little loulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 το καλωδιο του sony ericsson!!! πμ!!
Sadako Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Διευκρίνιση, όταν προηγουμένως ζήτησα (ρώτησα βασικά αν είναι δυνατή η αποστολή Θεσσαλονίκη) για bluetooth εννοούσα για το Sony Ericsson..
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 οπότε αν μένει το bluetooth για samsung το ζητάω εγώ...
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 οπότε αν μένει το bluetooth για samsung το ζητάω εγώ... οχι ειδη ειχε κλειση αλλου !
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αρισω μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορατακη ή αν εινια μικρου μεγεθους ___________________________________________________________________________________________________ χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα αυτο τις φωτογραφιας Θα προτημουσα απο καθε ατομα να επαιρνε ενα - ενα ή και ολα μαζι αν δεν θελει κανεις αλλος ________________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα καλωδιο για συνδεεται το κινητο σας στον υπολογιστη ηταν ενος κινητου Nec _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω το headsfree τις φωτογραφια παρακατω ____________________________________________________________________________________________ χαριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι :oups: ______________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω 1ος 3ος _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα παλιο vhf μαζι με το μικροφωνο εινι αυτο τις εικονας __________________________________________________________________________________________________ χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται _______________________________________________________________________________________________ Η δωρεα εχει βγει και αλλα site Αυτα εχουν μεινη τα αλλα εχουν κλειση !
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) χαριζω ενα παλιο vhf μαζι με το μικροφωνο εινι αυτο τις εικονας __________________________________________________________________________________________________ αν ειναι λειτουργικο και υπάρχει ακόμα εκδηλώνω ενδιαφέρον. ευχαριστω ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφέρον μου, κανοντας δοκιμή για να δω αν δουλευει το τροφοδοτικο που εχω καταφερα να δουλέψει το δικο μου(!). Καλυτερα μην το στερήσω απο κάποιον άλλο... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από paylidis
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι λειτουργικο και υπάρχει ακόμα εκδηλώνω ενδιαφέρον. ευχαριστω δουλευει κα ειναι δικο σου στειλε μου πμ
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω το παλιό pc μου (ότι απέμεινε από αυτό) τα εξής κομμάτια (Δουλεύουν όλα άψογα): Μητρική MSI 865 PE- Neo2 Platinum Edition link http://gr.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html Επεξεργαστής P4 3 GHz Northwood Μνήμη 2Χ512ΜΒ dual channel enabled Μαζί με την μητρική δίνονται όλα τα παρελκόμενα της (βιβλιαράκι, cd drivers, usb extra bracket, backport bracket.). Λείπει μόνο το sata cable και το floppy cable. Μαζί δίνονται: 1)ΑΤΙ 9600XT AGP8X με χαλσμένο ανεμιστηράκι αλλά αν κάνετε πατέντα με άλλη ψύξη θα δουλεύει ρολόι. 2) VGA S3trio νομίζω με 512 ΚΒ μνήμη (ξέρω μουσειακής αξίας). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. να ευχαριστησω το φίλο βαγγέλη, επιτέλους μπορώ να φτιάξω εκεινο το καταραμμένο htpc που εχω εδω και ενα χρόνο καμμένο/παρατημένο. υ.γ. ναι μου φτάνει ενας p4, όπως και να εχει δεν εχω full-hd tv...
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αυτα εχουν μεινη και το VHF ισχυει κανονικα ! αριστο μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορτακη ή αν ειναι μικρου μεγεθους ___________________________________________________________________________________________________ χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα αυτο τις φωτογραφιας ________________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα καλωδιο για συνδεεται το κινητο σας στον υπολογιστη ηταν ενος κινητου Nec _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω το headsfree τις φωτογραφια παρακατω _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι :oups: ______________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω 1ος 2ος _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα παλιο vhf μαζι με το μικροφωνο εινι αυτο τις εικονας __________________________________________________________________________________________________ χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται _______________________________________________________________________________________________ Η αγγελια εχει βγει και αλλα site Ουφφφφφφφφφφ
slygeo87 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 To VHF δουλεύει καλά κάτω από πυλωτική διάβαση; Επίσης, μήπως έχεις και καλώδιο usb να συνδέεται σε τριγωνικό ραντάρ;
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 To VHF δουλεύει καλά κάτω από πυλωτική διάβαση; Επίσης, μήπως έχεις και καλώδιο usb να συνδέεται σε τριγωνικό ραντάρ; ξερω οτι ανοιγη κανονικα απλα θελει ρυθμισμα οι συχνοτητες τιποτα παραπανω
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 εγώ θέλω το VHF δικο σου στειλε μου πμ ! αν δεν το θελει ο σλεγεο αλλα δεν ειπε τιποτα οτι το θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις