Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To VHF δουλεύει καλά κάτω από πυλωτική διάβαση; Επίσης, μήπως έχεις και καλώδιο usb να συνδέεται σε τριγωνικό ραντάρ;

αν δεν το θελει ο σλεγεο αλλα δεν ειπε τιποτα οτι το θελει

Αχ, αχ.

Στο 0:55 αλλά αξίζει ολόκληρο.

Δημοσ.

αριστο μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορτακη ή αν ειναι μικρου μεγεθους

dsc01161ro.jpg

___________________________________________________________________________________________________

χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα

αυτο τις φωτογραφιας

dsc01160am.jpg

________________________________________________________________________________________________________

χαριζω ενα καλωδιο για συνδεεται το κινητο σας στον υπολογιστη

ηταν ενος κινητου Nec

dsc01159f.jpg

_______________________________________________________________________________________________________

χαριζω το headsfree τις φωτογραφια παρακατω

dsc01155lw.jpg

_______________________________________________________________________________________________________

χαριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση

στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι

dsc01145hq.jpg

dsc01144n.jpg

______________________________________________________________________________________________________

χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω

1ος

dsc01146s.jpg

2ος

dsc01150wi.jpg

dsc01151ed.jpg

_____________________________________________________________________________________________________

χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται

dsc01152nn.jpg

_______________________________________________________________________________________________

Η αγγελια εχει βγει και αλλα site

Ουφφφφφφφφφφ

Ακομα και

ένα πληκτρολογιο μαρκας Microsoft ολολευκο ειναι σε αριστη κατασταση η συνδεση ειναι SP2

microsoft_internet_keyboard.jpg

Έχεις pm!!!

σημερα παρελαβαι το μελος το bluetooth το Sony και τον ενισχυτη τηλεορασης το "καλο" εξωτερικά

Αν μπορείς να στείλεις το bluetooth ή/και το hands free Sony Ericcson Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρομαι.. Στέλνω και Pm..

Να ενημερώσω ότι δεν τα προλαβαι να τα παρει ειχαν κλειση αλλου ....

εδιτ: Το πληκτρολογιο εκλεισε απο αλλου !!!

Δημοσ.

φίλε μου αν έχεις το καλώδιο για το nec και το άγνωστο καλώδιο και to handsfree θα με ενδιέφεραν μπας και αναστήσω ένα nec που έχω και δεν φορτίζει,στέλνω και π.μ.

Δημοσ.

φίλε μου αν έχεις το καλώδιο για το nec και το άγνωστο καλώδιο και to handsfree θα με ενδιέφεραν μπας και αναστήσω ένα nec που έχω και δεν φορτίζει,στέλνω και π.μ.

OKey δικα σου που μενεις ;

αν και το headfree το εχει δηλωση ενα αλλο παιδι θα σου πω αν ειναι .

Δημοσ.

δικο σου στειλε μου πμ !

αν δεν το θελει ο σλεγεο αλλα δεν ειπε τιποτα οτι το θελει

Τελικά το VHF δόθηκε, αν οχι δηλώνω ενδιαφέρων

Δημοσ.

τελεικα τα καλωδιο του κινητου Nec και το headfree ειναι δικο σου !

το καλωδιο του sony ericsson!!!

πμ!!

σήμερα το πήρε και η λουλου το δώρο τις !!!!

και την ευχαριστώ γιατί και αυτή μου έκανα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο :)

Δημοσ.

αριστο μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορτακη ή αν ειναι μικρου μεγεθους

dsc01161ro.jpg

___________________________________________________________________________________________________

χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα

αυτο τις φωτογραφιας

dsc01160am.jpg

________________________________________________________________________________________________________

αριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση

στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι

dsc01145hq.jpg

dsc01144n.jpg

______________________________________________________________________________________________________

χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω

1ος

dsc01146s.jpg

2ος

dsc01150wi.jpg

dsc01151ed.jpg

_____________________________________________________________________________________________________

χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται

dsc01152nn.jpg

_______________________________________________________________________________________________

Ακόμα χαρίζεται μελάνι Canon BCI-6Y χρώματος κίτρινου.

_________________________________________________________________________________________________

Η αγγελια εχει βγει και αλλα site

Ουφφφφφφφφφφ

Δημοσ.

τελεικα τα καλωδιο του κινητου Nec και το headfree ειναι δικο σου !

σήμερα το πήρε και η λουλου το δώρο τις !!!!

εγω ευχαριστω:)

ηταν συνεπεστατος(μην πω οτι ηρθε και 5 λεπτα νωριτερα) παρολο που του αλλαξα 800 φορες την ωρα:P

και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

σημερα πηρε και αυτος τα καλωδια του !

Δημοσ.

Μου έστειλε η paysafe ένα e-mail με 4,50 ευρώ για το παιχνίδι "mystic island"? Κάπως έτσι. Θέλει κανένας τους κωδικούς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...