Praetorianos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 To VHF δουλεύει καλά κάτω από πυλωτική διάβαση; Επίσης, μήπως έχεις και καλώδιο usb να συνδέεται σε τριγωνικό ραντάρ; αν δεν το θελει ο σλεγεο αλλα δεν ειπε τιποτα οτι το θελει Αχ, αχ. Στο 0:55 αλλά αξίζει ολόκληρο.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 αριστο μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορτακη ή αν ειναι μικρου μεγεθους ___________________________________________________________________________________________________ χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα αυτο τις φωτογραφιας ________________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα καλωδιο για συνδεεται το κινητο σας στον υπολογιστη ηταν ενος κινητου Nec _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω το headsfree τις φωτογραφια παρακατω _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι ______________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω 1ος 2ος _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται _______________________________________________________________________________________________ Η αγγελια εχει βγει και αλλα site Ουφφφφφφφφφφ Ακομα και ένα πληκτρολογιο μαρκας Microsoft ολολευκο ειναι σε αριστη κατασταση η συνδεση ειναι SP2 Έχεις pm!!! σημερα παρελαβαι το μελος το bluetooth το Sony και τον ενισχυτη τηλεορασης το "καλο" εξωτερικά Αν μπορείς να στείλεις το bluetooth ή/και το hands free Sony Ericcson Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρομαι.. Στέλνω και Pm.. Να ενημερώσω ότι δεν τα προλαβαι να τα παρει ειχαν κλειση αλλου .... εδιτ: Το πληκτρολογιο εκλεισε απο αλλου !!!
sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 φίλε μου αν έχεις το καλώδιο για το nec και το άγνωστο καλώδιο και to handsfree θα με ενδιέφεραν μπας και αναστήσω ένα nec που έχω και δεν φορτίζει,στέλνω και π.μ.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 φίλε μου αν έχεις το καλώδιο για το nec και το άγνωστο καλώδιο και to handsfree θα με ενδιέφεραν μπας και αναστήσω ένα nec που έχω και δεν φορτίζει,στέλνω και π.μ. OKey δικα σου που μενεις ; αν και το headfree το εχει δηλωση ενα αλλο παιδι θα σου πω αν ειναι .
aristos98 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 δικο σου στειλε μου πμ ! αν δεν το θελει ο σλεγεο αλλα δεν ειπε τιποτα οτι το θελει Τελικά το VHF δόθηκε, αν οχι δηλώνω ενδιαφέρων
dimitrisOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το VHF δόθηκε, αν οχι δηλώνω ενδιαφέρων περιμενω απαντησει ......
sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 γλυφάδα μένω αλλά δουλεύω κέντρο αθήνα,αλλά εν ανάγκη έρχομαι και τα παίρνω και από γαλάτσι...
dimitrisOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 τελεικα τα καλωδιο του κινητου Nec και το headfree ειναι δικο σου ! το καλωδιο του sony ericsson!!! πμ!! σήμερα το πήρε και η λουλου το δώρο τις !!!! και την ευχαριστώ γιατί και αυτή μου έκανα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο
dimitrisOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 αριστο μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορτακη ή αν ειναι μικρου μεγεθους ___________________________________________________________________________________________________ χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα αυτο τις φωτογραφιας ________________________________________________________________________________________________________ αριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι ______________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω 1ος 2ος _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται _______________________________________________________________________________________________ Ακόμα χαρίζεται μελάνι Canon BCI-6Y χρώματος κίτρινου. _________________________________________________________________________________________________ Η αγγελια εχει βγει και αλλα site Ουφφφφφφφφφφ
little loulou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 τελεικα τα καλωδιο του κινητου Nec και το headfree ειναι δικο σου ! σήμερα το πήρε και η λουλου το δώρο τις !!!! εγω ευχαριστω ηταν συνεπεστατος(μην πω οτι ηρθε και 5 λεπτα νωριτερα) παρολο που του αλλαξα 800 φορες την ωρα και παλι ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 φίλε μου αν έχεις το καλώδιο για το nec και το άγνωστο καλώδιο και to handsfree θα με ενδιέφεραν μπας και αναστήσω ένα nec που έχω και δεν φορτίζει,στέλνω και π.μ. σημερα πηρε και αυτος τα καλωδια του !
sintalkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά ας ελπίζουμε πως η επέμβαση θα στεφθεί υπό επιτυχία
g_alkis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αν κάποιος θέλει το συγκεκριμένο πουκάμισο ας στείλει πμ. Μέγεθος Large. Θεσσαλονίκη παραλαβή από κέντρο.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 τελεικα ολα τα πραγματα εφυγαν το μονο που μενει ειναι το VHF περιμενω απαντησει απο τον Kebinb
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μου έστειλε η paysafe ένα e-mail με 4,50 ευρώ για το παιχνίδι "mystic island"? Κάπως έτσι. Θέλει κανένας τους κωδικούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις