Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνεται το μουσείο της παρακάτω εικόνας.

post-138283-0-87251100-1325513122_thumb.jpg

Επεξεργαστής: P3 Slot 550Mhz? 512L2? 2.0Volt (lol) (Γράφει 550/512/100/2.0V).

Ram: PC100 SDRAM 128Mb

VGA: S3 Trio 3D/2X (8Mb AGP νομίζω...)

Motherboard: MS6199VA

Την τελευταία φορά που πήρε μπρος νομίζω δούλευε κανονικά :/ Τώρα βέβαια δεν ξέρω... Πάει καιρός...

Γενικά πάντως με τροφοδοτικό +κουτί +φλασάκι με unix θα κάνει υποθέτω για κατεβαστήρι...

Όποιος το θέλει να δοκιμάσει στέλνει PM (Αθήνα καλύτερα)

Άμα (ααααααμα) υπάρξει ενδιαφέρον απο πάνω απο ένα άτομα το παίρνει αυτός που έχει βάλει κάτι στο thread ή που δεν έχει πάρει κάτι στο παρελθόν. 

Στέλνω pm

Δημοσ.

Έχεις pm

Είχα δει το μήνυμα σου από τη πρώτη μέρα που το ανέβασες. Είπα να μη ζητήσω. Όλοι ζητάνε όμως. :-D Τέλος πάντων. Μήπως έχει μείνει κανένα; Κλασικά βέβαια για μένα δε θα έχει. :P

Δημοσ.

Είχα δει το μήνυμα σου από τη πρώτη μέρα που το ανέβασες. Είπα να μη ζητήσω. Όλοι ζητάνε όμως. :-D Τέλος πάντων. Μήπως έχει μείνει κανένα; Κλασικά βέβαια για μένα δε θα έχει. :P

Έχεις pm

Δημοσ.

Χαρίζονται

<--- Περιοχή Αθήνα-Χαϊδάρι --->

1. Walkman Sony (κασέτα/radio). Ακουστικά δεν υπάρχουν. - Για νεκρόφιλους/συλλέκτες.

dsc01602mh.th.jpg

2. Αφίσα (90x60 cm) "Ayrton Senna" επί εποχής Williams - Αμαρτία να πετάξω τον μακαρίτη. Κάπου πρέπει να έχω και αυτά τα πάνω-κάτω πλαστικά για να κρεμιέται η αφίσα.

dsc01592yx.th.jpg

3. Πινακας ανακοινώσεων φελλού με τσόχα (πανάρχαιος, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ δε μου γέμισε ποτέ το μάτι)

dsc01595oo.th.jpg

4 - Πληκτρολόγιο παλιό, PS/2 - Compaq

dsc01596w.th.jpg

6 - Σασί από κουτί ΗΥ για όποιον θέλει να το σφάξει για καμιά κατασκευή

dsc01604eg.th.jpg

8 - Και μιας και είδα τα CD από περιοδικά παρακάτω να προσθέσω δύο αρχαία CD που βρήκα παραχωμένα σε συρτάρι τις προάλλες

R-150-2509465-1304765729.jpeg

FRONT.jpg

-------- Νέα --------

Προτεραιότητα -> filip123go

9 - Επεξεργαστής Pentium 4 2.4GHZ / 512/533/1.5v

SL6EU

Τον είχα πάρει από άλλο insomniac από το ίδιο topic αλλά το όλο project ματαιώθηκε

-------- Δώθηκαν --------

5 - Δύο IDE HD 20GB. Ο WD αν θυμάμαι καλά έχει πρόβλημα (πρέπει να παίζει μόνο slave). Ο Seagate έχει βγει πρόσφατα από xbox αλλά δε θυμάμαι αν είναι ξεκλείδωτος - αλλιώς πρέπει να ξαναπεί στο xbox και να ξεκλειδωθεί και βαριέεεεεεμαι να ανοίγω πάλι το xbox - αν κάποιος "σώζεται" και δε μπορεί να το ρισκάρει να τον πάρει κλειδωμένο ας μου πει μπας και προκάμω και το τσεκάρω.

dsc01597w.th.jpg

7 - Αρχαία οπτικά μέσα

CD-Rom : 40x

CD-Rom : 52x

DVD-ROM : 16/48x

CD-RW : 16/10/32x

Εσωτερικό FDD 1.44

dsc01605xx.th.jpg

Δημοσ.

@DrLo

Εάν και εφόσον δεν θέλει κανένας άλλος το πληκτρολόγιο PS/2 και είναι να πάει ανακύκλωση, και εφόσον επίσης μένουμε κάπου κοντά θα το ήθελα για ένα παλιό PC.

Στέλνω και πμ...

ΑΚΥΡΟ τώρα είδα ότι είσαι Χαϊδάρι. Εγώ μένω σχετικά μακριά...(Παπάγου)...

Δημοσ.

Χαριζεται καμμενη μητρικη asrock socket 775 καθως και 2 Router Crypto F330 κλειστα στα κουτια τους. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος θα παρακαλουσα παραλαβη απο Ηλιουπολη ή Δάφνη μετα απο συνεννοηση με τους ενδιαφερομενους. Τα ρουτερ θα δωθουν ενα-ενα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας κωδικός να περισσεύει.Αν ναι με ενδιαφέρει άμεσα.Σου στέλνω και π.μ.

Έχεις pm

Δημοσ.

Χαριζεται καμμενη μητρικη asrock socket 775 καθως και 2 Router Crypto F330 κλειστα στα κουτια τους. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος θα παρακαλουσα παραλαβη απο Ηλιουπολη ή Δάφνη μετα απο συνεννοηση με τους ενδιαφερομενους. Τα ρουτερ θα δωθουν ενα-ενα.

Ευχαριστω!

H μητρικη και το ενα ρουτερ κλεισανε! εμεινε το αλλο!

Δημοσ.

Γεια σας,

χαριζω πλυντηριο ρουχων.

Λειτουργει αψογα.

περιοχη: Κερκυρα.

Επικοινωνια με pm.

Ανδρέας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...