Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η κάμερα είναι ακόμα ζωντανή.Στείλτε μου pm.Τώρα ποιος θα έχει την σειρά βρείτε τα μεταξύ σας

Εγώ παραχωρώ ! Επόμενοοοοοοοοςςςςςςς

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν ειναι free θα την ηθελα εγω μιας και την χρειαζομαι.

-(τωρα ειδα ομως το εισαι λιγο μακρια)

Δημοσ.

Επειδή λυπάμαι να τα πετάξω, τα αναφέρω ξανά μήπως και βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Οκτώ (8) CD/DVD με παιχνίδια που είχαν δωθεί παλαιότερα απο περιοδικά. Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

a. Descent 3

b. Aztec

c. Earth 2150

d. The Guardian of Darkness

e. Slave zero

f. Atlantis III

g. Quest for glory V

h. Gabriel Knight 2: The beast within

Επίσης δίνω τα συνοδευτικά CD (χωρίς τα βιβλία) "Prepare and practice for the TOEIC test".

Είναι 7 στον αριθμό, αχρησιμοποίητα στη ζελατίνα τους.

Δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς τα βιβλία καθώς ποτέ δεν έιχα τα βιβλία και ποτέ δεν έχω ανοίξει τα CD.

Δημοσ.

χαρίζονται τα παρακάτω παιχνίδια για pc σε άψογη κατάσταση

είναι κυρίως για win 95/98 αλλά τα περισσότερα τρέχουν και στα xp (παραπέρα δεν τα 'χω δοκιμάσει)

αν κάποιος ενδοαφέρεται, πρώτα post εδώ (στα πλαίσια της διαφάνειας) και μετά pm.

να ενημερώσω ότι η ίδια αγγελία μπαίνει την ίδια στιγμή και σε άλλο φόρουμ και θα προηγηθεί όποιος ποστάρει πρώτος

Spearhead / Thunder Brigade

If 22 v.5 / Air Warrior III

Pro Extreme Bodyboarding / Snowboard Racer

Offroad

Formula Karts

Eraser

dsc05549qc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

να ενημερώσω ότι η αγγελία παύει να ισχύει καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανένα

δεν ξέρω αν θα πάνε για ανακύκλωση ή κάτι άλλο. βλέπουμε.

καλημέρα

Δημοσ.

Original Εξώφυλλο του Skyrim για PS3, Λόγο, ότι έπεσε στα χέρια μου ένα steelbook του Skyrim, δίνω το αυθεντικό εξώφυλλο του Skyrim, της απλής έκδοσης. Αν κάποιος το έχει πχ. promo να μπορεί αντί να εκτυπώνει βάζει αυτό.

Δημοσ.

Χαριζεται ενας εκτυπωτης HP πολυ παλιος Link πληρως λειτουργικος απο οσο θυμαμαι απλα δν εχει μελανι.Νομιζω υπαρχουν ολα τα καλωδια και η παραλαβη λογω του οτι δν εχω αμαξι μπορω να γινει μονο απο την περιοχη μου χαλανδρι...

Δημοσ.

Αν μόνο το μελάνι του λείπει, μια χαρά εκτυπωτής είναι για όποιον δεν έχει. Εδώ εγώ έχω τον 940c που είναι λίγο παλιότερος από αυτόν και είναι μια χαρά.

Για όποιον ενδιαφέρεται, έγχρωμο+μαύρο συμβατά (όχι της ΗΡ) μελάνια θα του πάνε περίπου 30€ και θα κάνει τη δουλειά του.

Δημοσ.

με ενδιαφέρει γιατί ο πανάρχαιος 890c που έχω δεν τραβάει πια τα χαρτιά .. (πρέπει να έχουν σαπίσει τα λάστιχα!)

Δημοσ.

Ναι ισχυει ειχε αγοραστει τοτε 100 χιλιαδες απλα το κοστος των μελανιων για εμενα τον καθιστουσε ασυμφορο.

Δημοσ.

Χαρίζεται η συγκεκριμένη θήκη. http://turbo.paulstamatiou.com/uploads/2007/08/wd_passport_hd.jpg

Έχει χαλάσει ο μηχανισμός μέσα μετά από πτώση, η θήκη σε καλή κατάσταση (δεν έχει ραγίσματα).

Την στέλνω πανελλαδικά με έξοδα του παραλήπτη, προτιμώ Ηράκλειο για να την δει κιόλας ο παραλήπτης. :-)

Ενδιαφέρομαι... στέλνω Pm

Να ευχαριστήσω δημόσια τον Μιχάλη για την θήκη. Δεν θα πάει χαμένη

Δημοσ.

Χτες με ενα ξεσκαρταρισμα που εκανα στη συλλογη μου, βρηκα καπου 40 τηλεκαρτες που εχω διπλες ή τριπλες. Οποιος τις θελει δικες του. Ειναι απο χρονολογιες 1996-2002. Θα προτιμησω να πανε ολες σε ενα ατομο, δεν ειναι και παρα πολλες εξαλλου.

Η παραλαβη γινεται απο Αθηνα.

Δημοσ.

Χτες με ενα ξεσκαρταρισμα που εκανα στη συλλογη μου, βρηκα καπου 40 τηλεκαρτες που εχω διπλες ή τριπλες. Οποιος τις θελει δικες του. Ειναι απο χρονολογιες 1996-2002. Θα προτιμησω να πανε ολες σε ενα ατομο, δεν ειναι και παρα πολλες εξαλλου.

Η παραλαβη γινεται απο Αθηνα.

Μάλλον εμένα θέλεις... (έστειλα ΠΜ και βλέπουμε)

Δημοσ.

Έτυχε να είμαι πάνω στο insomnia και ήμουν κι εγώ εκεί (μάζευα κι εγώ). :P

Απάντα τις λεπτομέρειες στο ΠΜ για να σιγουρέψουμε.

Δημοσ.

Έτυχε να είμαι πάνω στο insomnia και ήμουν κι εγώ εκεί (μάζευα κι εγώ). :P

Απάντα τις λεπτομέρειες στο ΠΜ για να σιγουρέψουμε.

Θα απαντησω οταν γυρισω, γιατι σε κανα μισαωρο πρεπει να φυγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...