cm80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα. με ενδιαφερει το 1. Walkman Sony (κασέτα/radio). Ακουστικά δεν υπάρχουν. - Για νεκρόφιλους/συλλέκτες. μαλλον ειμαι λιγο νεκροφιλος αλλα δυο συρταρια γεμματα κασσετες φωναζουν " τι θα γινει με μας? " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 με ενδιαφερουν αυτα 5 - Δύο IDE HD 20GB. Ο WD αν θυμάμαι καλά έχει πρόβλημα (πρέπει να παίζει μόνο slave 7 - Αρχαία οπτικά μέσα CD-Rom : 40x CD-Rom : 52x DVD-ROM : 16/48x CD-RW : 16/10/32x Εσωτερικό FDD 1.44 Έχεις PM καλημερα. με ενδιαφερει το 1. Walkman Sony (κασέτα/radio). Ακουστικά δεν υπάρχουν. - Για νεκρόφιλους/συλλέκτες. μαλλον ειμαι λιγο νεκροφιλος αλλα δυο συρταρια γεμματα κασσετες φωναζουν " τι θα γινει με μας? " Έχεις PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 θα με ενδιέφεραν τα 4-7 με προτεραιότητα στα 5 και 7 όπως ο φίλος πιο πάνω. Αν δεν τα πάρει ενημέρωσέ με. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 θα με ενδιέφεραν τα 4-7 με προτεραιότητα στα 5 και 7 όπως ο φίλος πιο πάνω. Αν δεν τα πάρει ενημέρωσέ με. Ευχαριστώ! Άλλο ένα PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζεται εκπτωτικό κουπόνι 40 λιρών (για αγορές από 60 λίρες και πάνω) από το nakedwines.com. Μου ήρθε μαζί με μια παραγγελία που έκανα από το amazon, αλλά έχω την εντύπωση ότι στέλνει μόνο Αγγλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ψύτρα stock ηταν απο επεξεργαστη phenom II x4 955 ειναι χρεισιμοποιημενη 3 μηνες περιπου , προφανως δεν εχει παστα επανω καλωδιο IDE δεν ειναι το κλασσικο ειναι το χοντο που περιεχει τα δυπλα καλωδια γιατι καθε συνδεση που γινεται περιεχη και την δικια του γειωση και οχι μια μονο οπως τα κοινα καλωδια ειναι μαρκας Asus ακομα δεινω ενα μικροφωνο δεν εξρω αν δουλευει αλλα ετσι νομιζω η εξοδος του δεν ειναι σε καρφη Μενω Γαλατσι και η δωρεα εχει βγει και σε αλλα site ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μη γουoντζ κοολερ edit: Μη γουοντ γκετ δε κούλερ τελικά - αλλά ο Δημήτρης είναι πρώτο παλικάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ακομα δεινω ενα μικροφωνο δεν εξρω αν δουλευει αλλα ετσι νομιζω η εξοδος του δεν ειναι σε καρφη Γιουβ γκοτ πι εμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μη γουoντζ κοολερ edit: Μη γουοντ γκετ δε κούλερ τελικά - αλλά ο Δημήτρης είναι πρώτο παλικάρι! Στo cooler, σε προλαβα εγω [@ Δημητρο_pm], μα αν σου κανει αλουμινενιο, ειδοποιησε: τετοιο υπαρχει -με ελαχιστη χρηση, αλλα σε 4πυρηνους Phenom.. ακουγεται ανεβαζοντας αρκετα στροφες του, αν δεν/μεχρι να ελεχθει καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζονται: * Κουπόνι αξίας 30€ για αγορές υπολογιστών Sony Vaio οποιασδήποτε αξίας από την Ηλεκτρονική * Κουπόνι αξίας 35€ για αγορές σε προϊόντα Sony από 450€ και πάνω από την Ηλεκτρονική * Κουπόνι αξίας 50€ για αγορές σε προϊόντα Sony από 650€ και πάνω από την Ηλεκτρονική Ισχύουν μέχρι 31/12/2001. Παραλαβή από Μεταμόρφωση Αττικής 09:00-17:00 ή από σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας βραδινές ώρες. Θα μπούνε και σε άλλα sites μπας και τα θέλει κανείς. Καλή Χρονιά σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ίσως ενδιαφέρομαι για το Mic. Μπορείς να ποστάρεις στοιχεία του σε παρακαλώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Στo cooler, σε προλαβα εγω [@ Δημητρο_pm], μα αν σου κανει αλουμινενιο, ειδοποιησε: τετοιο υπαρχει -με ελαχιστη χρηση, αλλα σε 4πυρηνους Phenom.. ακουγεται ανεβαζοντας αρκετα στροφες του, αν δεν/μεχρι να ελεχθει καπως. δικια σου η ψυκτρα ! Ίσως ενδιαφέρομαι για το Mic. Μπορείς να ποστάρεις στοιχεία του σε παρακαλώ; σου εστειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 dimitriOs δεν μου ήρθε ποτέ το pm σου... Μήπως το έστειλες σε άλλον; Γιατί δεν ποστάρεις εδώ τα χαρακτηριστικά του Mic, εάν θες φυσικά. Εάν δεν μου κάνει εμένα τελικά, μπορεί να θελήσει κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 dimitriOs δεν μου ήρθε ποτέ το pm σου... Μήπως το έστειλες σε άλλον; Γιατί δεν ποστάρεις εδώ τα χαρακτηριστικά του Mic, εάν θες φυσικά. Εάν δεν μου κάνει εμένα τελικά, μπορεί να θελήσει κάποιος άλλος. Ωχ το εστειλα σε αλλον που με ρωταγε μεσω πμ για το μικροφωνο σου στελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 χρονια πολλα σε ολους Logitech S510 με το ποντικι του παραλαβη απο Καλλιθεα πρωτα ποστ εδω μετα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις