Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεόραση από εκείνες τις παλιές, τις μεγάλες (μάρκα CENTURY). Την είχα για να παίζω Wii οπότε δεν έχω καλώδιο για κεραία, μόνο για ρεύμα. Λογικά θα λειτουργεί κανονικά (οι γονείς μου όταν την είχαν στο σπίτι τους, λειτουργούσε). Το τηλεχειριστήριο αν και πολύ ξεχαρβαλωμένο, λειτουργεί επίσης.

Όποιος θέλει, ας έρθει να την πάρει από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θα την κρατήσω μια εβδομάδα και μετά θα την πετάξω.

Δεν ξέρω ίντσες, αλλά οι διαστάσεις σε εκατοστά είναι:

Υψος: 54 Πλάτος: 44 Μήκος: 68

edit: Αφαίρεσα τις φωτογραφίες για να μην βαραίνει το τόπικ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια εαν κανεις ενδιαφερεται ακομα για κωδικο για το bitdefender, παρακαλω πολυ ας επικοινωνησει με τον IOSTEFO γιατι πηρα εγω εναν κωδικο και μαλλον δεν θα προλαβω να τον ενεργοποιησω εντος της προσθεσμιας που πρεπει.

IOSTEFO συγνωμη για την ολη αναστατωση που προκαλεσα.

Παιδια εαν κανεις ενδιαφερεται ακομα για κωδικο για το bitdefender, παρακαλω πολυ ας επικοινωνησει με τον IOSTEFO γιατι πηρα εγω εναν κωδικο και μαλλον δεν θα προλαβω να τον ενεργοποιησω εντος της προσθεσμιας που πρεπει.

IOSTEFO συγνωμη για την ολη αναστατωση που προκαλεσα.

Και εγώ σε ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Όπως διαβάσατε υπάρχει ένας τελευταίος κωδικός του BitDefender είναι μόνο Antivirus και πρέπει να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όποιος ενδιαφέρεται ας στήλη pm.

Και εγώ σε ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Όπως διαβάσατε υπάρχει ένας τελευταίος κωδικός του BitDefender είναι μόνο Antivirus και πρέπει να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όποιος ενδιαφέρεται ας στήλη pm.

Καλημερα!Αν εχει μεινει ενδιαφερομαι εγω!!

Χαρίζονται τα παρακάτω από SΟΝΥ VAIO VGN-S2HP (λεπτομέριες και φωτογραφίες στην αγγελία πώλησης που απέσυρα):

1.Η ψύκτρα του CPU. To ίδιο το CPU (Celeron M 1.3 GHz) το κρατάω γιατί έχω ένα λαπτόπ που του κάνει αν χαλάσει ο δικός του).

2. Micro SO-DIMM RAM DDR1 512mb. Προσοχή: δεν είναι κανονικό SODIMM 200 pin αλλά 186 pin χωρίς σχισμή, ειδική για τo VAIO VGN-S2HP 13,3' και για άλλα VAIO.

3. GPU ATI Mobility Radeon 9200 κομπλέ με την ψύκτρα της και τον ανεμιστήρα της. Είναι αχρησιμοποίητη. 40 ευρώ μου κόστiσε απο Hong Kong. Δεν είναι κάρτα αλλά τσίπ. Aυτά τα μπιλάκια από κάτω είναι καλάι. Για να τοποθετηθεί χρειάζεται είτε θερμοπίστολο είτε ειδική λάμπα και προφανώς τα αντίστοιχα σημεία πάνω στη μητρική. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά για να γίνει και χρειάζεται κάποιον αρκετά καλό στις κολλήσεις και στα ηλεκτρονικά.

To 1 και τo 2 δόθηκαν σε μέλος. Μένει το 3. Κάποιος που είχε ενδιαφερθεί ας μου στείλει πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...