Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

DrLo μπορεις να στειλεις τις ram στη Θεσσαλονικη? Ευχαριστω πολυ

Κάθε φορά που πάω ΕΛΤΑ θέλω να χτυπήσω άνθρωπο. Θα προσπαθήσω αν τύχει να χαναπάω αλλά δε στο υπόσχομαι. Επίσης είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πληρώσεις μεταφορά για τέτοιες μνήμες ? (μόνο πόρτα-πόρτα πάνε).

Το σετάκι με τον celeron το πρόλαβα ή μας φάγανε;

Τον πρόλαβες ... (αν και είμαι περίεργος σε τι μπορεί να χρησιμέυσει πια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να δω αν θα την παλέψει για κατεβάσματα.

Θα την ψιλοπαλέψει ... και εγώ για αυτό το είχα αλλά πλεον οι IDE δίσκοι είναι πολύ μικροί οπότε σκέφτομαι να πάω προς κάποια itx.

Έχε υπόψη ότι δεν έχει ήχο on board αλλά για κατεβάσματα δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

Πρέπει να έχω και καλώδια IDE και τέτοια.

Οδηγίες για παραλαβή σε Pm

Κάθε φορά που πάω ΕΛΤΑ θέλω να χτυπήσω άνθρωπο.

Επίσης είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πληρώσεις μεταφορά για τέτοιες μνήμες ? (μόνο πόρτα-πόρτα πάνε).

Συμφωνώ απόλυτα με το 1ο σκέλος.

Όσον αφορά το 2ο, μπορεί να σου στείλει 2 προπληρωμένους φακέλους (θα έρθει αυτός αντιμέτωπος με το δίλλημμα του ξύλου, διότι πρέπει να μπει σε ΕΛΤΑ για να τους πάρει), τον έναν μέσα στον άλλον. Όταν σου έρθουν, βάζεις τις μνήμες (τυλιγμένες "απλωμένα", έστω και σ' ένα σακκουλάκι τροφίμων-κατάψυξης, χωράνε τζετ 10 μνήμες. Κι ούτε απαγορεύονται, ούτε θα σχίσουν τον φάκελο. Τους φτιάχνουν γερούς) στον φάκελο που θα έχει μέσα και τον ρίχνεις σ' ένα κουτί ΕΛΤΑ (ακόμα κι απ' έξω απ' το ταχυδρομείο). Μόλις 1.4€ θα του βγει, και σε 2 μέρες θα είναι στο γραμματοκιβώτιό του. Πρότεινέ του το.

Θα την ψιλοπαλέψει ... και εγώ για αυτό το είχα αλλά πλεον οι IDE δίσκοι είναι πολύ μικροί οπότε σκέφτομαι να πάω προς κάποια itx.Έχε υπόψη ότι δεν έχει ήχο on board αλλά για κατεβάσματα δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

Όχι μόνο θα την παλαίψει - μ' ένα 250άρι PSU (+έναν πόντικα) μια χαρά είναι για κατεβαστήρι. Ούτε κουτί δε θα χρειαστεί... Κι αν τον χαλάνε οι ΙDE, μ' ένα δεκαρο-εικοσάρι (από Ελλάς, διότι απ' όξω ακόμα φτηνότερα) παίρνει και καμμία SATA-to-PCI controller card για δύο SATAδες, και είναι τσιφ(της). Απροπό, σίγουρα είναι CULS2, και όχι CUSL2 το μοδέλλο...; (Και σίγουρα δεν έχει oνμπόρντ ήχο; Εκτός κι αν δε δουλεύει...)

Συμφωνώ απόλυτα με το 1ο σκέλος.

Όσον αφορά το 2ο, μπορεί να σου στείλει 2 προπληρωμένους φακέλους (θα έρθει αυτός αντιμέτωπος με το δίλλημμα του ξύλου, διότι πρέπει να μπει σε ΕΛΤΑ για να τους πάρει), τον έναν μέσα στον άλλον. Όταν σου έρθουν, βάζεις τις μνήμες (τυλιγμένες "απλωμένα", έστω και σ' ένα σακκουλάκι τροφίμων-κατάψυξης, χωράνε τζετ 10 μνήμες. Κι ούτε απαγορεύονται, ούτε θα σχίσουν τον φάκελο. Τους φτιάχνουν γερούς) στον φάκελο που θα έχει μέσα και τον ρίχνεις σ' ένα κουτί ΕΛΤΑ (ακόμα κι απ' έξω απ' το ταχυδρομείο). Μόλις 1.4€ θα του βγει, και σε 2 μέρες θα είναι στο γραμματοκιβώτιό του. Πρότεινέ του το.

Α, ναι το ξέχασα ... και προχτές πήγα ΕΛΤΑ να στείλω τον Pentium 4 στον filip123go και μου είπαν "μόνο με πόρτα-πόρτα". Τσάμπα η αναμονή και το κόστος.

Όχι μόνο θα την παλαίψει - μ' ένα 250άρι PSU (+έναν πόντικα) μια χαρά είναι για κατεβαστήρι. Ούτε κουτί δε θα χρειαστεί... Κι αν τον χαλάνε οι ΙDE, μ' ένα δεκαρο-εικοσάρι (από Ελλάς, διότι απ' όξω ακόμα φτηνότερα) παίρνει και καμμία SATA-to-PCI controller card για δύο SATAδες, και είναι τσιφ(της). Απροπό, σίγουρα είναι CULS2, και όχι CUSL2 το μοδέλλο...; (Και σίγουρα δεν έχει oνμπόρντ ήχο; Εκτός κι αν δε δουλεύει...)

Ναι CUSL2 (v.1.02 για την ακρίβεια) ... typo ήταν

Ήχο δεν έχει στάνταρ (φαίνεται άλλωστε και στην photo)

Το καλό του είναι ότι έχει 6 PCI. Το είχα κληρονομήσει μαζί με ένα κουτί ιστού όταν ασχολούμουν με το AWMN (εκεί άξιζαν οι 6 PCI).

όσο για τον PCI->Sata έχω και τέτοιον και τον έχω σε έναν Celeron 1000MHz Tualatin αλλά νομίζω ότι δεν κάνει boot από αυτόν (όχι ότι το έχω ψάξει και όλας) και μου τι σπάει λίγο.

Ο controller είναι ένας φτηνός sweex που είχα πάρει πριν χρόνια από το Πλαίσιο. Ξέρεις αν μπορώ να κάνω boot από SATA πάνω σε PCI-SATA ?

Α, ναι το ξέχασα ... και προχτές πήγα ΕΛΤΑ να στείλω τον Pentium 4 στον filip123go και μου είπαν "μόνο με πόρτα-πόρτα". Τσάμπα η αναμονή και το κόστος.

..."μόνο πόρτα-πόρτα" τα αστέρια, ε; Να προωθήσουν και την (ιδιώτική...) κούριερ τους....

Ναι CUSL2 (v.1.02 για την ακρίβεια) ... typo ήταν

Ήχο δεν έχει στάνταρ (φαίνεται άλλωστε και στην photo)

Ε η φωτό δεν πολυφαίνεται, κι απλά παραξενεύτηκα επειδή το μανουάλι λέει ότι ΕΧΕΙ δικό της "ήχο" (KAI VGA...). Αλλά μάλλον είναι άλλη vers).

Το καλό του είναι ότι έχει 6 PCI. Το είχα κληρονομήσει μαζί με ένα κουτί ιστού όταν ασχολούμουν με το AWMN (εκεί άξιζαν οι 6 PCI).

όσο για τον PCI->Sata έχω και τέτοιον και τον έχω σε έναν Celeron 1000MHz Tualatin αλλά νομίζω ότι δεν κάνει boot από αυτόν (όχι ότι το έχω ψάξει και όλας) και μου τι σπάει λίγο.

Ε για κατεβαστήρι, ας είναι ο γουιντοδίσκος IDE. Σο γουάτ. Στην controller card να έχει "αποθήκες" (αποθηκάρες) SATA είναι το ζήτημα. (..."Tualeron" ε. Καλή φάση. Κι οι Τualatin οι κανονικοί, ακόμα καλύτερη. Πάταγαν κάτω άνετα τους Willamette P4. Ποτέ δεν πέτυχα κάποιον τέτοιο, και πριν μόλις 2-3 χρόνια ζαχάρωνα να είχα έναν μαζί με το σχετικό FCPGA-2 sloket, να έκανα τούμπανο μια αγαπημένη A-Bit BH6 που είχα...)

Ο controller είναι ένας φτηνός sweex που είχα πάρει πριν χρόνια από το Πλαίσιο. Ξέρεις αν μπορώ να κάνω boot από SATA πάνω σε PCI-SATA ?

Sweex δεν είχα ποτέ. Αλλά απ' όσο ξέρω, ΕΧΟΥΝ δικό τους BIOS (αυτό είναι δηλαδή το θέμα, να έχει η κάρτα δικό της BIOS - και φυσικά και η μητρική "Boot from SCSI" option. Δεν έχει δηλαδή να κάνει αν είναι SATA ή IDE ο δίσκος πάνω στην -όπoια ανάλογη- PCI controller card). Εκτός κι αν έπεσες στην περίπτωση... 

Μη γεμίζεις ρε μπαγλαμίδη το χώρο με άσχετα posts,άσε μας να ξεφορτώσουμε κανα μπάζο και να κερδίσουμε πόντους...(όσο προλαβαίνουμε ακόμα :P ),μπορεί και να τους χρειαστούμε στην άλλη ζωή.

Άσε που δεν έσκασες ακόμα για τους δίσκους....

<--- Περιοχή Αθήνα-Χαϊδάρι --->

ΣΗΜ : Βάζω κάποια πράγματα και σε άλλα site ... τίποτα δεν είναι σίγουρο

-------- Νέα --------

10. Μνήμες

-a-> ζητήθηκαν από green_D

- 2 x SD-RAM 128MB PC100

- 1 x SD-RAM (64 ή 128 ??? πανω γράφει PC-100-T6882 MS1828UHY)

11. ISA :o :o :o κάρτα ραδιοφώνου. (Ναι δεν είναι αστείο)

---------------------

1. Walkman Sony (κασέτα/radio). Ακουστικά δεν υπάρχουν. - Για νεκρόφιλους/συλλέκτες.

dsc01602mh.th.jpg

2. Αφίσα (90x60 cm) "Ayrton Senna" επί εποχής Williams - Αμαρτία να πετάξω τον μακαρίτη. Κάπου πρέπει να έχω και αυτά τα πάνω-κάτω πλαστικά για να κρεμιέται η αφίσα.

dsc01592yx.th.jpg

4 - Πληκτρολόγιο παλιό, PS/2 - Compaq

dsc01596w.th.jpg

8 - Και μιας και είδα τα CD από περιοδικά παρακάτω να προσθέσω δύο αρχαία CD που βρήκα παραχωμένα σε συρτάρι τις προάλλες

R-150-2509465-1304765729.jpeg

FRONT.jpg

-------- Δώθηκαν --------

12. ASUS CULS2 + Celeron 600 MHz + Ram

--> a. Vaggos02

imag0045z.th.jpg

Το δίφωνο νο 60 λέει Ακης πάνου και δείχνει μπιθικώτση-βίρβο. Κάτι χάνω :P

Είδες τι κάνει αν δεν προσέχεις τι γράφεις/βλέπεις σε συνδυασμό με copy-paste !

Τώρα που κοιτάω το CD είναι άλλο κουτί άλλο CD. έτσι κι αλλιώς αυριο τρώει σουτ.

μην το πετας ξερεις τι ωραια mini ψησταρια γινεται? :P

Δε κάνει ... θέλω full-tower για τα κιλά μου !!!

2. Αφίσα (90x60 cm) "Ayrton Senna" επί εποχής Williams - Αμαρτία να πετάξω τον μακαρίτη. Κάπου πρέπει να έχω και αυτά τα πάνω-κάτω πλαστικά για να κρεμιέται η αφίσα.

dsc01592yx.th.jpg

Η αφίσα δόθηκε;;

Αν όχι την θέλω!!

Χαριζονται επισης:

Modem-Router jetSpeed 520 για pstn γραμμη με τον μετασχηματιστη του.

Ασυρματο τηλεφωνο Panasonic KX-TCD410GRM χωρις μπαταριες.

Παραλαβη κατοπιν συνενοησης απο Δάφνη ή Ηλιουπολη.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων τα πραγματα θα δωθουν σε ξεχωριστα ατομα, οχι και τα 2 μαζι.

Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...