Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα στείλει pm πριν από κάνα μήνα για τον αποκωδικοποιητή. Δεν ξέρω αν μετράει ακόμη :D

ναι, αν εισαι θεσσαλονικη ελα να το παρεις να φυγει μη καθεται τσαμπα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν εγώ έχω να χαρίσω παλιά κινητά είναι κανένας ανώμαλος που τα κάνει συλλογή?

η δόνηση λειτουργεί ή τα ξεπάτωσες;

έψαχνα (και συνεχίζω να ψάχνω) μια ATi HD 3850 AGP.

βρέθηκε μια από τον συνφορουμίτη manos426f ο οποίος βέβαια με προειδοποίησε ότι δεν ήταν σίγουρος για την λειτουργική της κατάσταση. τελικά την κάρτα την τοποθέτησα πάνω σε ένα pc αλλά τίποτα. ούτε εικόνα, ούτε ήχος (ή έστω κάποιο beep από το mobo) ούτε καν το ανεμιστηράκι δεν λειτούργησε. δεν ξέρω αν είναι πεθαμένη τελείως ή υπάρχει easy fix για κάποιον που ξέρει. εμένα πάντως οι γνώσεις μου (αλλά και του μέλους που μου την έδωσε) δεν φτάνουν παραπάνω.

καθώς θεωρώ ότι αυτή η κάρτα είναι μια από τις καλύτερες που έχουν βγει για agp το βρίσκω κρίμα να την πετάξω. έτσι μετά από τη σύμφωνη γνώμη του manos426f είπα να την χαρίσω αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βγάλει άκρη

όποιος ενδιαφέρεται πρώτα post εδώ (για την τάξη) και μετά pm για τα περαιτέρω

παραλαβή από νέα σμύρνη.

έψαχνα (και συνεχίζω να ψάχνω) μια ATi HD 3850 AGP.

βρέθηκε μια από τον συνφορουμίτη manos426f ο οποίος βέβαια με προειδοποίησε ότι δεν ήταν σίγουρος για την λειτουργική της κατάσταση. τελικά την κάρτα την τοποθέτησα πάνω σε ένα pc αλλά τίποτα. ούτε εικόνα, ούτε ήχος (ή έστω κάποιο beep από το mobo) ούτε καν το ανεμιστηράκι δεν λειτούργησε. δεν ξέρω αν είναι πεθαμένη τελείως ή υπάρχει easy fix για κάποιον που ξέρει. εμένα πάντως οι γνώσεις μου (αλλά και του μέλους που μου την έδωσε) δεν φτάνουν παραπάνω.

καθώς θεωρώ ότι αυτή η κάρτα είναι μια από τις καλύτερες που έχουν βγει για agp το βρίσκω κρίμα να την πετάξω. έτσι μετά από τη σύμφωνη γνώμη του manos426f είπα να την χαρίσω αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βγάλει άκρη

όποιος ενδιαφέρεται πρώτα post εδώ (για την τάξη) και μετά pm για τα περαιτέρω

παραλαβή από νέα σμύρνη.

Φιλε με ενδιαφερει σου στελνω πμ

...........μια ATi HD 3850 AGP...................είπα να την χαρίσω αν κάποιος...............

δόθηκε στον συνφορουμίτη gms31. ελπίζω να μπορέσει να κάνει κάτι με αυτή

δόθηκε στον συνφορουμίτη gms31. ελπίζω να μπορέσει να κάνει κάτι με αυτή

Eυχαριστω πολυ για την καρτα θα προσπαθισω να την φτιαξω αλλα ακομα και να μην μπορεσω θα γινει δωριτης πυκνωτων για μια καμενη μητρικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μια Sapphire HD4850. Η καρτα εμφανιζει πρασινες γραμμες κατα το BOOT και αδυνατει να φορτωσει το Desktop, εμφανιζει BSOD (αποτυγχανει και σε safe mode). Οποιος θελει να δοκιμασει την τεχνικη ''του φουρνου'' για να την αναστησει ή για ανταλλακτικα ας μου στειλει ΡΜ

Περιοχή παραλία Κατερινης.

Επεξ/σία από stefa_1
  • Like 1

Χαρίζεται μια Sapphire HD4850. Η καρτα εμφανιζει πρασινες γραμμες κατα το BOOT και αδυνατει να φορτωσει το Desktop, εμφανιζει BSOD (αποτυγχανει και σε safe mode). Οποιος θελει να δοκιμασει την τεχνικη ''του φουρνου'' για να την αναστησει ή για ανταλλακτικα ας μου στειλει ΡΜ

Περιοχή παραλία Κατερινης.

θα την ηθελα. :)

Στελνεις με ελτα αντικαταβολη τα εξοδα αποστολης η με κτελ καταθεση σε λογαριασμο τα εξοδα ? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...