Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λογω του εοραταστικου κλιματος των ημερων που πλησιαζουν και της καλης μου της καρδιας,χαριζω μια τσαντα για λαπτοπ

της γνωστης εταιριας παγμοσμιως

με δυο θηκες για το λαπτοπ σας και τα εξαρτηματα του η το δευτερο λαπτοπ σας

Aν θελετε να ειστε εσεις ο τυχερος που θα αποκτησει αυτο το εξαιρετικο,απιθανο και πολυ χρησιμο δωρο,απαντησε εδω και επειτα με πμ(με βαση των κανονισμου 7 παραγραφος 4 του νομου του ινσομνια)

*περιοχη:μαρουσι-αθηνα

Επεξ/σία από little loulou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογω του εοραταστικου κλιματος των ημερων που πλησιαζουν και της καλης μου της καρδιας,χαριζω μια τσαντα για

Την οποία την πήρες από συνέδριο (=τσάμπα)... και εφόσον έχεις αυτή θα έρθει (μάλλον ήρθε) η επόμενη (επίσης τσάμπα)..

(για να μην πω για την ποιότητα της εν λόγω τσάντας).

Υ.Γ. Καλή καρδιά;

Το ξέρει και αστειεύεται.

Η αγοραστική αξία δεν έχει σημασία όταν χαρίζεις κάτι, δε ζητάς χρήματα. Η χρηστική αξία μετράει για όποιον το θέλει.

Την οποία την πήρες από συνέδριο (=τσάμπα)... και εφόσον έχεις αυτή θα έρθει (μάλλον ήρθε) η επόμενη (επίσης τσάμπα)..

Υ.Γ. Καλή καρδιά;

Aρχικα δεν την πηρα,μου την φερανε:P

επειτα εβαλα και φωτογραφια της εταιριας της οποιας ειναι για να μην νομιζει καποιος οτι ειναι καποιας μαρκας.

Επισης οντως υπαρχει και δευτερη τσαντα την οποια και κρατησα εγω για να βαζω ασχετα τα πραγματα.

Τελος κανω μαλακια και το ξερω που καθομαι και εξηγουμαι καθως απλα θα μπορουσες να αφησεις το ποστ ασχολιαστο κι εγω το ιδιο.

y.γ.:δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις το χιουμοριστικο χαρακτηρα του μυνηματος μου:P

Υ.Γ. Καλή καρδιά;

όχι το έκανε για να διαφημίσει τη φαρμακευτική... κάτι ζόρια που τραβάτε...

όχι το έκανε για να διαφημίσει τη φαρμακευτική... κάτι ζόρια που τραβάτε...

ειπε συγγνωμη ο ανθρωπος,παρεξηγηση...δεν ειναι αναγκη να γραψουμε 857 σχολια ακομη.

Την σουπερ τσαντα μου θα την παρει κανεις;;;; ^_^ :wub:

Εγώ αν δεν είχα θα την έπαιρνα. Το πολύ πολύ αν δεν έχει καλή προστασία της βάζεις μαλακό αφρολέξ στις εξωτερικές τσέπες και γίνεται σούπερ. Άσε που κάθε τί που είναι από συνέδρια κτλ το θεωρώ και κάπως συλλεκτικό/γουστόζικο (εντάξει, το συγκεκριμένο όχι).

Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα κάτι ντοσιέ/τσάντες/σημειωματάρια με το σήμα της Apple επάνω από συνέδρια στο Ζάππειο. Πού να φανταστώ ο λαλάκας πως η Apple θα γινόταν τόσο μόδα, θα τα έδινα στο ebay για γερό παραδάκι ως συλλεκτικά στα φανατισμένα θύματα.

Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα κάτι ντοσιέ/τσάντες/σημειωματάρια με το σήμα της Apple επάνω από συνέδρια στο Ζάππειο. Πού να φανταστώ ο λαλάκας πως η Apple θα γινόταν τόσο μόδα, θα τα έδινα στο ebay για γερό παραδάκι ως συλλεκτικά στα φανατισμένα θύματα.

Έχω χαρτοκούτα απο crt οθονάρα της apple του 1993. πιάνει τίποτα λες? :D

Μόνο και μόνο η φωτό πιάνει 5€. :-D Τέλος πάντων, επειδή άνοιξα θέμα τύπου retromaniax μη χαλάμε το παρόν με offtopic. Απλά κόλλησε και το είπα για να υποστηρίξω το δωριζόμενο προϊόν και να μη ντραπεί όποιος θέλει τη τσάντα λόγω σχολίων που προηγήθησαν. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...