IOSTEFO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα κλειδί. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις pm. είδες; εδώ ξεπούλησες τσάκα- τσάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 είδες; εδώ ξεπούλησες τσάκα- τσάκα Χαλάλι τους το πρωί δεν το σκέφτηκα να το βάλω εδώ. Εύχομαι σε όλους Καλή Πρωτοχρονιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fordakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 χρονια πολλα σε ολους Logitech S510 με το ποντικι του παραλαβη απο Καλλιθεα πρωτα ποστ εδω μετα πμ Παρέλαβα, ευχαριστώ πολύ το φίλο soto1 για την άψογη συνεργασία. Καλές γιορτές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Για BitDefender antivirus έχω πέντε κωδικούς τους οποίους μου τους έστειλε το BitDefender και είναι για 365 ήμερες και πρέπει να ενεργοποιηθούν σε 15 ήμερες.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει. ενδιαφέρομαι και γω σου στειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ενδιαφέρομαι και γω σου στειλα πμ Έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_D Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ τον IOSTEFO. Καλη Χρονια σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χαρίζεται Switch DES-1005D. (post στο τόπικ και μετά πμ plz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για BitDefender antivirus έχω πέντε κωδικούς τους οποίους μου τους έστειλε το BitDefender και είναι για 365 ήμερες και πρέπει να ενεργοποιηθούν σε 15 ήμερες.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει. Υπάρχει κανένας κωδικός να περισσεύει.Αν ναι με ενδιαφέρει άμεσα.Σου στέλνω και π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κανένας κωδικός να περισσεύει.Αν ναι με ενδιαφέρει άμεσα.Σου στέλνω και π.μ. Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χαρίζεται Switch DES-1005D. (post στο τόπικ και μετά πμ plz) Αν είσαι από Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρει. Αλλιώς αποσύρω το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χαρίζεται Switch DES-1005D. (post στο τόπικ και μετά πμ plz) Εάν δεν το πάρει ο συμφορουμίτης απο πάνω, θα το ήθελα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δίνεται το μουσείο της παρακάτω εικόνας. Επεξεργαστής: P3 Slot 550Mhz? 512L2? 2.0Volt (lol) (Γράφει 550/512/100/2.0V). Ram: PC100 SDRAM 128Mb VGA: S3 Trio 3D/2X (8Mb AGP νομίζω...) Motherboard: MS6199VA Την τελευταία φορά που πήρε μπρος νομίζω δούλευε κανονικά :/ Τώρα βέβαια δεν ξέρω... Πάει καιρός... Γενικά πάντως με τροφοδοτικό +κουτί +φλασάκι με unix θα κάνει υποθέτω για κατεβαστήρι... Όποιος το θέλει να δοκιμάσει στέλνει PM (Αθήνα καλύτερα) Άμα (ααααααμα) υπάρξει ενδιαφέρον απο πάνω απο ένα άτομα το παίρνει αυτός που έχει βάλει κάτι στο thread ή που δεν έχει πάρει κάτι στο παρελθόν. Μουσείο τέλος. Στάλθηκε. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από nikos903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για bitdefener αν υπάρχει.... Έστειλα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δίνεται το μουσείο της παρακάτω εικόνας. Επεξεργαστής: P3 Slot 550Mhz? 512L2? 2.0Volt (lol) (Γράφει 550/512/100/2.0V). Ram: PC100 SDRAM 128Mb VGA: S3 Trio 3D/2X (8Mb AGP νομίζω...) Motherboard: MS6199VA Την τελευταία φορά που πήρε μπρος νομίζω δούλευε κανονικά :/ Τώρα βέβαια δεν ξέρω... Πάει καιρός... Γενικά πάντως με τροφοδοτικό +κουτί +φλασάκι με unix θα κάνει υποθέτω για κατεβαστήρι... Όποιος το θέλει να δοκιμάσει στέλνει PM (Αθήνα καλύτερα) Άμα (ααααααμα) υπάρξει ενδιαφέρον απο πάνω απο ένα άτομα το παίρνει αυτός που έχει βάλει κάτι στο thread ή που δεν έχει πάρει κάτι στο παρελθόν. θα με ενδιεφεραι στελνω πμ για λεπτομεριες εδιτ: τελιεκα δεν το θελω ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις