pamelouketo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Την σουπερ τσαντα μου θα την παρει κανεις;;;; Έλα,Χούλκ,φέρτηνα και πάρε τους δίσκους που τούταξα. Θα σου πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 χαρίζονται τα εικονιζόμενα δύο πλακέ γυάλινα μπουκάλια Uploaded with ImageShack.us προκειται για διακοσμητική επιλογή του παρελθόντος που δεν μου λέει κάτι πλέον. αν "μιλάει" σε κάποιον τότε post πρώτα εδώ και μετά pm. παραλαβή από ν.σμύρνη. την μπαταρία λέω να την κρατήσω!!! είναι ΑΑ και την έβαλα για να έχετε μια ιδέα για το μέγεθος καθώς ο συνφορουμίτης CaptainHog ο οποίος είχε ενδιαφερθεί δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε απάντησε στα pm και αφού κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε, ενημερώνω ότι η αγγελία κλείνει θα την ανεβάσω σε άλλο φόρουμ για 2-3 μέρες και μετά πάνε για ανακύκλωση (δυστυχώς το μηχάνημα μπουκαλιών στα supermakret δε νομίζω να τα δέχεται!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Να ενημερώσω ότι ισχύει ακόμα η μελάνι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ποιο μελάνι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ποιο μελάνι? #4729 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 καθώς ο συνφορουμίτης CaptainHog ο οποίος είχε ενδιαφερθεί δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε απάντησε στα pm και αφού κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε, ενημερώνω ότι η αγγελία κλείνει θα την ανεβάσω σε άλλο φόρουμ για 2-3 μέρες και μετά πάνε για ανακύκλωση (δυστυχώς το μηχάνημα μπουκαλιών στα supermakret δε νομίζω να τα δέχεται!!!) τελικά βρεθήκαμε με τον CaptainHog ο οποίος και παρέλαβε τα "μπουκάλια" συνεπώς η αγγελία κλείνει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 να ευχαριστησω δημοσδια και εγω τον haris για τα μπουκαλια που μου εδωσε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω το παλιό pc μου (ότι απέμεινε από αυτό) τα εξής κομμάτια (Δουλεύουν όλα άψογα): Μητρική MSI 865 PE- Neo2 Platinum Edition link http://gr.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html Επεξεργαστής P4 3 GHz Northwood Μνήμη 2Χ512ΜΒ dual channel enabled Μαζί με την μητρική δίνονται όλα τα παρελκόμενα της (βιβλιαράκι, cd drivers, usb extra bracket, backport bracket.). Λείπει μόνο το sata cable και το floppy cable. Μαζί δίνονται: 1)ΑΤΙ 9600XT AGP8X με χαλσμένο ανεμιστηράκι αλλά αν κάνετε πατέντα με άλλη ψύξη θα δουλεύει ρολόι. 2) VGA S3trio νομίζω με 512 ΚΒ μνήμη (ξέρω μουσειακής αξίας). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω το παλιό pc μου (ότι απέμεινε από αυτό) τα εξής κομμάτια (Δουλεύουν όλα άψογα): Μητρική MSI 865 PE- Neo2 Platinum Edition link http://gr.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html Επεξεργαστής P4 3 GHz Northwood Μνήμη 2Χ512ΜΒ dual channel enabled Μαζί με την μητρική δίνονται όλα τα παρελκόμενα της (βιβλιαράκι, cd drivers, usb extra bracket, backport bracket.). Λείπει μόνο το sata cable και το floppy cable. Μαζί δίνονται: 1)ΑΤΙ 9600XT AGP8X με χαλσμένο ανεμιστηράκι αλλά αν κάνετε πατέντα με άλλη ψύξη θα δουλεύει ρολόι. 2) VGA S3trio νομίζω με 512 ΚΒ μνήμη (ξέρω μουσειακής αξίας). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. ενδιαφερομαι... (εστειλα άμεσα ΠΜ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω το παλιό pc μου (ότι απέμεινε από αυτό) τα εξής κομμάτια (Δουλεύουν όλα άψογα): Μητρική MSI 865 PE- Neo2 Platinum Edition link http://gr.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html Επεξεργαστής P4 3 GHz Northwood Μνήμη 2Χ512ΜΒ dual channel enabled Μαζί με την μητρική δίνονται όλα τα παρελκόμενα της (βιβλιαράκι, cd drivers, usb extra bracket, backport bracket.). Λείπει μόνο το sata cable και το floppy cable. Μαζί δίνονται: 1)ΑΤΙ 9600XT AGP8X με χαλσμένο ανεμιστηράκι αλλά αν κάνετε πατέντα με άλλη ψύξη θα δουλεύει ρολόι. 2) VGA S3trio νομίζω με 512 ΚΒ μνήμη (ξέρω μουσειακής αξίας). Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Έστειλα ΡΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ενημερώθηκε ο πρώτος που πρόλαβε και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παίδες! Αναμείνατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 εστειλα pm Έστειλα pm los Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) αρισω μια θηκε για κινητο τις εικονας κανει για κινητα με πορατακη ή αν εινια μικρου μεγεθους ___________________________________________________________________________________________________ 3x χαριζω καλωδιο για Sony Ericsson απο τα προηγουμα μοντελα αυτο τις φωτογραφιας Θα προτημουσα απο καθε ατομα να επαιρνε ενα - ενα ή και ολα μαζι αν δεν θελει κανεις αλλος ________________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα καλωδιο για συνδεεται το κινητο σας στον υπολογιστη ηταν ενος κινητου Nec _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω το headsfree τις φωτογραφια παρακατω _______________________________________________________________________________________________________ χαριζω το ενα headsfree Sony ericsson παλιο εινια αυτο τις φωτογραφιας _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα bluetooth τις Samsung ειναι αυτο τις φωτογραφιας ____________________________________________________________________________________________ χαριζω τις εξης θηκη για DVD-CD ειναι σε καλη κατασταση στην φωτογραφια δεν ξερω γιατι φαινεται ετσι :oups: ______________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενισχυτες τηλεοραησης εικονες απο κατω 1ος 2ος 3ος _____________________________________________________________________________________________________ χαριζω ενα παλιο vhf μαζι με το μικροφωνο εινι αυτο τις εικονας __________________________________________________________________________________________________ χαριζω το καλωδιο τις φωτογραφιας δεν ξερω πως λεγεται _______________________________________________________________________________________________ χαριχω ενα bluetooth sony ericsson τις φωτογραφιας Η δωρεα εχει βγει και αλλα site Ουφφφφφφφφφφ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από dimitrisOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις pm!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν μπορείς να στείλεις το bluetooth ή/και το hands free Sony Ericcson Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρομαι.. Στέλνω και Pm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις