runner69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 xaxaxaxaxaxa θεος!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ενδιαφερομαι για τα μπουκαλια.ειμαι περιστερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) λογω του εοραταστικου κλιματος των ημερων που πλησιαζουν και της καλης μου της καρδιας,χαριζω μια τσαντα για λαπτοπ http://img580.imageshack.us/img580/3548/001eax.jpg της γνωστης εταιριας παγμοσμιως http://img204.imageshack.us/img204/59/002oui.jpg με δυο θηκες για το λαπτοπ σας και τα εξαρτηματα του η το δευτερο λαπτοπ σας http://img215.imageshack.us/img215/5301/003bow.jpg Aν θελετε να ειστε εσεις ο τυχερος που θα αποκτησει αυτο το εξαιρετικο,απιθανο και πολυ χρησιμο δωρο,απαντησε εδω και επειτα με πμ(με βαση των κανονισμου 7 παραγραφος 4 του νομου του ινσομνια) *περιοχη:μαρουσι-αθηνα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2011 από little loulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Dat motion blur στην δευτερη φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 λογω του εοραταστικου κλιματος των ημερων που πλησιαζουν και της καλης μου της καρδιας,χαριζω μια τσαντα για Την οποία την πήρες από συνέδριο (=τσάμπα)... και εφόσον έχεις αυτή θα έρθει (μάλλον ήρθε) η επόμενη (επίσης τσάμπα).. (για να μην πω για την ποιότητα της εν λόγω τσάντας). Υ.Γ. Καλή καρδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το ξέρει και αστειεύεται. Η αγοραστική αξία δεν έχει σημασία όταν χαρίζεις κάτι, δε ζητάς χρήματα. Η χρηστική αξία μετράει για όποιον το θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Την οποία την πήρες από συνέδριο (=τσάμπα)... και εφόσον έχεις αυτή θα έρθει (μάλλον ήρθε) η επόμενη (επίσης τσάμπα).. (για να μην πω για την ποιότητα της εν λόγω τσάντας). Υ.Γ. Καλή καρδιά; Aρχικα δεν την πηρα,μου την φερανε επειτα εβαλα και φωτογραφια της εταιριας της οποιας ειναι για να μην νομιζει καποιος οτι ειναι καποιας μαρκας. Επισης οντως υπαρχει και δευτερη τσαντα την οποια και κρατησα εγω για να βαζω ασχετα τα πραγματα. Τελος κανω μαλακια και το ξερω που καθομαι και εξηγουμαι καθως απλα θα μπορουσες να αφησεις το ποστ ασχολιαστο κι εγω το ιδιο. y.γ.:δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις το χιουμοριστικο χαρακτηρα του μυνηματος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εάν είναι humor, πάω πάσο και sorry. Δεν το έπιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ακούνα ματάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Την οποία την πήρες από συνέδριο (=τσάμπα)... και εφόσον έχεις αυτή θα έρθει (μάλλον ήρθε) η επόμενη (επίσης τσάμπα).. (για να μην πω για την ποιότητα της εν λόγω τσάντας). Υ.Γ. Καλή καρδιά; όχι το έκανε για να διαφημίσει τη φαρμακευτική... κάτι ζόρια που τραβάτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 όχι το έκανε για να διαφημίσει τη φαρμακευτική... κάτι ζόρια που τραβάτε... ειπε συγγνωμη ο ανθρωπος,παρεξηγηση...δεν ειναι αναγκη να γραψουμε 857 σχολια ακομη. Την σουπερ τσαντα μου θα την παρει κανεις;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ αν δεν είχα θα την έπαιρνα. Το πολύ πολύ αν δεν έχει καλή προστασία της βάζεις μαλακό αφρολέξ στις εξωτερικές τσέπες και γίνεται σούπερ. Άσε που κάθε τί που είναι από συνέδρια κτλ το θεωρώ και κάπως συλλεκτικό/γουστόζικο (εντάξει, το συγκεκριμένο όχι). Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα κάτι ντοσιέ/τσάντες/σημειωματάρια με το σήμα της Apple επάνω από συνέδρια στο Ζάππειο. Πού να φανταστώ ο λαλάκας πως η Apple θα γινόταν τόσο μόδα, θα τα έδινα στο ebay για γερό παραδάκι ως συλλεκτικά στα φανατισμένα θύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα κάτι ντοσιέ/τσάντες/σημειωματάρια με το σήμα της Apple επάνω από συνέδρια στο Ζάππειο. Πού να φανταστώ ο λαλάκας πως η Apple θα γινόταν τόσο μόδα, θα τα έδινα στο ebay για γερό παραδάκι ως συλλεκτικά στα φανατισμένα θύματα. Έχω χαρτοκούτα απο crt οθονάρα της apple του 1993. πιάνει τίποτα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μόνο και μόνο η φωτό πιάνει 5€. Τέλος πάντων, επειδή άνοιξα θέμα τύπου retromaniax μη χαλάμε το παρόν με offtopic. Απλά κόλλησε και το είπα για να υποστηρίξω το δωριζόμενο προϊόν και να μη ντραπεί όποιος θέλει τη τσάντα λόγω σχολίων που προηγήθησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ενδιαφερομαι για τα μπουκαλια.ειμαι περιστερι έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις