Marria Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 PCharon δικες σου, στελνω και πμ με τις λεπτομεριες
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Modem που εινε η ΟΤΕ με adsl2 γραμμη για pstn συνδεση.Ελαχιστα χρησιμοποιημενο λιγες μερες... ct-5611t Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης. Αν καποιος ενδιαφερεται πρωτα να το γραψει εδω και μετα pm.
Marria Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οι τηλεκαρτες παραδοθηκαν πριν λιγο στο μελος που τις ζητησε. Ευχαριστω για την γνωριμια και για την ευχαριστη κουβεντα
slygeo87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω έναν στόχο (με βελάκια ξέρετε, απλός μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο) και έναν πλαστικό ανακατευτήρα τράπουλας. Όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί θα τα πετάξω. Ευχαριστώ.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μοαρ ινφο πλξ για τον αναδευτηρα, τι max μεγεθος τραπουλας παιρνει, και αν παιρνει απο ρευμα
slygeo87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 4 μπαταρίες. Αν θυμάμαι πόκερ σαηζ και μαζί 2 τράπουλες-χαρτόνια ψιλο ξεσκισμένες γιατί κατάφερα επιτέλους να μάθω σαφλ λαηκ εη μπος. =ρ
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εχω τετχοινα. μαθε φωλς κατ, νταμπλ λιφτ και μπρεηκ και ελα να κανουμε κολπα. ΟΥΗΝΚ
slygeo87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ρηφλ σαφλ και είμαστε κομπλέ. Μετά παίζουμε.
Material boy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζονται «Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου γενικής παιδείας, οεδβ) άθικτο «Φυσική» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου γενικής παιδείας, + λύσεις των ασκήσεων-ερωτήσεων, οεδβ) άθικτο «Βιολογία» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου, μάθημα επιλογής, οεδβ) σε πολύ καλή κατάσταση «Θέματα χριστιανικής ηθικής» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου γενικής παιδείας, οεδβ) άθικτο «Ιστορία του νεότερου και του σύγχρονου κόσμου» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου, μάθημα επιλογής, οεδβ) σε πάρα πολύ καλή κατάσταση «Έκφραση - έκθεση» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου, υποχρεωτικό μάθημα για πανελλήνιες, οεδβ) σε άριστη κατάσταση «Θουκυδίδη Περικλέους Επιτάφιος» (σχολικό βιβλίο Γ' Γενικού Λυκείου γενικής παιδείας + το τετράδιο μαθητή, οεδβ) άθικτο Για επικοινωνία, στείλτε μου pm. παιδιά, τελευταία προσφορά!
haris_216 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 χαρίζονται τα εικονιζόμενα δύο πλακέ γυάλινα μπουκάλια Uploaded with ImageShack.us προκειται για διακοσμητική επιλογή του παρελθόντος που δεν μου λέει κάτι πλέον. αν "μιλάει" σε κάποιον τότε post πρώτα εδώ και μετά pm. παραλαβή από ν.σμύρνη. την μπαταρία λέω να την κρατήσω!!! είναι ΑΑ και την έβαλα για να έχετε μια ιδέα για το μέγεθος
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 λιώμα τα μπουκάλια! Γαμάτα! Αλλά είμαι μακρυά.
CaptainHog Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ενδιαφερομαι για τα μπουκαλια.ειμαι περιστερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις