PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Χαρίζονται 2 πληκτρολόγια με σύνδεση PS/2. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη κέντρο. εδω για πσ/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Χαριζονται αποκωδικοποητης για δορυφορικα καναλια, και μοντεμ Thomson. Θεσσαλονικη κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το Thomson είναι ασύρματο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το Thomson είναι ασύρματο; Ναι ειναι αυτο που εδινε η Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ειναι αυτο που εδινε η Forthnet. Δηλωνω σειρα πισω απο τον Sadako, σε περιπτωση που δεν το παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δηλωνω σειρα πισω απο τον Sadako, σε περιπτωση που δεν το παρει το εχω κρατησει για τον Sadako Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 το εχω κρατησει για τον Sadako Λογικο. Γι αυτο και ειπα "σειρα πισω απο τον Sadako" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Χαριζονται αποκωδικοποητης για δορυφορικα καναλια Για ποιον ακριβώς αποκωδικοποιητή μιλάμε.? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Χαριζονται αποκωδικοποητης για δορυφορικα καναλια, και μοντεμ Thomson. Θεσσαλονικη κεντρο. Για δώσε λίγο περισσότερο info ? Είμαι Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 αν και το εχω κρατημενο, για καθε ενδεχομενο ενημερωνω οτι ειναι αυτο. http://img.photobucket.com/albums/v244/GIOTIS/xarizetai2.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 αν και το εχω κρατημενο, για καθε ενδεχομενο ενημερωνω οτι ειναι αυτο. http://img.photobuck.../xarizetai2.jpg Τι ακριβως ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Χαριζονται αποκωδικοποητης για δορυφορικα καναλια, και μοντεμ Thomson. Θεσσαλονικη κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να ευχαριστήσω κι από δω τον bilis για το router.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 θέλει κανείς αυτήν την μπακατέλα ή να τη στείλω; Lexmark X1170 το σκάνερ λογικά λειτουργεί, μελάνες έχουν αιώνες να χρησιμοποιηθούν, οπότε μάλλον δεν εκτυπώνει... χρειάζεται ένα απλό καλώδιο οχτάρι, το δικό του χάθηκε Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 στειλτην.. τσαμπα θα ταλαιπωρηθει κοσμακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις