καλη τιμη.Τα εξοδα κρατησης σε ξενοδοχειο με πρωινο της επιλογης σας(μεσα απο μια λιστα)ειναι γυρω στα 90ευρω συνολικα και για τους δυο.Τα μεταφορικα ειναι δικα σας βεβαια.Η ημερομηνια ειναι ανοικτη για εναν χρονο.Δεν θελω να κανω καποια διαφημιση αλλα η προσφορα ληγει σε περιπου 3 μερες οποτε καλο θα ηταν οποιος θελει και ενδιαφερεται να μου στηλει ενα πμ. να του πω τις λεπτομερειες.Λογω πιεσης χρονου δεν εχω την ευκαιρια να εκμεταλλευτω ο ιδιος την προσφορα και το κουπονι.Ειναι κριμα να χαθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται όλα τα παρακάτω:

Sony CRT 15"

Κάρτα τηλεόρασης Pixelview PlayTV Pro - ΔΩΘΗΚΕ

Κάρτα ήχου εσωτερική pci

(έχει μόνο ένα πράσινο και ένα ροζ mini jack)

Παλιά τεύχη RAM, PC Magazine και Computer για όλους.

(Τα περιοδικά είναι διαφόρων μηνών από 2005 έως 2007 τα περισσότερα)

Modem 56k pci

Ram 512mb 400mhz pc3200 - ΔΩΘΗΚΕ

Ram 64/133/dimm - ΔΩΘΗΚΕ

Motherboard elitegroup k7s6a μαζι με amd athlon 1.6ghz και ανεμιστηρακι akasa - ΔΩΘΗΚΕ

(δεν ξερω αν λειτουργεί και τι από όλα)

Τροφοδοτικό Tagan 480watt - ΔΩΘΗΚΕ

(δεν ξερω αν λειτουργεί)

Cd και dvd drives ide (3-4)

(δεν ξερω αν λειτουργούν όλα)

Θηκες dvd μονες (καπου 40-50)

Scanner HP Scanjet 2300c - ΔΩΘΗΚΕ

(Στα έγχρωμα σκαναρίσματα κάνει κάποια νούμερα, για ασπρόμαυρα δουλεύει)

Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε να έρθει να τα πάρει από το σπίτι που τα έχω.

(Συκιές - Θεσσαλονίκη)

Αν τα θέλει κανένας όλα μαζί, τον ευχαριστώ προκαταβολικά γιατί θα μου αδειάσει ο χώρος και είναι κρίμα να τα πετάξω όλα.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από June

Τα "διάφορα" τα πήρε ο φίλος Κώστας. Θα κρατήσει ότι χρειάζεται και τα υπόλοιπα θα τα διανέμει ο ίδιος. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για κάποιες από τις μνήμες και τις κάρτες δικτύου κλπ, ας κάνει μια επικοινωνία μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί να εξυπηρετήσει.

Σ' εμένα έμεινε ΜΟΝΟ η κονσόλα poker. Αν κάποιος ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει, αλλιώς σε λίγες μέρες πάει ανακύκλωση.

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Άκη! Προσφέρονται οι μνήμες που είναι sdram 32mb και 128mb 100mhz και 133mhz, η pc-2 είναι κρατημένη για τον talos που μου την είχε ζητήσει με pm.

Επίσης προσφέρεται το εξωτερικό μόντεμ 56k dial up, ίσως σε κάποιους με λαπτοπ χωρίς dial-up μόντεμ είναι χρήσιμο (λείπει το εξωτερικό τροφοδοτικό) και κάρτα Ethernet 100mbps και ήχου Soundblaster 128 PCI.

Επίσης προσφέρονται βιντεοκασέτες VHS αν κάποιος ενδιαφέρεται..

Και τέλος προσφέρεται PC Pentium 3 800MHZ, μητρική Gigabyte VT82C694X, κάρτα γραφικών 8mb, κάρτα δικτύου ethernet και dvd-rom, cd-rom & floppy. Αν και δε φαίνονται στη φωτογραφία, μπορώ να δώσω μαζί SDRAM μέχρι 512mb και τροφοδοτικό.

Περιοχή Θεσσαλονίκη

post-222676-0-30275600-1335472264_thumb.jpg

post-222676-0-46639000-1335472274_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...